Μετάβαση στο βασικό περιεχόμενο
Συνταγές

3 οικονομικά ροφήματα μυϊκού όγκου

3 οικονομικά ροφήματα μυϊκού όγκου
Lauren Dawes
Writer and expert4 χρόνια πριν
Προβολή του προφίλ του Lauren Dawes

Ο χειμώνας πλησιάζει, και αυτό σημαίνει ένα πράγμα για την κοινότητα fitness... μυϊκός όγκος! 

Έφτασε και επίσημα η περίοδος μυϊκού όγκου. Αυτό σημαίνει ότι αυξάνεις την θερμιδική σου πρόσληψη ώστε να πετύχεις ένα θερμιδικό πλεόνασμα. Το να τρως περισσότερο φαγητό ακούγεται ωραίο στην θεωρία, αλλά για πολλούς αυτό σημαίνει και αυξημένα έξοδα.

Ευτυχώς, σκεφτήκαμε τρεις απλές και οικονομικές συνταγές μυϊκού όγκου, που όχι μόνο παρέχουν μια νόστιμη ώθηση θερμίδων με ποιοτική πρωτεΐνη και υδατάνθρακες, αλλά δεν θα σας αδειάσουν το πορτοφόλι (ειδικά αν είσαι φοιτητής...)!

Στην πραγματικότητα, υπολογίσαμε το κόστος ανά μερίδα αυτών τον ροφημάτων και είναι λιγότερο από 1.40 ευρώ ενώ προσφέρουν 489 θερμίδες (η έκδοση φυστικοβούτυρο μπανάνα προσφέρει 653 θερμίδες). Δεν νομίζουμε οτι θα βρεις κάτι πιο οικονομικό στο σούπερ μάρκετ.

Και φυσικά, πρόκειται για έναν εύκολο και γρήγορο τρόπο να καταναλώσεις ποιοτικές θερμίδες και να βάλεις στην άκρη το ρύζι / κοτόπουλο κάποιες φορές.

Πάμε να δούμε...

https://youtu.be/Zy8LCXDwr0E

Συστατικά

Φυστικοβούτυρο μπανάνα:Κλασική σοκολάτα:Blueberry Boost:
ροφήματα όγκου

Διαδικασία

  1. Για κάθε ρόφημα, πρόσθεσε απλά όλα τα συστατικά σε ένα μπλέντερ και ανακάτεψε μέχρι λιώσουν καλά.

Διατροφικές πληροφορίες ανά μερίδα:

Ρόφημα Φυστικοβούτυρο Μπανάνα
Calories 653
Carbs 77g
Protein 34g
Fat 25g

 

Ρόφημα Κλασική Σοκολάτα
Calories 510
Carbs 60g
Protein 34g
Fat 15g

 

Ρόφημα Blueberry 
Calories 489
Carbs 49g
Protein 29g
Fat 14g

Lauren Dawes
Writer and expert
Προβολή του προφίλ του Lauren Dawes

Η Lauren είναι απόφοιτος αγγλικής λογοτεχνίας και προέρχεται από την Νότια Αγγλία. Αγαπούσε πάντα την κολύμβηση, έχει ανακαλύψει τη δύναμη που προσφέρουν τα βάρη τα τελευταία χρόνια, και έχει πολλά περιθώρια βελτίωσης στην εβδομαδιαία τάξη hot yoga.

Τα σαββατοκύριακα μαγειρεύει συνήθως ή τρώει κάποιο είδος brunch και απολαμβάνει να δοκιμάζει νέες συνταγές με τους συγκατοίκους της - ειδικά έχει μια παλιά μαθητική συνηθεία, όπως να επιβιώνει από τα ζυμαρικά. Πάνω απ 'όλα, είναι σταθερά πιστή στη διατήρηση ισορροπίας ανάμεσα στο γυμναστήριο και το τζιν.

Μάθετε περισσότερα για την εμπειρία της Lauren εδώ.

myprotein