Μετάβαση στο βασικό περιεχόμενο
Συνταγές

Σουβλάκι Γαρίδας Satay με σάλτσα φυστικοβούτυρο

Σουβλάκι Γαρίδας Satay με σάλτσα φυστικοβούτυρο
Alice Pearson
Writer and expert7 χρόνια πριν
Προβολή του προφίλ του Alice Pearson
Εξυπηρέτηση
2
Χρόνος προετοιμασίας
5 λεπτά
Χρόνος μαγειρέματος
5 λεπτά

Συστατικά

  • κτγ Φυστικοβούτυρο Myprotein
  • 100 γρ Βρασμένες Γαρίδες
  • 1 κτγ Πελτέ Ντομάτας * Μπορείτε να το αντικαταστήσετε με φρέσσκες ντομάτες
  • 1 κτγ Σκόρδο
  • Αλάτι * Προαιρετικό

Οδηγίες

1.

Σε ένα μπολ αναμείξτε το φυστικοβούτυρο, τον πελτέ ντομάτας (ή τις φρέσκες ντομάτες) , το σκόρδο, αλάτι. Για να γίνει το μείγμα πιο ρευστό μπορείτε να προσθέσετε λίγο νερό. Η satay σως είναι έτοιμη.

2.

Τοποθετήστε τις βρασμένες γαρίδες, στα ξύλινα καλαμάκια. Αλείψτε τα , με το μείγμα satay που μόλις φτιάξατε. Για περισσότερη γέυση μπορείτε να ψήσετε στο grill για 3-4 λεπτά σε υψηλή φωτιά.

3.

Σερβίρετε με σαλάτα

Διατροφικές πληροφορίες

Θερμίδες111
Συνολικό λίπος6g
Συνολικοί υδατάνθρακες4g
Ζάχαρη2g
Πρωτεΐνη11g
Alice Pearson
Writer and expert
Προβολή του προφίλ του Alice Pearson

H Alice Pearson είναι UKVRN Registered Associate Nutritionist και UK Anti‐Doping διαπιστευμένη σύμβουλος με πτυχίο σε Science in Nutrition και Master’s of Science σε Sport Nutrition. Έχει ειδικό ενδιαφέρον για τη χρήση αθλητικών συμπληρωμάτων για τη βελτίωση της υγείας, της φυσικής κατάστασης και της αθλητικής απόδοσης. Η Alice έχει εμπειρία αφού έχει εργαστεί τόσο με ερασιτέχνες όσο και ελίτ αθλητές, συμπεριλαμβανομένης της παροχής διατροφικών συμβουλών, την υποστήριξη στο Tranmere Rovers FC και το Rugby Club του Newcastle Falcons. Η διατροφική της καθοδήγησή της υποστηρίζεται πάντοτε από έρευνα βασισμένη σε αποδεικτικά στοιχεία, για την οποία ενημερώνεται συνεχώς μέσω της συνέχισης της επαγγελματικής της ανάπτυξης και την συνεχή μάθηση. Στον ελεύθερό της χρόνο, η Alice ταξιδεύει, πάει γυμναστήριο και διαβάζει βιβλία. Μάθε περισσότερα για την ιστορία της Alice εδώ.

myprotein