Μετάβαση στο βασικό περιεχόμενο
Συνταγές

Spiced Apple Protein Mug Cake 

Spiced Apple Protein Mug Cake 
Myprotein
Writer and expert1 έτος πριν
Προβολή του προφίλ του Myprotein
Αυτό το spiced protein mug cake μήλου είναι πραγματικά ότι χρειάζεσαι για τον χειμώνα.

Είτε σου αρέσει είτε όχι, ο χειμώνας πλησιάζει - αλλά τουλάχιστον αυτό σημαίνει ότι μπορούμε να εκμεταλλευτούμε πλήρως τους κλασικούς συνδυασμούς εποχιακής γεύσης όπως το γλυκό μήλο με κανέλα και μοσχοκάρυδο. Ναι, αυτή η συνταγή δεν είναι μόνο γευστική και με υπέροχη υφή, αλλά θα κάνει την κουζίνα σου να μυρίζει απίστευτα.

Είναι φτιαγμένο με τη γλυκιά βρώμη με γεύση βανίλια 100% Instant Oats και αποτελεί μια εξαιρετική πηγή φυτικών ινών και πρωτεϊνών. Όταν τα βράδια είναι τόσο σκοτεινά και καταθλιπτικά, σου συνιστούμε να απολαύσεις αυτό το υπέροχα φρουτώδες κέικ από την άνεση του καναπέ σου. Δες πώς θα το φτιάξεις παρακάτω:

https://youtu.be/s1lB85qR1dg

Μερίδα 1

Συστατικά για το Protein Mug Cake

  • 2 κ.σ. γάλα
  • 1 .σ. σιρόπι από σφένδαμο
  • 1 scoop 100% Instant Oats (Βανίλια)
  • ¼ κ.γ. μπέικιν πάουντερ
  • ½ κ.γ. mixed μπαχαρικό
  • 1 μικρό μήλο (ξεφλουδισμένο & σε κύβους)

Μέθοδος

  1. Πρόσθεσε το γάλα, το σιρόπι σφενδάμνου, τη βρώμη, το μπέικιν πάουντερ και το mixed μπαχαρικό σε μια κούπα ασφαλή για φούρνο μικροκυμάτων και ανακάτεψε καλά με ένα πιρούνι.
  2. Μόλις το μείγμα συνδυαστεί πλήρως, πρόσθεσε τα κομμένα κομμάτια μήλου και ανακατέψε τα.
  3. Βάλε το στο φούρνο μικροκυμάτων για 90 δευτερόλεπτα στα 800 watt. Ο χρόνος ενδέχεται να διαφέρει ανάλογα με το φούρνο μικροκυμάτων σου, γι 'αυτό σου συνιστούμε να παρακολουθείς το κέικ κατα την διάρκεια του ψησίματος - θα πρέπει να φουσκώσει, αλλά εάν αρχίσει να φουσκώνει πάνω από το χείλος της κούπας, σταμάτα το φούρνο μικροκυμάτων και στη συνέχεια άφησε το να σταθεί για λίγα δευτερόλεπτα. Οι άκρες θα αρχίσουν να απομακρύνονται από την πλευρά της κούπας.
  4. Βγάλε το από το φούρνο μικροκυμάτων και άφησε το να κρυώσει για τουλάχιστον δύο ή τρία λεπτά πριν το καταναλώσεις. Πασπάλισε με σκόνη κανέλας. Αν θες να κάνεις το κάτι παραπάνω για έξτρα απόλαυση μπορείς να το σερβίρεις με μια κουταλιά κρέμας ή γιαουρτιού.

Διατροφικές πληροφορίες

Θερμίδες330
Συνολικό λίπος4g
Συνολικοί υδατάνθρακες65g
Πρωτεΐνη7g
Myprotein
Writer and expert
Προβολή του προφίλ του Myprotein
myprotein