Μετάβαση στο βασικό περιεχόμενο
Συνταγές

Vegan Pancakes | Πως να φτιάξετε τις καλύτερες τηγανίτες

Vegan Pancakes | Πως να φτιάξετε τις καλύτερες τηγανίτες
Jennifer Blow
Αρχισυντάκτρια και Πιστοποιημένη Διατροφολόγος5 χρόνια πριν
Προβολή του προφίλ του Jennifer Blow

Χρόνος Διαβάσματος : 2 Λεπτά

Ξεχάστε τα άγευστα pancakes από φυτικά συστατικά, στα οποία πρέπει να προσθέσετε αναγκαστικά παραπάνω γλυκαντικά ή ζάχαρη για να μπορείτε να τα καταναλώσετε με ευχαρίστηση. Δείτε πως να φτιάξετε τα καλύτερα vegan pancakes κατάλληλα για όσους ακολουθούν vegan διατροφή αλλά και για νηστεία.

Ιδανική συνταγή για το πρωινό σας αλλά και κατάλληλο γεύμα για μετά την προπόνηση σας. Ξεχάστε τα περίεργα φυτικά συστατικά και απολαύστε αφράτα pancakes με λιγότερα από 190 θερμίδες το καθένα.

Χρησιμοποιούμε μόνο φυσικά αρωματικά και η εκπληκτική ποσότητα των 20γρ πρωτεΐνης ανά μερίδα προέρχεται από φασόλια και σιτάρι.

Σας προτείνουμε γαρνίρισμα με εποχικά φρούτα όπως με φράουλες και βατόμουρα, αλλά μπορείτε να γαρνίρετε με επικάλυψη από φυστικοβούτυρο και να προσθέσετε μαύρη σοκολάτα και μπανάνα, εάν θέλετε να το μετατρέψετε σε ένα φαντασμαγορικό επιδόρπιο.

Σε ότι αφορά την προσθήκη σιροπιού σας έχουμε καλύψει γιατί μπορείτε να επιλέξετε ανάμεσα σε δύο φανταστικές γεύσεις FlavDrops Μπανάνα ή Σοκολάτα και πολλά ακόμη. Εάν είστε του κλασικού μείνετε στην εκδοχή χωρίς σιρόπι.

Δείτε πιο κάτω όλα τα συστατικά.

Μερίδες : 3-4 pancakes

Συστατικά

 

vegan pancakes

 

Εκτέλεση

1. Μετρήστε 2 scoop Vegan Pancake Mix και προσθέστε τα μαζί με νερό στο shaker σας.

2.  Χτυπήστε ώσπου το μείγμα να γίνει ομογενοποιημένο. Μπορείτε εάν θέλετε να το βάλετε και στο μπλέντερ.

3. Ζεστάνετε μια μικρή ποσότητα ελαιόλαδου σε αντικολλητικό τηγάνι σε μεσαία φωτιά και έπειτα ρίξτε το μείγμα στο τηγάνι.

4. Τηγανίστε κάθε πλευρά μέχρι να πάρει ανοιχτό καφέ χρώμα , πριν αναποδογυρίσετε την άλλη πλευρά.

5. Επαναλάβετε για ολόκληρο το μείγμα , θα βγουν 3-4 μερίδες.

6. Βάλτε την γαρνιτούρα τις επιλογές.

Διατροφικές πληροφορίες

Θερμίδες188
Συνολικό λίπος2g
Συνολικοί υδατάνθρακες20g
Πρωτεΐνη21g
Jennifer Blow
Αρχισυντάκτρια και Πιστοποιημένη Διατροφολόγος
Προβολή του προφίλ του Jennifer Blow

Η Jennifer Blow είναι η UKVRN Registered Associate Nutritionist μας – εγγεγραμμένη στο μητρώο των αρμόδιων και ειδικευμένων επαγγελματιών διατροφής του Ηνωμένου Βασιλείου. Έχει πτυχίο Bachelor’s of Science σε Nutritional Science και μεταπτυχιακό Master’s of Science by Research στην Διατροφή, και τώρα ειδικεύεται στη χρήση συμπληρωμάτων διατροφής για την υγεία και το fitness, η οποία στηρίζεται πάντα από επιστημονική έρευνα. Η Jennifer έχει αναφερθεί ως διατροφολόγος σε πολλές δημοσιεύσεις όπως στο Vogue, Elle, και Grazia, για την ειδικότητά της στην επιστήμη της διατροφής για την άσκηση και την υγιεινή ζωή. Η εμπειρία της ξεκινά από το σύστημα υγείας της Αγγλίας στο NHS μέχρι και σε εξειδικευμένη έρευνα για την συμπλήρωση ωμέγα-3 λιπαρών οξέων αλλά και την επίδραση των fast foods στην υγεία, η οποία παρουσιάστηκε στο Ετήσιο Συνέδριο Nutrition Society. Η Jennifer συμμετέχει σε πολλές συνεχιζόμενες εκδηλώσεις επαγγελματικής ανάπτυξης για να εξασφαλίσει ότι η πρακτική της παραμένει στο υψηλότερο επίπεδο. Μάθετε περισσότερα για την Jennifer εδώ. Στον ελεύθερο χρόνο της, η Jennifer κάνει περπάτημα και ποδηλασία ενώ στα posts της θα δείτε ότι λατρεύει να δείχνει στον κόσμο ότι η υγιεινή διατροφή δεν σημαίνει απαραίτητα πείνα.

myprotein