Μετάβαση στο βασικό περιεχόμενο
Συνταγές

Vegan ρόφημα πρωτεΐνης για μετά την προπόνηση

Vegan ρόφημα πρωτεΐνης για μετά την προπόνηση
Lauren Dawes
Writer and expert3 χρόνια πριν
Προβολή του προφίλ του Lauren Dawes
Σύμφωνα με τα λεγόμενα της ίδιας της Stef, είναι σαν να τρως γλυκό μετά από μια προπόνηση.

Παχύρευστο, σοκολατένιο και με γλυκιά γεύση, το ρόφημα της Naturally Stefanie είναι σίγουρα η ανταμοιβή σου για να κάνεις κάθε σετ και επανάληψη να αξίζουν ακόμα περισσότερο μετά την προπόνηση. Είναι ένας καταπληκτικός τρόπος να εφοδιάσεις το σώμα σου μετά από μια σκληρή προπόνηση που ώθησε το σώμα σου στα όρια του - με ένα scoop κρεατίνης που βελτιώνει την απόδοση σου και ένα ακαταμάχητο μείγμα vegan πρωτεΐνης με βανίλια και σοκολάτα μαζί.

Η λήψη πρωτεΐνης αμέσως μετά την προπόνηση είναι ο τέλειος τρόπος για να ενεργοποιήσεις την πρωτεϊνοσύνθεση στους μυς σου και να μετατρέψεις τη σκληρή δουλειά σου σε μυική ανάπτυξη, σωστά; 1 Λοιπόν, αυτό το ρόφημα περιέχει πάνω από 34 γραμμάρια φυτικής πρωτεΐνης για να κάνει ακριβώς αυτό.

Δοκίμασε το τώρα και δεν θα απογοητευτείς.

Μερίδα: 1

https://youtu.be/uORmrKmr6uw

Συστατικά

Μέθοδος

  1. Βάλε όλα τα συστατικά σε ένα μπλέντερ και χτύπησε τα μέχρι να γίνουν ένα ομοιόμορφο μείγμα. Θα πρέπει να πετύχεις ένα πραγματικά παχύρευστο, κρεμώδες ρόφημα - αν το προτιμάς πιο αραιό, πρόσθεσε λίγο περισσότερο γάλα ή νερό.
  2. Άσπρο πάτο!

Διατροφικές πληροφορίες

Θερμίδες358
Συνολικό λίπος5g
Συνολικοί υδατάνθρακες46g
Πρωτεΐνη34g
  1. Η πρωτεΐνη συμβάλλει στην ανάπτυξη και διατήρηση της μυϊκής μάζας.
Lauren Dawes
Writer and expert
Προβολή του προφίλ του Lauren Dawes

Η Lauren είναι απόφοιτος αγγλικής λογοτεχνίας και προέρχεται από την Νότια Αγγλία. Αγαπούσε πάντα την κολύμβηση, έχει ανακαλύψει τη δύναμη που προσφέρουν τα βάρη τα τελευταία χρόνια, και έχει πολλά περιθώρια βελτίωσης στην εβδομαδιαία τάξη hot yoga.

Τα σαββατοκύριακα μαγειρεύει συνήθως ή τρώει κάποιο είδος brunch και απολαμβάνει να δοκιμάζει νέες συνταγές με τους συγκατοίκους της - ειδικά έχει μια παλιά μαθητική συνηθεία, όπως να επιβιώνει από τα ζυμαρικά. Πάνω απ 'όλα, είναι σταθερά πιστή στη διατήρηση ισορροπίας ανάμεσα στο γυμναστήριο και το τζιν.

Μάθετε περισσότερα για την εμπειρία της Lauren εδώ.

myprotein