Μετάβαση στο βασικό περιεχόμενο
Συνταγές

Vegan Tacos Με Buffalo Και Κουνουπίδι

Vegan Tacos Με Buffalo Και Κουνουπίδι
Lauren Dawes
Writer and expert2 χρόνια πριν
Προβολή του προφίλ του Lauren Dawes

Είτε είσαι αφοσιωμένος στον vegan τρόπο ζωής ή απλά προσπαθείς να μειώσεις την κατανάλωση κρέατος μερικές φορές την εβδομάδα, αυτή η συνταγή είναι ο ιδανικός τρόπος για να διατηρήσεις τη γεύση ενώ αφαιρείς τα ζωικά προϊόντα.

Βουτηγμένο και ψημένο σε άφθονη ακαταμάχητη σάλτσα βουβάλου, αυτό το κουνουπίδι απέχει πολύ από αυτό το μουλιασμένο, παραμαγειρεμένο φαγητό που έπρεπε να αντέξεις στο βραδινό σου κατά τα σχολικά σου χρόνια. Εμπιστεύσου μας, θα πέσεις με τα μούτρα σε αυτό το τραγανό και απολαυστικό κουνουπίδι.

Κάνε την τέλεια έκρηξη γεύσης στο taco σου βάζοντας μέσα τραγανό κόκκινο λάχανο, κομμένο αβοκάντο σε φέτες και απαλή vegan sour cream.

https://youtu.be/a3ET-xi8CJo

Μερίδες 6

Συστατικά

Για το κουνουπίδι βουβάλου:

  • 100ml σάλτσα βουβάλου (vegan)
  • 1 κ.γ. σκόνη σκόρδου
  • Αλάτι και πιπέρι για γεύση
  • 4 κ.σ. ελαιόλαδο
  • 1 κουνουπίδι (κομμένο σε florets)

Για τα tacos: 

  • 6 μαλακά tacos
  • Τραγανά φύλλα μαρουλιού
  • ½ κόκκινο λάχανο (κομμένο)
  • Vegan sour cream

Μέθοδος

  1. Βάλε το φούρνο στους 180 °
  2. Σε ένα μπολ, ανακάτεψε τη σάλτσα βουβάλου, σκόνη σκόρδου, αλάτι, πιπέρι και ελαιόλαδο. Πρόσθεσε τα κουνουπίδια florets και ανακάτεψε έτσι ώστε να είναι πλήρως επικαλυμμένα με τη σάλτσα.
  3. Βάλε τα κομμάτια του κουνουπιδιού σε ένα ταψί - φρόντισε να διατηρήσεις τυχόν υπόλοιπη σάλτσα στο μπολ για αργότερα - και ψήσε για 20 λεπτά.
  4. Εν τω μεταξύ, ετοίμασε τα tacos φτιάχνοντας μία στρώση από φύλλα μαρουλιού και με το ψιλοκομμένο τραγανό κόκκινο λάχανο.
  5. Μόλις μαγειρευτεί, βγάλε το κουνουπίδι από το φούρνο και ρίξε την υπόλοιπη σάλτσα από πάνω.

Διατροφικές πληροφορίες

Θερμίδες278
Συνολικό λίπος15g
Συνολικοί υδατάνθρακες23g
Πρωτεΐνη11g
Lauren Dawes
Writer and expert
Προβολή του προφίλ του Lauren Dawes

Η Lauren είναι απόφοιτος αγγλικής λογοτεχνίας και προέρχεται από την Νότια Αγγλία. Αγαπούσε πάντα την κολύμβηση, έχει ανακαλύψει τη δύναμη που προσφέρουν τα βάρη τα τελευταία χρόνια, και έχει πολλά περιθώρια βελτίωσης στην εβδομαδιαία τάξη hot yoga.

Τα σαββατοκύριακα μαγειρεύει συνήθως ή τρώει κάποιο είδος brunch και απολαμβάνει να δοκιμάζει νέες συνταγές με τους συγκατοίκους της - ειδικά έχει μια παλιά μαθητική συνηθεία, όπως να επιβιώνει από τα ζυμαρικά. Πάνω απ 'όλα, είναι σταθερά πιστή στη διατήρηση ισορροπίας ανάμεσα στο γυμναστήριο και το τζιν.

Μάθετε περισσότερα για την εμπειρία της Lauren εδώ.

myprotein