Μετάβαση στο βασικό περιεχόμενο
Διατροφή

Τι να πάρεις αυτό το Black Friday – Προσφορές σε συμπληρώματα, ρούχα και σνακ

Τι να πάρεις αυτό το Black Friday – Προσφορές σε συμπληρώματα, ρούχα και σνακ
Lauren Dawes
Writer and expert3 χρόνια πριν
Προβολή του προφίλ του Lauren Dawes

Η BlackFriday 2020 είναι πολύ κοντά και είμαστε πανέτοιμοι!

Φέτος έχουμε φανταστικές προσφορές σε πρωτεΐνες, συμπληρώματα διατροφής, ρούχα και υγιεινά σνακ. Τώρα είναι η ώρα να στοκάρεις τα πάντα, αφού πρόκειται για τις καλύτερες προσφορές της χρονιάς. 

Ως το νούμερο 1 παγκόσμιο brand αθλητικής διατροφής, έχουμε πολλά να προσφέρουμε όσον αφορά στην ποιότητα, στην ποικιλία προϊόντων και στην σχέση ποιότητας και τιμής - και αυτό είναι πριν από το μεγαλύτερο εκπτωτικό γεγονός της χρονιάς.

Είτε θες να κάνεις ένα δώρο στον εαυτό σου μετά από αυτή τη δύσκολη χρονιά που ήταν το 2020, είτε θες να πάρεις τα χριστουγεννιάτικα δώρα για τους φίλους σου, αυτές οι προσφορές είναι πάρα πολύ καλές για να τις χάσεις.

Πότε είναι η BlackFriday 2020;

Η BlackFriday 2020 είναι στις 27 Νοεμβρίου, αλλά δεν μπορούμε να περιμένουμε να ξεκινήσει η διασκέδαση, επομένως θα προσφέρουμε προσφορές καθ’ όλη τη διάρκεια της BlackFriday Εβδομάδας και της Cyber Εβδομάδας. Ξεκινώντας στις 20 Νοεμβρίου και συνεχίζοντας μέχρι τις 30.

Πόσο θα μπορούσα να εξοικονομήσω σε συμπληρώματα και σε προϊόντα διατροφής στην BlackFriday;

Πέρυσι στη Black Friday, προσφέραμε έκπτωση 40% σε μια μεγάλη γκάμα προϊόντων. Και ετοιμάσου για ακόμα μεγαλύτερα πράγματα φέτος σε όλα τα αγαπημένα σου διατροφικά προϊόντα και συμπληρώματα Myprotein.

Για να μην αναφέρουμε τις προσφορές που έχουμε στα Πακέτα Black Friday που προσφέρουν μία απίστευτη σχέση ποιότητας και τιμής.

Ποια ήταν τα πιο δημοφιλή προϊόντα στην προηγούμενη Black Friday;

Την προηγούμενη Black Friday τα πιο δημοφιλή προϊόντα μας ήταν η Clear Whey Protein Isolate, το Φυσικό Φυστικοβούτυρο, και οι υπέροχες Πρωτεϊνικές Μπάρες 6 Στρώσεων.

Όλα αυτά και πολλά, πολλά άλλα θα προσφερθούν για άλλη μια φορά φέτος. Είναι η ιδανική στιγμή για να προμηθευτείς τα παλιά αγαπημένα σου προϊόντα ή να δοκιμάσεις κάτι καινούργιο.

Black Friday Box

Φτάνει στις 20 Νοεμβρίου!!!

Μιας και μιλάμε για το BlackFridayBox, ίσως να αναρωτιέσαι τι έχει μέσα;

Το αγαπημένο μας BlackFridayBox είναι γεμάτο με τα πιο πολυπόθητα και καινοτόμα προϊόντα μας από τη σειρά διατροφής και συμπληρωμάτων. Συμπεριλαμβανομένων αγαπημένων μας προϊόντων όπως η ClearWhey, και η δικιά μας WheyIsolate, καθώς και τα υπέροχα σνακ πρωτεΐνης, όπως το DoubleDoughBrownieκαι η Whipped Duo.

Το τέλειο δώρο για όλους τους φίλους σου που πηγαίνουν στο γυμναστήριο ή απλά μια απολαυστική επιλογή για τον εαυτό σου για να σε παρακινήσει τους τελευταίους μήνες του 2020.

Black Friday Μπάρες και Σνακ

Οι μπάρες και τα σνακ με τις μεγαλύτερες πωλήσεις θα είναι επίσης διαθέσιμα στις εκπτώσεις της BlackFriday φέτος. Συμπεριλαμβανομένων των αγαπημένων, όπως τοDouble Dough Brownie, Whipped Duo, καιCarb Crusher.Με τις μπάρες μας να σου προσφέρουν έως και 20 γραμμάρια πρωτεΐνης, είναι ο τέλειος τρόπος για να βεβαιωθείς ότι δεν θα έχεις ποτέ λιγότερες πρωτεΐνες στα macros σου.

Προμηθεύσου έτσι ώστε να μην ψάχνεις ποτέ ξανά για σνακ.

Black Friday Προσφορές για Πρωτεΐνες

H  πρωτεΐνη δεν είναι μόνο ένα συμπλήρωμα για bodybuilders, αλλά μπορεί να σε βοηθήσει να επιτύχεις σχεδόν οποιονδήποτε στόχο φυσικής κατάστασης μπορεί να έχεις. Έχουμε μια μεγάλη ποικιλία πρωτεϊνών που προσφέρονται, από τις πρωτεΐνες Whey με τις καλύτερες πωλήσεις, μέχρι τη νέα μας σειρά Vegan και ακόμη και τις καινοτόμες μπάρες και σνακ πρωτεΐνης, να είσαι σίγουρος ότι θα βρεις αυτό που ψάχνεις.

Πήγαινε τις προπονήσεις σου στο επόμενο επίπεδο, βάζοντας στο στοκ σου όλα τα πρωτεϊνικά προϊόντα και κράτα τα macros σου σωστά.

Black Friday Προσφορές Vegan Πρωτεΐνης

Δεν θα μπορούσαμε να μην συμπεριλάβουμε τους Vegan φίλους μας στις φανταστικές προσφορές της Black Friday.

Ίσως να έχεις ήδη δοκιμάσει το Vegan Protein Blend,  αλλά έχουμε επεκτείνει σημαντικά τη σειρά vegan για να βεβαιωθείς ότι έχεις την πρωτεΐνη που χρειάζεσαι με υπέροχες γεύσεις.

Δεν είναι μόνο η vegan πρωτεΐνη που θα έχουμε σε προσφορά, όλα τα σνακ με τις καλύτερες πωλήσεις vegan θα είναι επίσης διαθέσιμα. Λόγου χάρη, το Vegan Cookie Πρωτεΐνης, το Γεμιστό Μπισκότο Πρωτεΐνης Vegan, και η Vegan Carb Crusher.

Προετοίμασε αυτά τα ve-gains για το 2021.

Black Friday Pre-Workout Συμπληρώματα

Μερικές φορές χρειαζόμαστε λίγη επιπλέον ώθηση για να μπούμε στο γυμναστήριο και να έχουμε την καλύτερη προπόνηση που μπορούμε να έχουμε. Εδώ έρχονται τα pre-workout. Σου δίνουν μια έκρηξη ενέργειας για να πετύχεις τους στόχους σου σε κάθε σου προπόνηση στο γυμναστήριο. Και τώρα, με τις προσφορές που σου προσφέρουμε, θα τα πάρεις στην καλύτερη δυνατή τιμή.

Black Friday Ρούχα Γυμναστηρίου

Έρχονται προσφορές τόσο για ανδρικά όσο και για γυναικεία ρούχα, συνέχισε να διαβάζεις για να προετοιμάσεις τη λίστα επιθυμιών σου.

Ετοιμαζόμαστε επίσης να φρεσκάρουμε τη ντουλάπα με τα ρούχα γυμναστικής σου με τις προσφορές ρούχων μας και φέτος. Επειδή ας το παραδεχτούμε, μία ολοκαίνουργια ενδυμασία για το γυμναστήριο θα κάνει θαύματα για το κίνητρο προπόνησής σου.

Φέτος, επεκτείναμε τη γκάμα των ρούχων μας για να βεβαιωθούμε ότι τα ρούχα γυμναστικής σου θα σε βοηθήσουν στην απόδοση με τον καλύτερο δυνατό τρόπο στο γυμναστήριο ενώ θα νιώθεις τέλεια όσο γυμνάζεσαι. Διασφαλίσαμε ότι τα ρούχα μας είναι αρκετά άνετα για να φοριούνται μέσα και έξω από το γυμναστήριο. 

Η Composure σειρά μας προσφέρει άνετα ρούχα για γιόγκα, η PowerUltra σειρά προσφέρει την απόλυτη άνεση για προπονήσεις HIIT, καθώς και βαριά άρση βαρών και η Training σειρά προσφέρει ανθεκτικότητα σε στυλ bodybuilding. Και αυτές είναι μερικές από τις σειρές μας. 

Για να μάθεις περισσότερα σχετικά με τις προσφορές που θα προσφέρονται, ρίξε μια ματιά στις σειρές μας παρακάτω.

Power Ultra:

Η συλλογή μας Power Ultra βασίστηκε πάνω στην αρχική μας Power συλλογή, καθιστώντας την πιο τεχνική, απαλή, ελαφριά και αδιαφανή συλλογή μας. Αναπνέουν καλά, έχουν υφάσματα με υψηλή απορροφητικότητα του ιδρώτα και είναι αρκετά ανθεκτικά για να αντέχουν και στις πιο δύσκολες προπονήσεις στο γυμναστήριο και στα βαρύτερα squat.

Επέλεξε από μια επιλογή αθλητικών σουτιέν, κολάν, γιλέκων, μπουφάν και μακρυμάνικων, όλα φτιαγμένα με γνώμονα την προπόνηση σου.

Training Σειρά:

Η Training συλλογή μας μας πηγαίνει πίσω στη χρυσή εποχή του bodybuilding. Η πρακτικότητα, η ανθεκτικότητα και το στιλ διατηρούνται πρωταρχικά σε αυτήν τη συλλογή. Επέλεξε ανάμεσα σε άνετες φόρμες, ιδανικές για τις πιο κρύες καιρικές συνθήκες και κάνε τες μέρος αυτού του χειμερινού bulk, κολάν που είναι κολακευτικά και πρακτικά για weightlifting και χαλαρά γιλέκα κλασικού bodybuilding, τα οποία κολακεύουν τις σιλουέτες.

Velocity:

Επικαλώντας όλους τους λάτρεις του αερόβιου. Η Black Friday είναι η ιδανική στιγμή για να εφοδιαστείς με τα Velocity καλούδια σου.

Με ανακλαστικές λεπτομέρειες για αυξημένη ορατότητα, απορροφητικά υλικά και ικανότητα γρήγορου στεγνώματος, το Velocity είναι ιδανικό για όλους τους λάτρεις των πολλών χιλιομέτρων.

Είτε πρόκειται για HIIT είτε για βραδινό τρέξιμο, το Velocity θα διασφαλίσει ότι ό, τι κάνεις θα είναι άνετο, πρακτικό και κομψό.

Επέλεξε το στυλ σου από κολάν, σορτς, γιλέκα, μακρυμάνικες μπλούζες και αθλητικά σουτιέν και δημιούργησε το τέλειο σετ για το αερόβιο σου αυτή τη Black Friday.

Composure:

Όλοι χρειαζόμαστε λίγο Zen το 2020. Εκεί μπαίνει η σειρά Composure. Και με τις προσφορές που έχουμε, δεν ήταν ποτέ πιο εύκολο να πάρεις θέση στο χαλάκι της γιόγκα.

Η Composure έχει εξαιρετικά μαλακά υφάσματα με δυνατότητα εξαιρετικού τεντώματος και πηγαίνει τη συνεδρία γιόγκα στο επόμενο επίπεδο. Σύντομα θα είσαι σε θέση να κάνεις αυτήν την δύσκολη στάση γιόγκα με αυτά τα κολάν.

Με μια χαλαρωτική χρωματική παλέτα σε όλη τη συλλογή, σχεδιάστηκε με προσοχή στο προσκήνιο.

Επικεντρώσου σε σιλουέτες που ρέουν απρόσκοπτα σε όλα τα αθλητικά σουτιέν, κολάν, σορτς και φόρμες, σημαίνει ότι κάθε κομμάτι φαίνεται κομψό και είναι ιδανικό για τη ροή που συνοδεύει την πρακτική της γιόγκα.

Αποκλειστικά Ρούχα Black Friday

Πιστεύουμε ότι είναι καλή ιδέα να παρακολουθείς τις σειρές των ρούχων αυτή τη Black Friday, καθώς ενδέχεται να έχουμε κάποια αποκλειστικά κομμάτια...

Όχι μόνο αυτό, αλλά κατά την διάρκεια του Black Friday θα υπάρχουν και αποκλειστικά χρώματα τα οποία θα είναι διαθέσιμα στη σειρά Curve. Κράτα τα μάτια σου δεκατέσσερα.

Με λίγα λόγια

Τώρα έχεις μια ιδέα για το τι πρόκειται να έχουμε για αυτή τη Black Friday, το μόνο ερώτημα που απομένει είναι: τι θα δοκιμάσεις πρώτα; Παρακολούθησε τις προσφορές που θα εμφανιστούν τις επόμενες εβδομάδες καθώς ετοιμαζόμαστε για τη μεγαλύτερη Black Friday μέχρι τώρα, με προσφορές που είναι απλά, πολύ καλές για να τις χάσεις.

Τα άρθρα μας προορίζονται για εκπαιδευτικούς και πληροφοριακούς σκοπούς και δεν πρέπει να χρησιμοποιούνται ως ιατρικές συμβουλές. Για οποιαδήποτε διευκρίνηση, είτε αλλαγές στο διατροφικό σας πρόγραμμα είτε λήψη οποιουδήποτε συμπληρώματος διατροφής, συμβουλευτείτε τον προσωπικό σας επαγγελματία διατροφολόγο ή γιατρό.

Lauren Dawes
Writer and expert
Προβολή του προφίλ του Lauren Dawes

Η Lauren είναι απόφοιτος αγγλικής λογοτεχνίας και προέρχεται από την Νότια Αγγλία. Αγαπούσε πάντα την κολύμβηση, έχει ανακαλύψει τη δύναμη που προσφέρουν τα βάρη τα τελευταία χρόνια, και έχει πολλά περιθώρια βελτίωσης στην εβδομαδιαία τάξη hot yoga.

Τα σαββατοκύριακα μαγειρεύει συνήθως ή τρώει κάποιο είδος brunch και απολαμβάνει να δοκιμάζει νέες συνταγές με τους συγκατοίκους της - ειδικά έχει μια παλιά μαθητική συνηθεία, όπως να επιβιώνει από τα ζυμαρικά. Πάνω απ 'όλα, είναι σταθερά πιστή στη διατήρηση ισορροπίας ανάμεσα στο γυμναστήριο και το τζιν.

Μάθετε περισσότερα για την εμπειρία της Lauren εδώ.

myprotein