Μετάβαση στο βασικό περιεχόμενο
Διατροφή

Double Dough Brownie: 5 συνταγές που θα το απογειώσουν!

Double Dough Brownie: 5 συνταγές που θα το απογειώσουν!
Lauren Dawes
Writer and expert3 χρόνια πριν
Προβολή του προφίλ του Lauren Dawes

Εάν ο καινούργιος μας συνδυασμός ζύμης μπισκότου και brownie δεν σε κάνει να σου τρέχουν τα σάλια, έχουμε ετοιμάσει μία λίστα για το πώς μπορείς να το εξελίξεις σε ένα υπέροχο πρωτεϊνούχο γλυκό.

Τι είναι το DoubleDoughBrownie;

Από λευκή σοκολάτα με marshmallow μέχρι τραγανή σοκολάτα, διάλεξε το αγαπημένο σου και κάνε το συνηθισμένο σου σνακ πρωτεΐνης καλύτερο και πιο απολαυστικό από ποτέ.

Με 14 γρ. πρωτεΐνης ανά μερίδα και υψηλή περιεκτικότητα σε φυτικές ίνες, όλα σε ένα υπέροχο και απολαυστικό brownie με ζύμη μπισκότου.

DoubleDoughSundae

Άλλαξε το παγωτό σου με ένα πρωτεϊνούχο sundae με επικάλυψη κομματιών από Double Dough Brownie. Για να το κάνεις ακόμα πιο λαχταριστό, βάλε τα κομματάκια double dough στο φούρνο μικροκυμάτων για μερικά δευτερόλεπτα για υπέροχα ζεστά κομματάκια brownie.

Για να ανεβάσεις κι άλλο την πρωτεΐνη (και να το κάνεις ακόμα πιο απολαυστικό), ρίξε φυστικοβούτυρο από πάνω και ευχαρίστησέ μας μετά.

Τι θα χρειαστείς:
  • Double Dough Brownie της επιλογής σου
  • Παγωτό σοκολάτας και/ή βανίλιας
  • Φυστικοβούτυρο
  • Κομματάκια σοκολάτας (chocolate chips)

ProteinPancakeTopping

Θες τα Κυριακάτικα σου pancakes ενώ παράλληλα να ταιριάζουν και στα macros σου; Ρίξε πάνω από τα συνηθισμένα σου pancakes κομματάκια από double dough.

Για υπέροχα pancakes με λευκή σοκολάτα και βανίλια, πρόσθεσε πρωτεΐνη με γεύση βανίλιας στην κλασική σου pancake συνταγή και από πάνω ρίξε τα κομματάκια double dough με γεύση λευκής σοκολάτας και marshmallow.

Εάν από την άλλη σου αρέσει περισσότερο η σοκολάτα, απλά άλλαξε την πρωτεΐνη βανίλιας με σοκολάτα και από πάνω πρόσθεσε τα κομματάκια double dough τραγανής σοκολάτας. Φαντάζει υπέροχο ε;

Τι θα χρειαστείς:
  • Double Dough Brownie της επιλογής σου
  • Μείγμα pancake με πρωτεΐνη

DoubleDoughCookies

Τα συνηθισμένα σου μπισκότα με κομματάκια σοκολάτας αλλά καλύτερα. Κόψε σε μικρά κομματάκια τα Double Dough Brownies και πρόσθεσέ τα όπως θα πρόσθετες τα κομματάκια σοκολάτας στην συνταγή. Αυτές οι μπουκίτσες πρωτεΐνης μέσα στην ζύμη μπισκότων θα λιώσουν μέσα στον φούρνο, προσθέτοντας έξτρα πρωτεΐνη στα απλά σου μπισκότα.

Τι θα χρειαστείς:
  • Double Dough Brownie της επιλογής σου
  • Ζύμη μπισκότων με κομματάκια σοκολάτας

Milkshake πρωτεΐνης

Ανακάτεψε όλα τα συστατικά μαζί με το Double Dough Brownie και δημιούργησε ένα απολαυστικό milkshake.

Δίνοντάς σου 35 γρ. πρωτεΐνης, αυτό το milkshake είναι ιδανικό για να σε συντροφεύσει σε μία βραδιά ταινίας μετά την προπόνηση σου.

Τι θα χρειαστείς:
  • Double Dough Brownie της επιλογής σου
  • Μία μπάλα παγωτό
  • Ένα ποτήρι γάλα

Double Dough S’mores

Λιώσε μαζί marshmallows και το Protein Chocolate Spread και φτιάξε ένα σάντουιτς με δύο Double Dough Brownies. Αυτή η σοκολατούχα, γεμάτη marshmallows απόλαυση περιέχει 20 γρ. πρωτεΐνης, και ταυτόχρονα έχει γεύση γλυκού που θα έτρωγες μόνο σε ένα cheat day

Αυτή η συνταγή θα ικανοποιήσει ακόμα και τους πιο γλυκατζήδες.

Τι θα χρειαστείς:
  • Double Dough Brownie της επιλογής σου
  • Marshmallows
  • Chocolate Protein Spread

Με λίγα λόγια

Άν μετράς τα macros για να φτάσεις τους στόχους σου αλλά ταυτόχρονα θες και το γλυκό σου, πιστεύουμε ότι σίγουρα θα βρεις την νέα αγαπημένη σου λιχουδιά σε μία από αυτές τις συνταγές. Είτε είναι ένα Κυριακάτικο brunch, είτε είναι ένα σνακ αργά το βράδυ το όποιο θα σε συντροφεύσει σε μία ταινία.

Άλλαξε ανάμεσα σε τραγανή σοκολάτα και λευκή σοκολάτα με marshmallow για να βρεις την αγαπημένη σου γεύση και ευχαρίστησε μας αργότερα.

Τα άρθρα μας προορίζονται για εκπαιδευτικούς και πληροφοριακούς σκοπούς και δεν πρέπει να χρησιμοποιούνται ως ιατρικές συμβουλές. Για οποιαδήποτε διευκρίνηση, είτε αλλαγές στο διατροφικό σας πρόγραμμα είτε λήψη οποιουδήποτε συμπληρώματος διατροφής, συμβουλευτείτε τον προσωπικό σας επαγγελματία διατροφολόγο ή γιατρό.

Lauren Dawes
Writer and expert
Προβολή του προφίλ του Lauren Dawes

Η Lauren είναι απόφοιτος αγγλικής λογοτεχνίας και προέρχεται από την Νότια Αγγλία. Αγαπούσε πάντα την κολύμβηση, έχει ανακαλύψει τη δύναμη που προσφέρουν τα βάρη τα τελευταία χρόνια, και έχει πολλά περιθώρια βελτίωσης στην εβδομαδιαία τάξη hot yoga.

Τα σαββατοκύριακα μαγειρεύει συνήθως ή τρώει κάποιο είδος brunch και απολαμβάνει να δοκιμάζει νέες συνταγές με τους συγκατοίκους της - ειδικά έχει μια παλιά μαθητική συνηθεία, όπως να επιβιώνει από τα ζυμαρικά. Πάνω απ 'όλα, είναι σταθερά πιστή στη διατήρηση ισορροπίας ανάμεσα στο γυμναστήριο και το τζιν.

Μάθετε περισσότερα για την εμπειρία της Lauren εδώ.

myprotein