Μετάβαση στο βασικό περιεχόμενο
Διατροφή

25 Κορυφαία Δώρα Γυμναστικής Για Άνδρες | Χριστούγεννα 2020

25 Κορυφαία Δώρα Γυμναστικής Για Άνδρες | Χριστούγεννα 2020
Myprotein
Writer and expert3 χρόνια πριν
Προβολή του προφίλ του Myprotein

Ράγισε η καρδιά του όταν έκλεισαν τα γυμναστήρια; Είναι απογοητευμένος από την έλλειψη squat rack που έχει στη διάθεσή του; Τότε πιστεύουμε ότι έχουμε μερικά δώρα που θα λατρέψει αυτά τα Χριστούγεννα.

Στον καθένα μας αξίζει να τον καλομάθουν το 2020 και αν δυσκολεύεσαι να βρεις δώρα για τον άντρα της ζωή σου που λατρεύει το γυμναστήριο, είμαστε εδώ για να σε βοηθήσουμε.

Συγκεντρώσαμε 25 από τα κορυφαία μας δώρα για τους άντρες αυτά τα Χριστούγεννα. Έτσι, δημιούργησε μια λίστα, έλεγξε τη δύο φορές και δώσε ένα χαμόγελο σε όσους αγαπάς αυτά τα Χριστούγεννα, είναι πιο σημαντικό από ποτέ.

1. Myprotein Christmas Box

Το Myprotein Christmas Box είναι περιορισμένης έκδοσης διαθέτει όλες τις υπέροχες λιχουδιές και όλα τα απαραίτητα για το γυμναστήριο σε μία εξαιρετική τιμή. Και σε αυτή τη χρυσή συσκευασία, η πρωτεΐνη δεν ήταν ποτέ τόσο καλή.

Δώσε του την Golden Flavour Impact Whey Protein, το πολύ αγαπημένο μας Golden Layered Bar, ένα βασιλικό Golden Shaker και μια απαραίτητη πετσέτα χεριών όλα αυτά για 32,99 €.

2. Training Φόρμες

Η Training συλλογή μας εμπνέεται από τη Χρυσή Εποχή του Bodybuilding. Και αυτές οι φόρμες είναι ένα δώρο που πρέπει να κάνεις σε κάθε άντρα που αγαπά το γυμναστήριο.

Με λεπτή εφαρμογή και 100% βαμβάκι, είναι ιδανικές για τις προπονήσεις του και για το χριστουγεννιάτικο δείπνο.

3. Velocity Σορτσάκια

Γνωστή ως η πιο τεχνική σειρά μας, το Velocity είναι η τέλεια προσθήκη σε όλες τις γκαρνταρόμπες του γυμναστηρίου.

Το γρήγορο στεγνό ύφασμα το καθιστά ιδανικό για προπονήσεις HIIT ή χειμερινές διαδρομές. Και το τεντωμένο ύφασμα 4 κατευθύνσεων παρέχει μέγιστη κινητικότητα και άνεση.

4. Ανδρικό Καπέλο 5 Panel Cap

Συμπλήρωσε την ντουλάπα προπόνησής του με το καπέλο μας.

Κομψό με το χακί πράσινο χρώμα μας και πρακτικό με τις οπές για αέρα, αυτό το καπέλο είναι ιδανικό για το γυμναστήριο και για την καθημερινή ζωή.

5. Ανακλαστικές Κάλτσες MP Crew

Αυτές οι συμπιεστικές κάλτσες προπόνησης είναι ιδανικές για εκείνες τις χειμερινές διαδρομές νωρίς το πρωί ή περιπάτους αργά το βράδυ. Μαλακές και άνετες, ενώ τον κρατά επίσης ασφαλή. Αυτό είναι ένα υπέροχο δώρο για να συμπληρώσει την ντουλάπα του φέτος.

6. 1 Litre Shaker 

Γνωρίζεις κάποιους που δεν είναι ποτέ ικανοποιημένοι με το πρωτεϊνικό τους shake; Πρέπει να κάνουν 2 ή και 3 shake μέσα στην ημέρα; Αυτό πρέπει σίγουρα να είναι στη λίστα των Χριστουγέννων τους.

Το shaker μας 1 λίτρου κάνει απαλά gainer shakes, meal replacements ή απλώς το τυπικό σου πρωτεϊνικό shake. Έρχεται στο κλασικό μας Μαύρο.

7. Τσάντα Gym Barrell

Όλοι χρειάζονται μια αξιοπρεπή τσάντα γυμναστηρίου. Και δεν υπάρχει τίποτα καλύτερο από το να πάρεις μία καινούργια.

Έτσι, εάν γνωρίζεις έναν άντρα που έχει μια παλιά τσάντα γυμναστικής, ανανέωσε τη φέτος με την απαραίτητη τσάντα Gym Barrell. Με ιμάντα ώμου και διπλές λαβές, καθώς είναι και εξαιρετικά ευρύχωρη, ξετυλίγοντας αυτήν την ομορφιά θα βάλει ένα χαμόγελο στο πρόσωπο κάθε άντρα.

8. Λάστιχα Αντίστασης

Οι προπονήσεις στο σπίτι έχουν γίνει βασικές για πολλούς από εμάς, ακόμη και με τα γυμναστήρια ανοιχτά ξανά. Και τα λάστιχα αντίστασης αποτελούν βασικό μέρος αυτού.

Ο παραλήπτης αυτού του δώρου θα είναι σε θέση να κάνει μια σειρά από κινήσεις μόνο με τα λάστιχα μας και να αισθανθεί ένα επιπλέον κάψιμο όταν χρησιμοποιούνται σε συνδυασμό με την προπόνηση με βάρη.

9. Πολυβιταμίνες Alpha Men

Το ασβέστιο, η βιταμίνη D, το σελήνιο, η βιταμίνη Β5, η βιοτίνη, καθώς και τα ενεργειακά φυσικά εκχυλίσματα θα κρατήσουν τους άντρες της ζωή σας σε κορυφαία κατάσταση στην καθημερινή τους ζωή.

Όλοι οι λάτρεις της υγείας θα είναι πολύ ευγνώμονες για αυτό το δώρο.

10. Κάψουλες Tribulus Terrestris

Αυτό το συμπλήρωμα είναι ιδανικό για οποιονδήποτε άντρα που θέλει να προχωρήσει περισσότερο στο γυμναστήριο, να σηκώσει περισσότερα βάρη και να κάνει περισσότερες επαναλήψεις. Ιδανικό εάν γνωρίζεις κάποιον άντρα σε μια πτώση με τις προπονήσεις του και χρειάζεται αυτό το επιπλέον λάκτισμα.

11. Σκόνη L-DMAE

Έχεις vegan και χορτοφάγους άντρες στη ζωή σου; Η σκόνη DMAE μας, κάτι που βρίσκεται φυσικά σε μικρές ποσότητες σε λιπαρά ψάρια, είναι απολύτως κατάλληλη για vegan και χορτοφάγους.

Το DMAE συμβάλλει στο φυσιολογικό μεταβολισμό του λίπους και είναι μια εξαιρετική προσθήκη στο πρωινό shake.

12. Κρεατίνη

Ένα συμπλήρωμα που κάνει θαύματα στην απόδοση. Η κρεατίνη είναι ο πυρήνας στα στακ συμπληρωμάτων πολλών ανθρώπων. Ένα τέτοιο δώρο σε οποιονδήποτε φανατικό της γυμναστικής, αυτά τα Χριστούγεννα είναι βέβαιο ότι θα πάει καλά.

13. Layered Bar

6 στρώματα από μαλακή, τραγανή και γεμάτη πρωτεΐνες απόλαυση αποτελούν το Layered Bar μας. Η τέλεια γλυκιά απόλαυση μετά το χριστουγεννιάτικο δείπνο που θα ήθελαν οι άντρες στη ζωή σου για μια έκρηξη πρωτεΐνης την ημέρα των Χριστουγέννων.

14. Clear Whey και Clear Vegan

Φρέσκα και ζουμερά και σε μια ευρεία γκάμα γεύσεων, όπως Dragon Fruit και Orange Mango, μαζί με 20 γρ. πρωτεΐνης στην Clear Whey και 10 γρ. στην Vegan Clear Protein.

Αυτά μπορούν επίσης να κάνουν έναν απίστευτο mix Χριστουγεννιάτικων Κοκτέιλ.

15. Φυστικοβούτυρο

Για όλους τους λάτρεις του φυστικοβούτυρου γύρω σου. Το κουτί 1 κιλού φυστικοβούτυρου θα πρέπει να τους κρατήσει καθ 'όλη τη διάρκεια των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς, ανάλογα με το πόσο αγαπούν το φυστικοβούτυρο.

16. Δυναμωτικό Λαβής Quick Adjust

Εάν γνωρίζεις έναν άνθρωπο που εκτιμά τα πρακτικά δώρα, αυτό είναι αυτό για αυτούς.

Εάν χρειάζονται κάτι για να τους βοηθήσουν να προχωρήσουν πραγματικά στο γυμναστήριο, το Grip Strengthener μας βοηθά στην αύξηση της δύναμης των χεριών, του καρπού και του πήχη και είναι η τέλεια προσθήκη στις ασκήσεις στο σπίτι.

17. Λαβές Βαρέων Άρσεων με Ενίσχυση

Αυτές οι λαβές είναι επενδεδυμένες για επιπλέον άνεση και συμβάλλουν στην αύξηση της πρόσφυσης και της επαφής με τη μπάρα σε μεγάλα lifts όπως τα deadlifts.

Έτσι, εάν γνωρίζεις κάποιον που προσπαθεί συνεχώς να ξεπερνάει τα προσωπικά του ρεκόρ σε κάθε προπόνηση, θα μπορούσε πιθανώς να το κάνει με ένα καλό ζευγάρι λαβών, κατασκευασμένο για βαριά lifts.

18. Υγρή Κιμωλία

Το Liquid Chalk αποτρέπει την εφίδρωση και βελτιώνει την αντοχή στη λαβή. Φτιαγμένο για χέρια και πόδια για να ταιριάζει σε μια ποικιλία προπονήσεων και lifts.

Οπότε, εφοδίασε τον με κάποια Liquid Chalk και ζήτησε του να ξεκινήσει τη νέα χρονιά σηκώνοντας βαρύτερα από ποτέ.

19. Μπάλα Αποκατάστασης Myprotein 

Εάν γνωρίζεις κάποιον που διαμαρτύρεται πάντα για πιασμένους μυς, μπορείς να λύσεις όλα του τα προβλήματά με αυτήν τη μικρή μπάλα.

Η μπάλα αποκατάστασης είναι μια μπάλα μασάζ που βελτιώνει την κυκλοφορία του αίματος και αποτρέπει τον τραυματισμό και τον πόνο των μυών. Ιδανικό για όσους περνούν πολύ χρόνο στο να κάθονται σε ένα γραφείο ή κάνουν εξαντλητικές προπονήσεις στο γυμναστήριο.

20. Ανδρικές Σαγιονάρες MP

Ένα προσχηματισμένο πέλμα για μέγιστη άνεση και μειωμένη πίεση σε περιοχές με υψηλότερη ένταση, και ο προστατευτικός ιμάντας εγγυάται άνεση και σταθερότητα.

Αυτές οι σαγιονάρες είναι ιδανικές για ξεκούραση και ιδανικές για χαλάρωση την ημέρα των Χριστουγέννων.

21. Ανδρικά Κολάν Προπόνησης ¾

Προσφέροντας σταθερή υποστήριξη σε κάθε σετ, καθώς και τεχνολογία απορρόφησης ιδρώτα και ένα ύφασμα γρήγορου στεγνώματος, αυτά τα κολάν θα πάνε την προπόνηση όλων των ανδρών στο επόμενο επίπεδο. Οι επίπεδες ραφές μειώνουν τον ερεθισμό και η ελαστική ζώνη μέσης σημαίνει ότι αυτά τα κολάν αισθάνονται σαν ένα δεύτερο δέρμα.

Δώσε στον φανατικό του γυμναστηρίου το νέο αγαπημένο του ρούχο για το γυμναστήριο αυτά τα Χριστούγεννα.

22. Ανδρικό Training Φούτερ & Φόρμα Παραλλαγής

Κατασκευασμένο για κινητικότητα και ανθεκτικότητα και φτιαγμένο από βαμβάκι, αυτό το φούτερ και η ταιριαστή φόρμα είναι ιδανικά για τα πάντα, από χειμωνιάτικο πρωινό τρέξιμο μέχρι και για χαλαρές ταινίες Χριστουγέννων στον καναπέ όλη την ημέρα.

Με το κομψό χρώμα της παραλλαγής, μπορείς απλά να ταιριάξεις με τον καναπέ ... και την ημέρα των Χριστουγέννων, αυτό δεν είναι κακό.

23. MP Performance Gloves

Έρχεται σε 4 διαφορετικά μεγέθη, και είναι ιδανικό για ασκήσεις στο σπίτι, ή lifts στο γυμναστήριο με την άνετη εφαρμογή τους. Το τέλειο δώρο για κάθε γυμναστή που θέλει να ανανεώσει τα βασικά του γυμναστηρίου.

24. Σκόνη BCAA

Τα BCAAs είναι ένα από τα πιο σημαντικά συμπληρώματα για όσους αγαπούν την εκπαίδευση αντοχής ή την προπόνηση αντίστασης.

Η γεύση μας με τζιν και τονικ είναι ο τέλειος τρόπος για να φτιάξεις αυτό το απαραίτητο συμπλήρωμα τα Χριστούγεννα. Ακόμα και οι φανατικοί της γυμναστικής αξίζουν ένα G&T αυτά τα Χριστούγεννα.

25. Γεμιστό Μπισκότο Πρωτεΐνης

20 γραμμάρια πρωτεΐνης ανά μπισκότο και είναι επιδόρπιο όσο ένα κανονικό μπισκότο, θα χαρεί να το ανοίξει το χριστουγεννιάτικο πρωί.

Συνιστούμε τη γεύση Chocolate Caramel ιδιαίτερα αυτά τα Χριστούγεννα, καθώς η καραμέλα είναι απαραίτητη κατά τη διάρκεια της εορταστικής περιόδου.

Τα άρθρα μας προορίζονται για εκπαιδευτικούς και πληροφοριακούς σκοπούς και δεν πρέπει να χρησιμοποιούνται ως ιατρικές συμβουλές. Για οποιαδήποτε διευκρίνηση, είτε αλλαγές στο διατροφικό σας πρόγραμμα είτε λήψη οποιουδήποτε συμπληρώματος διατροφής, συμβουλευτείτε τον προσωπικό σας επαγγελματία διατροφολόγο ή γιατρό.

Myprotein
Writer and expert
Προβολή του προφίλ του Myprotein
myprotein