Μετάβαση στο βασικό περιεχόμενο
Διατροφή

Δώρα Γυμναστικής Για Personal Trainers | Χριστουγεννιάτικα Δώρα 2020

Δώρα Γυμναστικής Για Personal Trainers | Χριστουγεννιάτικα Δώρα 2020
Myprotein
Writer and expert3 χρόνια πριν
Προβολή του προφίλ του Myprotein

Οι personal trainers είχαν μια δύσκολη χρονιά φέτος, με τα γυμναστήρια να κλείνουν για μεγάλο χρονικό διάστημα, οπότε τι καλύτερος τρόπος για να τους δείξεις ότι σε ενδιαφέρουν παρά με το τέλειο δώρο τα Χριστούγεννα; Από τα κορυφαία ρούχα έως τη διατροφή που χρειάζονται για να συνεχίσουν να μας γυμνάζουν σε εξωτερικούς χώρους αυτόν τον χειμώνα, έχουμε την απόλυτη λίστα δώρων για τους personal trainers.

1. Limited Edition Christmas Golden Box

Αυτό το Limited Edition Christmas Golden Box είναι γεμάτο καλούδια για τους personal trainers προκειμένου να ενθουσιαστούν γι 'αυτά τα Χριστούγεννα. Περιέχοντας το κλειδί για την αποκατάσταση, την υπέροχη Golden Impact Whey Protein και τη δημοφιλέστερη μπάρα πρωτεΐνης μας, την Golden Layered Bar, αυτό το κουτί θα φωτίσει τις προπονήσεις τους. Υπάρχει επίσης μια πετσέτα και ένα Golden Metal Shaker που κάνει αυτό το κουτί να αξίζει το βάρος του σε χρυσό.

2.MP Essentials Puffer Jacket (Men’s & Women’s)

Κράτησε τους ζεστούς στο δρόμο τους για την δουλειά ή μέσω αυτών των σκληρών εξωτερικών προπονήσεων με παλτό ειδικά σχεδιασμένο για να τους προστατεύει από τα στοιχεία της φύσης. Με ένα αδιάβροχο εξωτερικό περίβλημα και πολλές τσέπες με φερμουάρ για να διατηρούν όλα τα αντικείμενά τους ασφαλή, θα είναι ευτυχείς να προπονούν και στις πιο κρύες μέρες.

3. Training Collection

Εμπνευσμένη από old school ρούχα γυμναστικής, η Training συλλογή ρούχων έχει σχεδιαστεί για να είναι ανθεκτική και κομψή, αυτά είναι τα ρούχα που θα θέλουν να φοράνε κάθε μέρα. Φτιαγμένα για κινητικότητα, καθώς και για υποστήριξη, μπορούν να ωθήσουν τον εαυτό τους και τους πελάτες τους στα όρια, γνωρίζοντας ότι η Training συλλογή θα τους ακολουθήσει και πέρα από αυτά. Με τα πάντα, από κολάν έως φόρμες και αθλητικά σουτιέν, υπάρχει κάτι για κάθε προπόνηση.

4. Gallon Hydrator

Μείωσε τα πήγαινε έλα τους στην βρύση για νερό με το Gallon Hydrator. Με το σκληρό εξωτερικό του, χερούλι για εύκολη κατανάλωση, βιδωτό καπάκι από ανοξείδωτο ατσάλι, αυτό το μπουκάλι που χτίστηκε για να αντέχει μέρα με τη μέρα στο γυμναστήριο, στο πάρκο ή οπουδήποτε αλλού προπονούνται.

5. Resistance Bands

Ένα βασικό αξεσουάρ όπου όλοι οι personal trainers έχουν στην τσάντα τους, τα resistance bands είναι ιδανικά για να μπορούν να προπονούν τους πελάτες τους όπου κι αν βρίσκονται. Έρχονται σε διαφορετικά επίπεδα αντίστασης από 2-54 κιλά, θα μπορούν να δοκιμάσουν πραγματικά τους πελάτες τους με πολλούς διαφορετικούς τρόπους με αυτά.

6. MP Gym Holdall

Με όλα τα αξεσουάρ που χρειάζονται για έναν καλό personal trainer, θα χρειαστούν μια αξιοπρεπή τσάντα για να μεταφέρουν τα απαραίτητα. Είτε είναι όλα τα σνακ τους για να τα έχουν για μεταξύ των πελατών τους ή επιπλέον στρώματα για αυτές τις υπαίθριες προπονήσεις, αυτό η τσάντα έχει χώρο για όλα. Με αδιάβροχη βάση, είναι τέλεια σχεδιασμένη ώστε να είναι για έξω. Υπάρχει επίσης μια τσέπη αρκετά μεγάλη για τα παπούτσια τους και άλλη μία ακόμη εσωτερική τσέπη για τα προσωπικά τους αντικείμενα.

7. MP Seamless Snood

Η προπόνηση σε εξωτερικούς χώρους κατά τους χειμερινούς μήνες μπορεί να είναι δύσκολη. Βοήθησε τους να γίνουν πιο ανθεκτικοί με την fleece λαιμουδιέρα για να αντέξουν αυτά τα παγωμένα κρύα πρωινά. Με κορδόνι περίσφιξης για να το κρατήσει στη θέση του, ανεξάρτητα από το πόσο ψηλά θα πηδάνε, θα τους κρατήσει ζεστούς.

8. Layered Bar

Γνωρίζουμε ότι μπορεί να είναι δύσκολο να τρώνε μεταξύ των πελατών, αλλά αυτή η μπάρα θα διασφαλίσει ότι θα είναι έτοιμοι και χορτασμένοι για την επόμενη προπόνηση αμέσως μετά. Με υψηλή περιεκτικότητα σε πρωτεΐνες και χαμηλή περιεκτικότητα σε ζάχαρη, θα βοηθήσεις να διατηρήσουν τους μυς τους και θα τους κρατήσει χορτασμένους για περισσότερο. Οι νόστιμες γεύσεις είναι ο κύριος λόγος ότι αυτό το πιο δημοφιλές σνακ μας - θα ανυπομονούν να κάνουν το διάλειμμα τους περισσότερο από ποτέ με αυτή την layered μπάρα.

9. THE Pre Workout+

Προετοίμασέ τους για αυτούς τους πελάτες νωρίς το πρωί με το THE Pre-Workout +. Γνωρίζουμε ότι το να σηκωθούμε προτού χαράξει και να προσπαθούμε να παρακινήσουμε τους άλλους μπορεί να είναι αρκετά δύσκολο, οπότε βοήθησέ τους με το πιο ισχυρό μας pre workout που είχαμε ποτέ. Με σφαιρίδια για σταδιακή απελευθέρωση για επιπλέον καφεΐνη, αυτό το pre workout θα τους κρατήσει σε εγρήγορση και μετά από τις μεγαλύτερες προπονήσεις.

10. BCAA Drink

Δώσε τους αυτήν την επιπλέον ώθηση ενέργειας κατά τη διάρκεια της προπόνησης με ένα γρήγορο BCAA Drink. Γεμάτο με αμινοξέα, καφεΐνη και  βιταμίνες Β, αυτό είναι το τέλειο ποτό  για να το πάρουν ανά πάσα στιγμή, χωρίς την ταλαιπωρία του βάλε τα BCAA στο σέικερ και ανακάτεψε.

Με λίγα λόγια

Ήταν μια δύσκολη χρονιά για τους personal trainers επειδή πρέπει να προσαρμόσουν την προπόνηση των πελατών τους έξω από το γυμναστήριο, οπότε βοήθησέ τους με αυτήν την προσαρμογή και δώσε τους όλα όσα θα χρειαστούν για να πετύχουν το 2021.

Τα άρθρα μας προορίζονται για εκπαιδευτικούς και πληροφοριακούς σκοπούς και δεν πρέπει να χρησιμοποιούνται ως ιατρικές συμβουλές. Για οποιαδήποτε διευκρίνηση, είτε αλλαγές στο διατροφικό σας πρόγραμμα είτε λήψη οποιουδήποτε συμπληρώματος διατροφής, συμβουλευτείτε τον προσωπικό σας επαγγελματία διατροφολόγο ή γιατρό.

Myprotein
Writer and expert
Προβολή του προφίλ του Myprotein
myprotein