Μετάβαση στο βασικό περιεχόμενο
Διατροφή

Οδηγός δώρων για τους λάτρεις του γυμναστηρίου | Χριστούγεννα 2022

Οδηγός δώρων για τους λάτρεις του γυμναστηρίου | Χριστούγεννα 2022
Emily Wilcock
Writer and expert1 έτος πριν
Προβολή του προφίλ του Emily Wilcock

Θες να κακομάθεις τους αγαπημένους σου λάτρεις του γυμναστηρίου αυτά τα Χριστούγεννα με δώρα που θα λατρέψουν; Φέρε τους ξανά στο γυμναστήριο με τον απόλυτο οδηγό δώρων με όλα όσα χρειάζονται και πολλά άλλα για να πετύχουν τους στόχους τους στο γυμναστήριο.

Φέτος, έχουμε μαζέψει τα κορυφαία δώρα για τους λάτρεις του γυμναστηρίου σε μία μοναδική λίστα, ώστε να μπορείς να προμηθευτείς τα δώρα σου για όλους τους αρσιβαρίστες, τους bodybuilders και τους φανατικούς του fitness που γνωρίζεις.

Χριστουγεννιάτικα απαραίτητα

1. Gingerbread Layered Bar

Δεν θα ήταν ο απόλυτος οδηγός δώρου χωρίς μια Layered μπάρα. Αυτή η κλασική χριστουγεννιάτικη γεύση έχει πλέον προστεθεί σε μια Layered μπάρα και σύντομα θα γίνει η αγαπημένη σου γεύση.

Αποτελεί επίσης το τέλειο δώρο και είναι βέβαιο ότι θα χαρίσει ένα χαμόγελο στα χείλη οποιουδήποτε την δοκιμάσει αυτά τα Χριστούγεννα.

2. Impact Whey Protein – Jelly Belly Edition

Κάθε λάτρης τους γυμναστηρίου θέλει έναν φρέσκο και εύκολο τρόπο για να επιτύχει τους πρωτεϊνικούς στόχους του – οπότε γιατί να μην του προσφέρεις πρωτεΐνη ορού γάλακτος με γκουρμέ γεύση;

Αυτά τα Χριστούγεννα κάνε τους δώρο γεύσεις όπως Buttered Popcorn, Toasted Marshmallow ή Τσιζκέικ με Φράουλα.

3. Festive Whey Flavors

Χάρισε τους εορταστικές γεύσεις όπως Cinnamon Danish και Pumpkin Spice, οι οποίες αποτελούν το τέλειο χριστουγεννιάτικο δώρο.

Αυτή την εποχή το μόνο που θέλει να κάνει κάποιος είναι να καταβροχθίσει γλυκές λιχουδιές. Αυτό θα καλύψει τις επιθυμίες σου, αλλά μην σε ξεγελάσει η γεύση αφού στην πραγματικότητα δεν θα επηρεάσει τους μακροθρεπτικούς σου στόχους.

4. Myprotein Protein Snack Box

Δεν είσαι σίγουρος ποιο σνακ πρωτεΐνης είναι το αγαπημένο τους; Ή θέλεις να τους δώσεις να δοκιμάσουν μερικά καινούργια προϊόντα; Το Protein Snack Box είναι το ιδανικό allrounder με 10 νόστιμα σνακ που θα τους βοηθήσουν στο γυμναστήριο.

Από brownies μέχρι μπάρες, αυτό είναι το καλύτερο δώρο για ένα αναποφάσιστο αγαπημένο πρόσωπο.

5. Vegan Christmas Sample Box

Αυτά τα Χριστούγεννα κάνε τους δώρο φυτικά συμπληρώματα. Αυτό το κουτί δειγμάτων είναι τέλειο για όποιον θέλει να δοκιμάσει το Veganuary, αλλά παράλληλα να μην χάσει την πολύτιμη πρωτεΐνη. Όλα τα δείγματα που θα ήθελες να δοκιμάσεις σε ένα εορταστικό κουτί.

Χριστουγεννιάτικα δώρα γυμναστικής ιδανικά για γυμναστήριο στο σπίτι

Ο απόλυτος οδηγός δώρων έχει καλύψει ακόμη και το γυμναστήριο του σπιτιού σου.

Για όλους τους weightlifters και bodybuilders που επενδύουν σε ένα γυμναστήριο στο σπίτι, αυτά τα δώρα θα συμπληρώσουν το κιτ τους. Δες παρακάτω τέλεια δώρα για το γυμναστήριο στο σπίτι τους.

6. Liquid Chalk

Η Liquid Chalk αποτρέπει την εφίδρωση των χεριών και των ποδιών και επιτρέπει στους φίλους σου να σηκώνουν βαριά κιλά, χωρίς να χρειάζεται να ανησυχούν μήπως γλιστρήσει η μπάρα ή χάσουν το κράτημα στα πόδια τους. Βεβαιώσου ότι οι φίλοι σου στο bodybuilding είναι σε θέση να κάνουν περισσότερες επαναλήψεις στα σετ τους, έχοντας τη δυνατότητα να έχουν πιο δυνατή λαβή για περισσότερο χρόνο.

Επειδή η κιμωλία ανύψωσης είναι υγρή, είναι εύκολη στη μεταφορά της, καθώς και μια απαραίτητη προσθήκη σε ένα γυμναστήριο σε σπίτι.

7. Wrist Wraps

Τα εξαιρετικά wrist wraps προσφέρουν βελτιωμένη άνεση και υποστήριξη, διασφαλίζοντας μειωμένο κίνδυνο τραυματισμού και διαστρέμματος. Αυτά είναι βασικά για κάθε weightlifter ή bodybuilder και τους επιτρέπουν να σηκώνουν πιο βαριά κιλά με ασφάλεια. Θα σε ευχαριστήσουν σίγουρα για αυτό!

8. Μεγάλη πετσέτα

Μια καλή πετσέτα γυμναστικής είναι απαραίτητη για ένα γυμναστήριο σε σπίτι ειδικά όταν είναι φτιαγμένη από εξαιρετικά μαλακό βαμβάκι και μια θηλιά από ψαροκόκκαλο για να κρεμαστεί οπουδήποτε. Εκτός αν θέλεις να καταστρέψεις μερικές από τις κανονικές σου πετσέτες.

Δώστε στους φίλους αυτό το υπέροχο δώρο και πρόσθεσέ την στο γυμναστήριο του σπιτιού τους ή εφοδίασέ τους κατάλληλα για να επιστρέψουν στο γυμναστήριο.

9. Δερμάτινη ζώνη βυθίσματος

Μερικοί από εμάς μπορεί να δυσκολευτούν να κάνουν ένα pull up, αλλά για τους φίλους σου στο bodybuilding, ένα pull up ή μια βύθιση (dips) του σωματικού βάρους είναι κάτι πάρα πολύ εύκολο.

Η δερμάτινη ζώνη βυθίσεων μπορεί να χωρέσει έως και 100 κιλά για να προσθέσει αντίσταση στα pull ups και τις βυθίσεις ενώ υποστηρίζει το κάτω μέρος της πλάτης. Η πρόοδος δεν σταματά ποτέ με αυτό το αξεσουάρ γυμναστικής.

10. Μεταλλικό μπουκάλι νερού

Αυτό το μπουκάλι είναι ιδανικό για να διατηρείς τα ροφήματα παγωμένα σε ένα ζεστό γυμναστήριο. Το μπουκάλι με διπλό τοίχωμα διατηρεί τα BCAA μετά την προπόνηση αναζωογονητικά και κρύα. Είναι επίσης εντελώς προστατευμένο από κάθε διαρροή. Ένα λαμπρό γέμισμα της χριστουγεννιάτικης κάλτσας για φέτος.

Εξοπλισμός γυμναστικής για χριστουγεννιάτικα δώρα

Είτε ετοιμάζεσαι να ξεκινήσεις μια προπόνηση στο σπίτι, είτε βγαίνεις στο γυμναστήριο είτε απλά έχεις μια μέρα ξεκούρασης μπροστά στην τηλεόραση, η MP Clothing σε καλύπτει, από την κορυφή μέχρι τα νύχια.

Τα ρούχα μας φτιάχνονται πάντα με γνώμονα τον αθλητή, προσαρμοσμένα για να αξιοποιούν στο έπακρο την προπόνησή τους, κάθε φορά.

11. Κολάν και αθλητικό σουτιέν Engage

Δεν υπάρχει τίποτα καλύτερο από το να περπατάς στο γυμναστήριο με ένα φρέσκο σετ, έτοιμη να αντιμετωπίσεις την επόμενη προπόνηση σου.

Το κολάν Engage και το αθλητικό σουτιέν είναι η τέλεια νέα προσθήκη στη χειμερινή σου γκαρνταρόμπα. Είναι φτιαγμένο από υλικό υψηλής γυαλάδας, δημιουργώντας μια κολακευτική σιλουέτα.

Διατίθεται σε Deep Purple, Storm και Μαύρο.

12. Εξοπλισμός προπόνησης

Η Training Collection είναι ιδανική για όλους τους λάτρεις του γυμναστηρίου εκεί έξω. Αποτίοντας φόρο τιμής στη χρυσή εποχή του bodybuilding, η Training Collection επιδεικνύει κλασικές σιλουέτες bodybuilding, καθώς εξασφαλίζει άνεση για όγκο (ή συντριβή χριστουγεννιάτικου δείπνου) και κινητικότητα, ώστε όλες οι ασκήσεις τους να μπορούν να ολοκληρωθούν με τέλεια φόρμα.

13. Padded Heavy Lifting Grips

Αυτές οι λαβές βαρέων άρσεων με ενίσχυση είναι κατασκευασμένες ειδικά για εξαιρετικά βαριά lifts. Όλοι οι bodybuilders στη ζωή σου χρειάζονται ένα ζευγάρι από αυτά για να υποστηρίξουν τα εξαιρετικά βαριά deadlift, bent over rows και πολλά άλλα.

Είναι η τέλεια προσθήκη στα κιτ γυμναστικής κάθε bodybuilder.

14. Engage Hoodie and Joggers

Η συλλογή μας Engage είναι ιδανική για μια άνετη και άνετη ημέρα Χριστουγέννων.

Αυτός ο συνδυασμός είναι ελαστικό ύφασμα διπλής όψης με μοντέρνο φινίρισμα, το οποίο σε κρατά φρέσκο και ταυτόχρονα άνετο.

Τα καλύτερα είδη για χριστουγεννιάτικα δώρα

15. THE Pulseroll

Αν θέλεις να περιποιηθείς πραγματικά τον αγαπημένο αυτά τα Χριστούγεννα, ένα Pulse Roll είναι το ιδανικό δώρο.

Είναι εύκολα χρησιμοποιήσιμο και τέλειο για το DOMS της επόμενης μέρας. Το Pulseroll στοχεύει τους μύες με τρόπους που ένας κανονικός κύλινδρος αφρού δεν μπορεί. Οι φίλοι σου θα σε ευχαριστήσουν για αυτό το δώρο!

16. Γυναικείο Κολάν χωρίς ραφή

Το κολάν Shape Seamless είναι φτιαγμένο για να αντέχει στις πιο σκληρές και βαριές προπονήσεις σου. Σήκωσε βαριά, με αυτοπεποίθηση με αυτά τα κολάν, με ψηλό λάστιχο και σχεδίαση χωρίς ραφή – όχι μόνο είναι εξαιρετικά ανθεκτικά, είναι και άνετα.

17. Shaker & Myvegan Shaker

Ένα ολοκαίνουργιο σέικερ είναι σαν ένα ολοκαίνουργιο παιχνίδι για έναν bodybuilder.

Είτε είσαι vegan είτε μη vegan, ένα νέο γυαλιστερό shaker θα είναι πάντα μια ευχαρίστηση σε κάθε weightlifter.

Πέταξε το παλιό τους σέικερ που φωνάζει “ΑΛΛΑΞΕ ΜΕ” και αντάλλαξε το με ένα ολοκαίνουργιο.

18. Φιάλη έγχυσης φρούτων

Το μπουκάλι μας με έγχυση φρούτων είναι ιδανικό για το γυμναστήριο. Χωράει 700 ml και έχει βιδωτό επάνω μέρος αποτελώντας το ιδανικό μπουκάλι νερού αφού μπορεί να μεταφερθεί άνετα.

Το Fruit Infuser Bottle είναι λίγο πιο εύκολο στη μεταφορά από το Gallon Hydrator και μπορεί να είναι πιο κατάλληλο για τους φίλους του γυμναστηρίου, οι οποίοι δεν έχουν δουλειά γραφείου και είναι πάντα εν κινήσει. Βεβαιώσου ότι έχουν νερό όπου κι αν βρίσκονται. Και με το πρόσθετο πλεονέκτημα ότι μπορείς να εμποτίσεις το νερό σου, τα επίπεδα ενυδάτωσης θα είναι στα ύψη.

Απαραίτητα προϊόντα για δώρο πρωτεΐνης αυτά τα Χριστούγεννα

Μια δίαιτα με υψηλή περιεκτικότητα σε πρωτεΐνες είναι απαραίτητη για την οικοδόμηση μυών, την σωστή ανάκαμψη και τη συνέχιση των gains. Έχουμε όλα τα καλύτερα συμπληρώματα για να βεβαιωθούμε ότι τα έχεις όλα.

19. Whey & Vegan Blend

Οι πρωτεΐνες Whey Isolate και Vegan Blend είναι κατασκευασμένες από υψηλής ποιότητας πρωτεΐνες, με απαραίτητα αμινοξέα για την ανάπτυξη μυών.

Και οι δύο αυτές σκόνες πρωτεΐνης αναμιγνύονται σε ένα απαλό και κρεμώδες ρόφημα, ιδανικό για ανάμιξη σε βρώμη, smoothies ή μόνο του. Σίγουρα απαραίτητο για όποιον σηκώνει βάρη. Με 23 γραμμάρια πρωτεΐνης ανά μερίδα στη Whey Isolate, καθώς και 22 γραμμάρια ανά μερίδα στο Vegan Blend.

20. Clear Whey & Clear Vegan

Οι δικές μας Clear πρωτεΐνες είναι για κάθε bodybuilder που προτιμάει μια φρουτώδη πρωτεΐνη από μια κρεμώδη.

Με 22 γραμμάρια πρωτεΐνης ανά μερίδα στην Clear Whey, και 10 γραμμάρια στην Clear Vegan και οι δύο προσφέρουν ένα δροσιστικό ρόφημα πρωτεΐνης, καθώς και 4 βασικά BCAA. Προτείνουμε να δωρίσεις φέτος το κλασικό Peach Tea ή το Tropical Dragon Fruit.

21. THE Whey

Η THE Whey είναι τέλειο για όσους αναζητούν τεράστια μυική ανάπτυξη. Έχει 25 γραμμάρια πρωτεΐνης, λιγότερο από 2 γραμμάρια υδατάνθρακες και 1 γραμμάριο λίπους ανά μερίδα. Με αυτά τα πολύ σημαντικά μακροθρεπτικά συστατικά για το bodybuilding θα είναι περισσότερο από έτοιμοι. Οι λέξεις υψηλή πρωτεΐνη, χαμηλοί υδατάνθρακες, χαμηλή ζάχαρη είναι όλα μουσική στα αυτιά των bodybuilders που θέλουν να μπουν σε αυτό το πολύ σημαντικό κομμάτι.

Προτείνουμε τα Cookies ‘n’ Cream ή σοκολατένια καραμέλα για κάποια εορταστική απόλαυση φέτος.

22. Weight Gainer Blend

Κάθε λάτρης του γυμναστηρίου ξέρει πόσο σημαντικό είναι να κάνεις bulk, και με την δικιά μας Weight Gainer Blend, δεν ήταν ποτέ τόσο εύκολο ή νόστιμο να βάλεις μυϊκή μάζα.

Το Gainer Blend δίνει μία τεράστια ποσότητα από 31 γρ. πρωτεΐνης, 50 γρ. υδατάνθρακες και 388 kcal ανά μερίδα, οπότε οποιοσδήποτε λάτρης του γυμναστηρίου δεν θα έχει κανένα πρόβλημα να αποκτήσει μυϊκή μάζα καλής ποιότητας με αυτό το συμπλήρωμα στο χέρι.

23. THE Gainer

Εάν γνωρίζεις κάποιον που θέλει να βάλει ακόμα περισσότερη μάζα, η THE Gainer θα μπορούσε να είναι αυτό που χρειάζεται.

Με 55 γρ. πρωτεΐνης, 110γρ. υδατάνθρακες και 788 kcal, η THE Gainer είναι το ιδανικό δώρο για σοβαρούς bodybuilders που θέλουν να κάνουν κάποια σοβαρά gains αυτά τα Χριστούγεννα. Εάν το χριστουγεννιάτικο δείπνο δεν ήταν αρκετό, σίγουρα θα είναι η THE Gainer.

24. BCAA & EAA

Τα BCAA και τα EAA υποστηρίζουν και τα δύο την ανάπτυξη των μυών. Θα δώσουν στον γυμναστηριακό σου φίλο όλα τα απαραίτητα αμινοξέα που χρειάζεται για να αποκτήσει πολλά gains και σίγουρα θα είναι ευγνώμων για αυτό το δώρο.

Έχουμε φανταστικές γεύσεις για να διαλέξεις. Δοκίμασε τα Raspberry Lemonade EAAs και τα BCAAs με γεύση Mojito.

25. Κρεατίνη & Creapure

Η κρεατίνη είναι είναι ιδανική για βελτίωση της απόδοσης, με γρήγορη παροχή ενέργειας και αύξηση της συνολικής ισχύος. Η κρεατίνη μας είναι ένα εξαιρετικό δώρο για όσους γνωρίζεις που προσπαθούν να βελτιώσουν την απόδοσή τους στο γυμναστήριο και η Creapure μας είναι η πιο αγνή μορφή κρεατίνης. Το τέλειο συμπλήρωμα για την υποστήριξη ενός φιλόδοξου weightlifter.

26. Κάλτσες 

Κάθε λάτρης του γυμναστηρίου χρειάζεται ένα καλό ζευγάρι κάλτσες και οι δικές μας είναι εξαιρετικά μαλακές.

Οι μανσέτες με ραβδώσεις αποτρέπουν το τρίψιμο και το ελαστικό ύφασμα προσφέρει άνεση.

27. Filled Cookie

Ακριβώς όπως στον Άγιο Βασίλη αρέσουν τα μπισκότα και το γάλα, στους bodybuilders αρέσουν τα περιστασιακά μπισκότα (φυσικά γεμάτα με πρωτεΐνες) και πιστεύουμε ότι δεν πρέπει να το χάσουν αυτό.

Με ένα μαλακό εσωτερικό και με 20 γρ. πρωτεΐνης, αυτό το cookie ξεπερνάει οποιοδήποτε άλλο επιδόρπιο για ένα bodybuilder.

Συνιστούμε διπλή σοκολάτα και καραμέλα για καθαρή απόλαυση.

28. Defence Shots

Δεν μπορούμε να αφήσουμε τους bodybuilders να αρρωσταίνουν από τη γρίπη και να χάνουν την προπόνησή τους. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο τα defence shots μας είναι το τέλειο δώρο για τους γυμναστηριακούς σου φίλους. Είναι φτιαγμένο με ένα ουσιαστικό μείγμα βιταμινών και μετάλλων, συμπεριλαμβανομένης της πολύ σημαντικής βιταμίνης C και του ψευδαργύρου, ώστε να προσφέρουν ένα χαμόγελο.

29. Granola με πρωτεΐνη

Είτε πρόκειται για πρωινό είτε για σνακ μετά την προπόνηση, η granola με πρωτεΐνη είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να πάρεις μια δόση πρωτεΐνης ειδικά εάν είσαι λάτρης των γλυκών.

Ανακάτεψε το με γιαούρτι ή γάλα για να φτιάξεις ένα νόστιμο σνακ με υψηλή περιεκτικότητα σε πρωτεΐνες.

30. FlavDrops

Για εκείνους τους weightlifters που δεν θέλουν υπερβολική ζάχαρη ή θερμίδες όταν είναι στην γράμμωση, τα FlavDrops μας είναι ιδανικά. Με τόσες πολλές γεύσεις για να διαλέξεις, μπορείς να δημιουργήσεις μια σειρά επιλογών για τον αγαπημένο σου bodybuilder. Είτε είναι η γεύση φυστικοβούτυρο για το πρωινό του κουάκερ πρωτεΐνης είτε είναι η βανίλια η οποία θα γλυκάνει το πρωτεϊνικό του ρόφημα, είναι σίγουρο ότι αυτό το δώρο είναι μοναδικό.

Με λίγα λόγια

Ο απόλυτος οδηγός δώρων είναι εδώ για να σε βοηθήσει να δώσεις μερικά προσεγμένα δώρα αυτά τα Χριστούγεννα, να τους εμπνεύσει να συνεχίσουν να προπονούνται και να τους δώσει τα εργαλεία ώστε κάθε χρονιά να είναι καλύτεροι.

Μοίρασε μερικές νόστιμες λιχουδιές! Στην τελική είναι Χριστούγεννα...

Τα άρθρα μας προορίζονται για εκπαιδευτικούς και πληροφοριακούς σκοπούς και δεν πρέπει να χρησιμοποιούνται ως ιατρικές συμβουλές. Για οποιαδήποτε διευκρίνηση, είτε αλλαγές στο διατροφικό σας πρόγραμμα είτε λήψη οποιουδήποτε συμπληρώματος διατροφής, συμβουλευτείτε τον προσωπικό σας επαγγελματία διατροφολόγο ή γιατρό.

Emily Wilcock
Writer and expert
Προβολή του προφίλ του Emily Wilcock
After completing an internship with Myprotein, Emily returned to university to finish her Bachelor of Science degree in Business Management and Marketing. With experience in lifestyle writing, Emily aims to entertain and educate through her work. Her focuses include recipes, real and inspiring stories, and working with writers to help provide easy-to-digest evidence-based research. Her work on recipes has been previously featured in The Supplement magazine, with a particular focus on high-protein, nutritious meals, plus advice on how to properly fuel your body. Outside of work, Emily’s top priority is food. She’s a self-professed star baker and a connoisseur of all things baked. In her spare time, she’s either cooking up a storm, our looking out for the opportunity to try out Manchester’s newest restaurants. But as a huge fan of carbs, if it’s not pasta or pasta-adjacent, she’s not interested. If she’s not in the kitchen, she’s tucked up with a book for an early night, or you’ll find her in the gym working up a sweat. Afterall, all those carbs require quite the appetite.
myprotein