Μετάβαση στο βασικό περιεχόμενο
Διατροφή

Δώρα Γυμναστικής Για Γυμναστηριακούς | Χριστουγεννιάτικα Δώρα 2020

Δώρα Γυμναστικής Για Γυμναστηριακούς | Χριστουγεννιάτικα Δώρα 2020
Myprotein
Writer and expert3 χρόνια πριν
Προβολή του προφίλ του Myprotein

Ήταν μια αρκετά δύσκολη χρονιά για τους περισσότερους από εμάς. Τα γυμναστήρια είναι ένα τεράστιο εργαλείο για την αποφόρτιση του άγχους για πολλούς ανθρώπους, και με τις πόρτες τους κλειστές για μεγάλο μέρος του τρέχοντος έτους, οι λάτρεις του γυμναστηρίου έχουν πραγματικά πιεστεί. Έτσι, για τους γυμναστηριακούς στη ζωή σου, καλόμαθε τους αυτά τα Χριστούγεννα με τα δώρα που θα λατρέψουν. Πάρε τους ότι χρειάζονται για το γυμναστήριο και πολλά άλλα ώστε το 2021 να επιστρέψουν δυναμικά και για να πετύχουν τους στόχους τους στο γυμναστήριο.

Έχουμε τα κορυφαία δώρα για τους λάτρεις του γυμναστηρίου φέτος μαζεμένα σε μία λίστα, ώστε να μπορείς να πάρεις τα δώρα για όλους τους weightlifters, bodybuilders και φανατικούς γυμναστικής που γνωρίζεις.

Βασικά Χριστουγεννιάτικα Προϊόντα

1. Χριστουγεννιάτικο κουτί Myprotein

Συσκευασμένο με 4 βασικά προπονητικά και νόστιμα σνακ, όλα καλυμμένα με γιορτινό χρυσό, το Χριστουγεννιάτικο κουτί μας είναι ιδανικό για κάθε λάτρη άρσης βαρών ή του bodybuilding.

Τα αντικείμενα στο κουτί όπως η Golden Layered Bar και η Gold Flavour Impact Whey Protein είναι ειδικά επιλεγμένα για όσους θέλουν πρωτεΐνες υψηλής ποιότητας, με υπέροχη γεύση. Ο παραλήπτης αυτού του δώρου θα μπορεί να αναμιγνύει τη Gold Flavour Impact Whey του σε ένα Golden Shaker και να σκουπίζεται με την MP πετσέτα μας.

2. Λάστιχα Αντίστασης

Τα λάστιχα αντίστασης έχουν τόσες πολλές χρήσεις για όσους κάνουν βάρη. Είναι ιδανικά για την ενεργοποίηση των μυών με κάποιες ασκήσεις σωματικού βάρους στην αρχή της προπόνησης, καθώς και για τη βελτίωση της ευελιξίας, η οποία είναι το κλειδί για την πρόληψη τραυματισμών.

Τα λάστιχα αντίστασης είναι επίσης ιδανικά για την προσθήκη ενός επιπλέον επιπέδου αντίστασης στις ασκήσεις με κιλά στο γυμναστήριο, καθώς και για να βοηθήσουν το gym bunny να ιδρώσει με τις ασκήσεις στο σπίτι.

3. Skipping Rope

Το σχοινάκι είναι μια από τις πιο δύσκολες και πιο αποτελεσματικές ασκήσεις cardio. Για την άρση βαρών, μια προθέρμανση με σχοινάκι είναι ιδανική, καθώς αυξάνει τον καρδιακό ρυθμό σου γρήγορα, και κάνει τους μυς σου ζεστούς και έτοιμους για μια προπόνηση.

Είναι επίσης η τέλεια εναλλακτική λύση για όσους δεν θέλουν να τρέχουν.

4. Yoga Mat (Γκρι)

Η γιόγκα είναι ένας λαμπρός σύντροφος στην προπόνηση με βάρη, καθώς η τελειοποίηση ορισμένων θέσεων απαιτεί πολλή δύναμη και συντονισμό.

Αλλά ένα καλό στρώμα Γιόγκα δεν είναι μόνο για τους Γιόγκι. Για τους bodybuilders, το κανονικό stretching είναι το κλειδί για την ευελιξία και την πρόληψη τραυματισμών και ένα καλό χαλί Yoga είναι απαραίτητο για το stretching.

5. Grip Strengthener

Ενισχύοντας τον καρπό, το αντιβράχιο και τη λαβή, το grip strengthener μας θα βοηθήσει τους φίλους σου για την άρση βαρών να θέσουν νέα προσωπικά ρεκόρ σε χρόνο μηδέν. Ιδανικό για ένα γυμναστήριο στο σπίτι ή απλά για να βελτιώσουν την πρόσφυση και να σηκώσουν βαρύτερα όταν φτάσουν στο γυμναστήριο.

Χριστουγεννιάτικα Δώρα Γυμναστικής Ιδανικά για Γυμναστήριο στο Σπίτι 

Για όλους τους weightlifters και bodybuilders που επενδύουν σε ένα γυμναστήριο στο σπίτι, αυτά τα δώρα θα συμπληρώσουν το κιτ τους. Δες παρακάτω για τα τέλεια δώρα για το γυμναστήριο στο σπίτι τους.

6. Liquid Chalk 

Το Liquid Chalk αποτρέπει την εφίδρωση από τα χέρια και τα πόδια και επιτρέπει στους φίλους σου να σηκώνουν βαριά, χωρίς να χρειάζεται να ανησυχούν για το γλίστρημα της μπάρας ή την απώλεια της θέσης στα πόδια τους. Σίγουρα απαραίτητο για κάθε καλό γυμναστήριο στο σπίτι.

7. Wrist Wraps

Τα εξαιρετικά wrist wraps προσφέρουν βελτιωμένη άνεση και υποστήριξη, διασφαλίζοντας μειωμένο κίνδυνο τραυματισμού και διαστρέμματος. Αυτά είναι βασικά για κάθε weightlifter ή bodybuilder, επιτρέποντάς τους να σηκώνουν πιο βαριά με ασφάλεια. Θα σε ευχαριστήσουν σίγουρα για ένα νέο σετ από αυτά.

8. Padded Heavy Lifting Grips

Αυτές οι λαβές βαρέων άρσεων με ενίσχυση είναι κατασκευασμένες ειδικά για εξαιρετικά βαριά lifts. Όλοι οι bodybuilders στη ζωή σου χρειάζονται ένα ζευγάρι από αυτά για να υποστηρίξουν τα εξαιρετικά βαριά deadlift, bent over rows και πολλά άλλα. Σε ένα μέγεθος και με επένδυση για άνεση, αυτά θα φαίνονται υπέροχα κάτω από το δέντρο φέτος.

9. Leather Dipping Belt

Μερικοί από εμάς μπορεί να δυσκολευτούν να κάνουν ένα pull up, αλλά για τους φίλους σου στο bodybuilding, ένα pull up ή βύθιση (dips) του σωματικού βάρους είναι πάρα πολύ εύκολο.

Η δερμάτινη ζώνη βυθίσεων μπορεί να χωρέσει έως και 100 κιλά για να προσθέσει αντίσταση στα τραβήγματα και τις βυθίσεις ενώ υποστηρίζει το κάτω μέρος της πλάτης. Η πρόοδος δεν σταματά ποτέ με αυτό το αξεσουάρ γυμναστικής.

10. Fat Gripz

Χρησιμοποιείται από πρωταθλητές bodybuilders και powerlifters, το Fat Gripz αυξάνει το πλάτος της λαβής σας, διπλασιάζοντας το πλάτος ενός Ολυμπιακού Barbell. Το Fat Gripz αυξάνει την ενεργοποίηση των μυών σε ολόκληρο το άνω μέρος του σώματος και είναι ιδανικό για να ωθήσει ακόμη περισσότερο το bodybuilding.

Εξοπλισμός Γυμναστηρίου για Χριστουγεννιάτικα Δώρα

Είτε ετοιμάζεσαι να γυμναστείς στο σπίτι, να πας στο γυμναστήριο ή απλά να χαλαρώσεις μπροστά από την τηλεόραση, το MP Clothing σε έχει καλύψει, από πάνω μέχρι κάτω.

Τα ρούχα μας είναι πάντα φτιαγμένα με γνώμονα τον αθλητή, προσαρμοσμένα ώστε να αξιοποιούν στο έπακρο την προπόνηση τους, κάθε φορά.

11. Μακρυμάνικες Μπλούζες Velocity

Καθώς οι μέρες γίνονται πιο σκοτεινές και η θερμοκρασία αρχίζει πραγματικά να πέφτει, το να έχεις τα κατάλληλα ρούχα για τον κρύο καιρό είναι βασικό. Ειδικά όταν τα γυμναστήρια έχουν κλείσει και κάνουμε πολύ περισσότερες υπαίθριες προπονήσεις ή συνεδρίες στο γκαράζ. Η συλλογή Velocity γίνεται με τεχνολογία απορρόφησης ιδρώτα και υφάσματα που βοηθούν στη ρύθμιση της θερμοκρασίας του σώματος.

12. Σειρά Training

Η Training Collection είναι ιδανική για όλους όσους σηκώνουν βάρη. Αποδίδοντας φόρο τιμής στη χρυσή εποχή του bodybuilding, η Training Collection επιδεικνύει τις κλασικές σιλουέτες του bodybuilding, καθώς και διασφαλίζοντας την άνεση σε περίοδο bulk (ή μετά από ένα χριστουγεννιάτικο δείπνο) και την κινητικότητα, ώστε όλα τα lifts τους να μπορούν να ολοκληρωθούν με τέλεια φόρμα .

13. Men’s Performance Gloves

Τα Performance Gloves είναι άνετα και υποστηρίζουν για να επιτρέψουν σε όλους τους gym buddies σου να σηκώνουν βαριά, με αυτοπεποίθηση. Ιδανικά για προπόνηση στο σπίτι ή στο γυμναστήριο, αυτά είναι η τέλεια προσθήκη σε οποιοδήποτε κιτ γυμναστικής bodybuilder.

14. A / Wear T-Shirt & Joggers

Η συλλογή A / Wear είναι ιδανική για μια άνετη και ζεστή ημέρα των Χριστουγέννων.

Το A / Wear έχει κατασκευαστεί με πλήρως ανανεώσιμο υλικό και 100% βαμβάκι για μέγιστη άνεση. Απλοϊκά και κομψά, και έχοντας κατά νου την άνεση, είναι ιδανικά για τις ημέρες ανάπαυσης κάθε bodybuilder, για να χτίσεις μυς με στυλ.

Τα Καλύτερα Shaker για τα Χριστουγεννιάτικα Δώρα

15. Gallon Hydrator

Η ενυδάτωση είναι το κλειδί για κάθε weightlifter. Έτσι, βεβαιώσου ότι οι bodybuilding φίλοι σου μπορούν να ενυδατωθούν ανά πάσα στιγμή έχοντας το Gallon Hydrator σε ετοιμότητα. Δεν θα διψάσουν ποτέ ξανά.

16. Half Gallon Hydrator

Εάν το Gallon Hydrator είναι πολύ δύσκολο να το έχει κάποιος μαζί του στην καθημερινή του ζωή, το Half Gallon Hydrator είναι διαθέσιμο.

Εάν γνωρίζεις κάποιον στο γυμναστήριο ο οποίος πρέπει να ξαναγεμίζει συνεχώς στη βρύση, αυτό το Gallon Hydrator είναι ιδανικό.

17. Shaker & MyVegan Shaker

Ένα ολοκαίνουργιο shaker είναι σαν ένα ολοκαίνουργιο παιχνίδι για έναν bodybuilder.

Είτε είσαι vegan είτε όχι, ένα νέο γυαλιστερό shaker θα είναι πάντα μια ευχαρίστηση σε κάθε weightlifter.

18. Sports Water Bottle

Το αθλητικό μπουκάλι νερού είναι ιδανικό για να το παίρνεις στο γυμναστήριο. Κρατώντας 735 ml και με βιδωτή κορυφή, αυτό είναι το ιδανικό μπουκάλι νερό για τους φίλους σου για να το έχουν πάντα μαζί τους.

Πρωτεϊνικά Gifting Essentials αυτά τα Χριστούγεννα

Μια δίαιτα με υψηλή περιεκτικότητα σε πρωτεΐνες είναι απαραίτητη για την οικοδόμηση μυών, την σωστή ανάκαμψη και τη συνέχιση των gains. Έχουμε όλα τα καλύτερα συμπληρώματα για να βεβαιωθούμε ότι τα έχεις όλα

19. Whey & Vegan Blend

Οι πρωτεΐνες Whey Isolate και Vegan Blend είναι κατασκευασμένες από υψηλής ποιότητας πρωτεΐνες, με απαραίτητα αμινοξέα για την ανάπτυξη μυών.

Και οι δύο αυτές σκόνες πρωτεΐνης αναμιγνύονται σε ένα απαλό και κρεμώδες ρόφημα, ιδανικό για ανάμιξη σε βρώμη, smoothies ή μόνο του. Σίγουρα απαραίτητο για κάθε έναν που σηκώνει βάρη. Με 23 γραμμάρια πρωτεΐνης ανά μερίδα στη Whey Isolate, καθώς και 22 γραμμάρια ανά μερίδα στο Vegan Blend.

20. Clear Whey & Clear Vegan

Οι δικές μας Clear πρωτεΐνες είναι για κάθε bodybuilder που προτιμάει μια φρουτώδη πρωτεΐνη από μια κρεμώδη.

Με 22 γραμμάρια πρωτεΐνης ανά μερίδα στην Clear Whey, και 10 γραμμάρια στην Clear Vegan και οι δύο προσφέρουν ένα δροσιστικό ρόφημα πρωτεΐνης, καθώς και 4 βασικά BCAA. Προτείνουμε να δωρίσεις φέτος το κλασικό Peach Tea ή το Tropical Dragon Fruit.

21. THE Whey

Η THE Whey είναι ιδανική για όσους αναζητούν τεράστια κέρδη. Με 25 γρ. πρωτεΐνης, λιγότερα από 2 γρ. υδατανθράκων και 1 γρ. λίπους ανά μερίδα, αυτά τα πολύ σημαντικά bodybuilding macros θα είναι ολόσωστα.

Συνιστούμε Cookies ‘n’ Cream ή Chocolate Caramel για κάποια εορταστική γεύση φέτος.

22. Weight Gainer Blend

Κάθε λάτρης του γυμναστηρίου ξέρει πόσο σημαντικό είναι να κάνεις bulk, και με την δικιά μας Weight Gainer Blend, δεν ήταν ποτέ τόσο εύκολο ή νόστιμο να βάλεις μάζα.

Το Gainer Blend δίνει μία τεράστια ποσότητα από 31 γρ. πρωτεΐνης, 50 γρ. υδατάνθρακες και 388 kcal ανά μερίδα, οπότε οποιοσδήποτε λάτρης του γυμναστηρίου δεν θα έχει κανένα πρόβλημα να αποκτήσει μυϊκή μάζα καλής ποιότητας με αυτό το συμπλήρωμα στο χέρι.

23. THE Gainer

Εάν γνωρίζεις κάποιον που θέλει να βάλει ακόμα περισσότερη μάζα, η THE Gainer θα μπορούσε να είναι αυτό που χρειάζεται.

Με 55 γρ. πρωτεΐνης, 110γρ. υδατάνθρακες και 788 kcal, η THE Gainer είναι το ιδανικό δώρο για σοβαρούς bodybuilders που θέλουν να κάνουν κάποια σοβαρά gains αυτά τα Χριστούγεννα. Εάν το χριστουγεννιάτικο δείπνο δεν ήταν αρκετό, σίγουρα θα είναι η THE Gainer.

24. BCAA & EAA

Τα BCAA και τα EAA υποστηρίζουν και τα δύο την ανάπτυξη των μυών. Θα δώσουν στον γυμναστηριακό σου φίλο όλα τα  απαραίτητα αμινοξέα που χρειάζεται για να αποκτήσει πολλά gains και σίγουρα θα είναι ευγνώμων για αυτό το δώρο.

Έχουμε φανταστικές γεύσεις για να διαλέξεις, δοκίμασε τα Raspberry Lemonade EAAs και τα BCAAs με γεύση Mojito.

25. Κρεατίνη & Creapure

Επιστημονικά για βελτίωση της απόδοσης, με γρήγορη παροχή ενέργειας και αύξηση της συνολικής ισχύος. Η κρεατίνη μας είναι ένα εξαιρετικό δώρο για όσους γνωρίζεις που προσπαθούν να βελτιώσουν την απόδοσή τους στο γυμναστήριο και η Creapure μας είναι η πιο αγνή μορφή κρεατίνης. Το τέλειο συμπλήρωμα για την υποστήριξη ενός φιλόδοξου weightlifter.

26. Carb Crusher Selection Box 

Φρόντισε τις φίλες σου στο γυμναστήριο αυτά τα Χριστούγεννα με ένα Carb Crusher Selection Box.

Αυτό τους επιτρέπει να δοκιμάσουν όλες τις νόστιμες γεύσεις μας, με 20 βασικές βιταμίνες και μέταλλα, 20 γρ. + πρωτεΐνες και χαμηλά σε ζάχαρη. Είναι εγγυημένο ότι θα βρουν ένα αγαπημένο εδώ.

27. Filled Cookie

Ακριβώς όπως στον Άγιο Βασίλη αρέσουν τα μπισκότα και το γάλα, στους bodybuilders αρέσουν τα περιστασιακά μπισκότα (φυσικά γεμάτα με πρωτεΐνες) και πιστεύουμε ότι δεν πρέπει να το χάσουν αυτό.

Ένα μαλακό gooey εσωτερικό και με 20 γρ. πρωτεΐνης, αυτό το cookie ξεπερνάει οποιοδήποτε άλλο επιδόρπιο για ένα bodybuilder.

Συνιστούμε διπλή σοκολάτα και καραμέλα για καθαρή απόλαυση.

28. Defence Shots

Δεν μπορούμε να αφήσουμε τους bodybuilders να αρρωσταίνουν από τη γρίπη και να χάνουν την προπόνησή τους. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο τα defence shots μας είναι το τέλειο, στοχαστικό δώρο για τους γυμναστηριακούς σου φίλους. Φτιαγμένο με ένα ουσιαστικό μείγμα βιταμινών και μετάλλων, συμπεριλαμβανομένης της πολύ σημαντικής βιταμίνης C και του ψευδαργύρου, αυτά σίγουρα θα φέρουν ένα χαμόγελο.

29. Granola με Πρωτεΐνη

Είτε πρόκειται για πρωινό είτε για σνακ μετά την προπόνηση, η granola με πρωτεΐνη είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να πάρεις μια δόση πρωτεΐνης ειδικά εάν είσαι λάτρης των γλυκών.

Ανακάτεψε το με γιαούρτι ή γάλα για να φτιάξεις ένα νόστιμο σνακ με υψηλή περιεκτικότητα σε πρωτεΐνες.

30. FlavDrops

Για εκείνους τους weightlifters που δεν θέλουν υπερβολική ζάχαρη ή θερμίδες όταν είναι στην γράμμωση, τα FlavDrops μας είναι ιδανικά. Με τόσες πολλές γεύσεις για να διαλέξεις, μπορείς να δημιουργήσεις μια σειρά επιλογών ώστε ο bodybuilder σου να διαλέξεις, είτε είναι το φυστικοβούτυρο για το πρωινό του κουάκερ πρωτεΐνης είτε είναι η βανίλια για να γλυκάνει το πρωτεϊνικό του ρόφημα.

Με λίγα λόγια

Μετά από μια δύσκολη χρόνια τόσο ψυχικά όσο και σωματικά, ειδικά για όσους ασχολούνται με τον αθλητισμό, ήρθε η ώρα να τους δώσεις μερικά έξυπνα δώρα αυτά τα Χριστούγεννα. Βοήθησε τους να συνεχίσουν να γυμνάζονται και δώσε τους τα κατάλληλα εργαλεία για να τα καταφέρουν ακόμα καλύτερα την νέα χρονιά, πολύ καλύτερα από οποιαδήποτε άλλη χρονιά.

 

Τα άρθρα μας προορίζονται για εκπαιδευτικούς και πληροφοριακούς σκοπούς και δεν πρέπει να χρησιμοποιούνται ως ιατρικές συμβουλές. Για οποιαδήποτε διευκρίνηση, είτε αλλαγές στο διατροφικό σας πρόγραμμα είτε λήψη οποιουδήποτε συμπληρώματος διατροφής, συμβουλευτείτε τον προσωπικό σας επαγγελματία διατροφολόγο ή γιατρό.

Myprotein
Writer and expert
Προβολή του προφίλ του Myprotein
myprotein