Μετάβαση στο βασικό περιεχόμενο
Προπόνηση

Αξεσουάρ γυμναστικής | 14 απαραίτητα για το γυμναστήριο

Αξεσουάρ γυμναστικής | 14 απαραίτητα για το γυμναστήριο
Bασίλης Σκωλίκης
Ειδικός σε θέματα Fitness 6 χρόνια πριν
Προβολή του προφίλ του Bασίλης Σκωλίκης

Αξεσουάρ γυμναστικής! Τι πρέπει να έχετε πάντα μέσα στην τσάντα σας και τι χρειάζεται για κάθε περίπτωση; Ρίξτε μια ματιά εδώ...

 1. Πετσέτα Χεριών

Είτε τρέχετε στον διάδρομο, είτε βρίσκεστε στην προπόνηση ποδηλασίας, ιδρώστε με στυλ με την Πετσέτα Χεριών μας.

Φτιαγμένη από 100% βαμβάκι με απαλή υφή που παρέχει μια εξαιρετική αίσθηση πάνω στο δέρμα, είναι το απαραίτητο αξεσουάρ για κάθε προπόνηση που δεν θα πρέπει να λείπει από καμία τσάντα.

 2.Τσάντα Βαρέλι – Μαύρη

Αρπάξτε τον εξοπλισμό προπόνησης και ξεκινήστε για το γυμναστήριο με στυλ με την ευρύχωρη Τσάντα Βαρέλι.

Η τσάντα διαθέτει ένα μεγάλο κεντρικό εσωτερικό για όλα τα απαραίτητα προπόνησης, με διπλές λαβές μεταφοράς και ένα ρυθμιζόμενο λουρί ώμου, πράγμα που σημαίνει πως η μεταφορά του εξοπλισμού σας δεν ήταν ποτέ ευκολότερη.

αξεσουάρ γυμναστικής

3. Αμάνικο Μπλουζάκι Dry-Tech Infinity

Το Αμάνικο Μπλουζάκι Dry-Tech Infinity είναι ένα βασικό κομμάτι για κάθε γυμναστηριακή συλλογή. Είναι σχεδιασμένο με ελαφρύ ύφασμα που απομακρύνει τον ιδρώτα και θα σας παρέχει με την ελευθερία που χρειάζεστε για να εκτελέσετε κάθε άσκηση.

Ολοκληρώνεται με επίπεδες ραφές, καμπυλωτό στρίφωμα και φινίρισμα με λεπτομέρειες space dye που θα σας κάνουν να ξεχωρίσετε από το πλήθος.

4. Σορτς Power

Το Σορτς Power διαθέτει διπλή στρώση και είναι σχεδιασμένο με ύφασμα ελαστικότητας προς 4 κατευθύνσεις για να παρέχει μια σφιχτή, άνετη εφαρμογή και την κάλυψη που χρειάζεστε για να αισθάνεστε σιγουριά είτε κάνετε άρσεις θανάτου, είτε σχοινάκι, είτε κωπηλασία στο μηχάνημα.

Διαθέτει στιλάτες γραμμές ραφών, ελαστική ζώνη μέσης και ολοκληρώνεται με αόρατες τσέπες με φερμουάρ. Φορέστε το και επιταχύνετε την πρόοδό σας!

αξεσουάρ γυμναστικής

 

5. Κοντομάνικη Μπλούζα Απόδοσης

Φτιαγμένο από το ίδιο ελαφρύ και ελαστικό υλικό, με τεχνικές ιδιότητες απομάκρυνσης του ιδρώτα, αυτό το Μπλουζάκι είναι ειδικά σχεδιασμένο για να σας κρατήσει δροσερούς και άνετους καθ' όλη τη διάρκεια των προπονήσεών σας. Διαθέτοντας τη νέα στρόγγυλη λαιμόκοψη με ριμπ ύφανση και τα μανίκια ρεγκλάν για βελτιωμένο εύρος κίνησης, μπορείτε να είστε σίγουροι πως αυτή η Μπλούζα θα επιβιώσει όλων των ειδών τις δραστηριότητες

6. KΟΛΑΝ ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗΣ

α. Κολάν Δύο Όψεων Tropical και Κοντό Μπουστάκι Tropical - Τέλεια και ολοκαίνουρια συλλογή!

Το μπουστάκι παρέχει μέτρια υποστήριξη με ενσωματωμένα κουπς και λεπτομέρεια στην πλάτη, ενώ τα κολάν αντέχουν αρκετά στα καθίσματα / σκουώτ και έχουν εκτυπωμένα ανάγλυφα πάνελ για ενίσχυση του σχήματος. Είναι επίσης αναστρέψιμα που σημαίνει ότι μπορείτε να αλλάζετε πλευρά - είτε θέλετε μια καλοκαιρινή αποτύπωση ή ένα πιο απαλό look.

Είναι ιδανικά για το καλοκαίρι και έχουν ένα ελαστικό ύφασμα ώστε να είστε άνετα στις προπονήσεις σας!

β. Γυναικείο Κολάν Shape Χωρίς Ραφές 

Το κατάλληλο για καθίσματα Κολάν Myprotein χωρίς ραφές προσφέρει μια σφιχτή και άνετη εφαρμογή, ενώ παράλληλα παραμένει εντελώς αδιάφανο. Σχεδιασμένο για να ξεχωρίζει, το Κολάν Shape Χωρίς Ραφές είναι κατασκευασμένο με μια μοναδική τεχνολογία πλέξης για να συνδυάσει την απομάκρυνση του ιδρώτα με το στυλ.

Είναι σχεδιασμένο με διχτυωτές φάσες από ύφασμα ζακάρ και παρέχει μια σφιχτή, ψηλόμεση εφαρμογή με ζώνη μέσης σε ύφανση ριμπ, για να σας βοηθήσει να φέρετε εις πέρας κάθε προπόνηση.

 7. Μπουστάκια και σόρτς γυμναστικής

Αθλητικός Στηθόδεσμος Ignite και Σορτς Ignite

Θα νιώθετε άνετα σε κάθε προπόνηση με τη νεα μας συλλογή. Τα σορτς είναι ιδανικά για το καλοκαίρι και έχουν μια κρυμμένη τσέπη για το κινητό σας.

Ο στηθόδεσμος είναι αρκετά ελαστικός με αφαιρούμε κουπς και ένα στυλάτο σχεδιασμό που όχι μόνο είναι τέλειος, αλλά αναπνέει άψογα!

 

αξεσουάρ γυμναστικής

8. Αέρινα Μπλουζάκια

Η μπλούζα Breeze δημιουργείται με ελαφρύ ύφασμα για να προσφέρει μια άνετη χαλαρή εφαρμογή, δίνοντάς σας την ελευθερία να αντιμετωπίσετε οποιαδήποτε προπόνηση.

Με στρογγυλή λαιμόκοψη και τελείωμα με μακρύτερο μήκος, αυτή η μπλούζα είναι απαραίτητη για κάθε προπόνηση.

9. Αθλητικός Στηθόδεσμος Shadow και Κολάν Shadow

Ζήστε την μονόχρωμη κομψότητα με τον Αθλητικό Στηθόδεσμο Shadow το οποίο είναι κατασκευασμένο με ύφασμα έντονης εκτύπωσης που απομακρύνει τον ιδρώτα και προσφέρει μέγιστο στυλ και άνεση.

Τα κολάν Shadow είναι κατασκευασμένα είναι επίσης με ύφασμα έντονης εκτύπωσης που απομακρύνει τον ιδρώτα. Είναι τελειωμένα με ανάγλυφα πάνελ τα οποία παρέχουν στυλ, άνεση και βελτίωση του σχήματος του σώματος - όλα σε ένα.

Και για τον χειμώνα ή για πιο ψυχρά κλίματα έχετε επίσης επιλογές

 

10. Κοντή Μπλούζα Shape Χωρίς Ραφές

Σχεδιασμένη για να ξεχωρίζει, η Κοντή Μπλούζα Shape Χωρίς Ραφές είναι κατασκευασμένημε μια μοναδική τεχνολογία πλέξης για να συνδυάσει την απομάκρυνση του ιδρώτα με το στυλ.

Διαθέτει φάσες σε αντίθεση, μανίκια ρεγκλάν και μανσέτες σε ύφανση ριμπ, ότι ακριβώς χρειάζεστε για να φέρετε εις πέρας κάθε σας προπόνηση.

αξεσουάρ γυμναστικής

 

11. Τζάκετ Boost

Το Τζάκετ Boost διαθέτει διχτυωτή επένδυση και ελαστική μέση και μανσέτες για να παρέχει ένα καθαρό, κομψό φινίρισμα. Η ρυθμιζόμενη κουκούλα και το αδιάβροχο ύφασμα το καθιστούν το ιδανικό στρώμα για να σας προστατέψει από τα στοιχεία της φύσης.

Το τζάκετ αυτό έχει δημιουργηθεί για να είναι απολύτως συμβατό με την τεχνολογία, διαθέτοντας αόρατες τσέπες με φερμουάρ και ενσωματωμένη έξοδο ακουστικών για να μη μείνετε ποτέ χωρίς την αγαπημένη σας playlist προπόνησης. Επιπλέον, ολοκληρώνεται με ανακλαστικά σχέδια, έτσι ώστε να είστε καλυμμένος κατά το βραδινό σας τρέξιμο..

αξεσουάρ γυμναστικής

 

12. Μακρυμάνικη Μπλούζα Sculpt Χωρίς Ραφές

Σχεδιασμένη για να ξεχωρίζει, η συλλογή Sculpt Χωρίς Ραφές είναι κατασκευασμένη με μια μοναδική τεχνολογία πλέξης για να συνδυάσει την απομάκρυνση του ιδρώτα με το στυλ.

Η Μακρυμάνικη Μπλούζα Sculpt χωρίς ραφές είναι σχεδιασμένη για να παρέχει μια σφιχτή, άνετη εφαρμογή και ολοκληρώνεται με ανάγλυφες φάσες, ύφασμα που επιτρέπει στο σώμα να αναπνέει και εσοχές για τους αντίχειρες. Δημιουργημένη για να σας βοηθήσει να φέρετε εις πέρας κάθε σας προπόνηση!

αξεσουάρ γυμναστικής

13. Ανδρικό Φούτερ Tru-Fit Myprotein

Το ανδρικό φούτερ της Myprotein κατασκευάζεται χρησιμοποιώντας ένα απαλό μείγμα βαμβακιού και πολυεστέρα. Ο διαχρονικός σχεδιασμός του σε συνδυασμό με την νέα και βελτιωμένη εφαρμογή του oλοκληρώνεται με την επωνυμία της Myprotein.

Bασίλης Σκωλίκης
Ειδικός σε θέματα Fitness
Προβολή του προφίλ του Bασίλης Σκωλίκης
Είμαι ο Βασίλης Σκωλίκης, γεννήθηκα στην Αθήνα και λατρεύω το Fitness και τα συμπληρώματα διατροφής. Έχω MSc σε Marketing & Business Analytics από το University of Edinburgh Business School και έχω κάνει την έρευνα μου πάνω στο Μάρκετινγκ τωνΣυμπληρωμάτων Διατροφής με τίτλο “Health Consciousness and Perceived Risk as Moderators of Purchase Intention towards Dietary Supplements”. Δεν είμαι διατροφολόγος άλλα όλα τα άρθρα μου βασίζονται στην επιστημονική έρευνα και όλα έχουν παραπομπές και επιστημονική βιβλιογραφία από έγκυρα Journals. Η φιλοσοφία μου ταιριάζει με τη φράση «Extraordinary claims require extraordinary evidence».
myprotein