Προπόνηση

Άσκηση Από Το Σπίτι | Εναλλακτικά Βάρη Γυμναστικής

Το γυμναστήριο σου μπορεί να είναι κλειστό, αλλά αυτό δεν πρέπει να σε εμποδίσει να κυνηγήσεις τους στόχους σου. Υπάρχουν τόσοι πολλοί τρόποι για να κρατήσεις την φυσική σου κατάσταση – απλά πρέπει να είσαι λίγο πιο δημιουργικός.

Η καταπληκτική κοινότητά μας έχει βρει καθημερινές εναλλακτικές λύσεις για αυτά τα κλασικά barbells, αλτήρες και kettlebells, που θα θέλαμε να μοιραστούμε. Έτσι, εάν οι ασκήσεις σωματικού βάρους δεν σου κάνουν, δοκίμασε αυτές.

Έλξεις Δικεφάλων Με Μπουκάλια Νερού

Μένεις σε φόρμα και ενυδατώνεσαι, τι θα μπορούσε να είναι καλύτερο; Τα μπουκάλια νερού μπορούν να είναι μια εξαιρετική εναλλακτική λύση για τους αλτήρες, ειδικά εάν δεν μπορείς να πας στο γυμναστήριο.

Μπορούν να χρησιμοποιηθούν για μια ποικιλία ασκήσεων, προσθέτοντας αυτό το επιπλέον βάρος χωρίς την ταλαιπωρία. Δοκίμασε goblet squats ή πλευρικές εκτάσεις των ώμων με τους νέους έξυπνους αλτήρες σου.

Deadlifts Με Μία Τσάντα

Έχουμε όλοι μια τσάντα για ταξίδια Σαββατοκύριακου που μαζεύει σκόνη. Ας το παραδεχτούμε, πιθανότατα δεν θα την χρησιμοποιήσουμε σύντομα.

Αντί να πακετάρεις για ένα Σαββατοκύριακο, δοκίμασε να την γεμίσεις με βιβλία ή οτιδήποτε βαρύ έχεις στο σπίτι σου. Χρησιμοποίησε τον προσωρινό σάκο γυμναστικής σου για deadlift, squats ή lunges – οι πιθανότητες είναι ατελείωτες.

Squat Με Τον Σκύλο Σου

Κανένα ζώο δεν τραυματίστηκε κατά τη δημιουργία αυτού του βίντεο – μόνο τα πόδια μας μετά από όλα αυτά τα squats. Αυτή μπορεί να είναι μια από τις πιο χαριτωμένες προπονήσεις που υπήρξαν ποτέ.

Τα σκυλιά δεν είναι μόνο ο καλύτερος φίλος του ανθρώπου, αλλά είναι και τρομερή παρέα για την προπόνηση. Απλώς σήκωσε τον γούνινο φίλο σου και κάνε squat. Ας ελπίσουμε ότι δεν έχεις ένα Αγγλικό Μαστίφ ή ένα Αγίου Βερνάρδου για αυτό.

Βυθίσεις Τρικεφάλων Σε Καρέκλες

Το μόνο που χρειάζεσαι είναι δύο ανθεκτικές καρέκλες και μπορείς να κάνεις τις βυθίσεις τρικεφάλων σου σε χρόνο μηδέν. Μπορείς πραγματικά να κάνεις μια προπόνηση από οτιδήποτε. Το να είσαι δημιουργικός είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να διατηρήσεις τις προπονήσεις σου διασκεδαστικές.

Και, όταν τελειώσεις, θα έχεις πάντα κάπου κάτσεις – win – win.

Με λίγα λόγια

Ίσως σε όλους μας να λείπει το γυμναστήριο, αλλά πρέπει να αξιοποιήσουμε στο έπακρο τον χρόνο μας και να συνεχίσουμε να προσπαθούμε να πετύχουμε τους στόχους μας.

Μπορεί να χρειαστεί μια έξυπνη σκέψη και κάποια δημιουργικότητα, αλλά μπορείς να κάνεις προπονήσεις από την άνεση του σπιτιού σου.Myprotein

Myprotein

Writer and expert


Κατέβασε το app για αποκλειστικές προσφορές Περισσότερα