Μετάβαση στο βασικό περιεχόμενο
Προπόνηση

Δείξε μου τα ρούχα σου, να σου πω τι τύπος εισαι!

Δείξε μου τα ρούχα σου, να σου πω τι τύπος εισαι!
Bασίλης Σκωλίκης
Ειδικός σε θέματα Fitness 6 χρόνια πριν
Προβολή του προφίλ του Bασίλης Σκωλίκης

Η νέα γυμναστηριακή χρονιά ξεκινάει! Αν ψάχνεις ιδέες για ρούχα γυμναστηρίου τα οποία θα αντέξουν τις σκληρές προπονήσεις αλλά παράλληλα θα είσαι μέσα στην μόδα, τότε συνέχισε αυτό το άρθρο.

Δείξε μου τα ρούχα σου, να σου πω τι τύπος εισαι!

Τα ρούχα γυμναστηρίου είναι επένδυση. Για όσους έχουν πάρει σοβαρά τον στόχο τους. Τα καλά ρούχα γυμναστηρίου πρέπει να είναι ένα με το σώμα μας, αλλά ταυτόχρονα να αναπνέουν και να επιτρέπουν ολόκληρο το εύρος της κίνησης ενώ ταυτόχρονα απομακρύνουν τον ιδρώτα. Μάλιστα τα ρούχα γυμναστηρίου μπορούν άνετα να φορεθούν σαν καθημερινά ρούχα για ένα καφέ, μια βόλτα ή και στην δουλειά ...

Ανδρικά ρούχα

Ανδρικά ρούχα. Ψάχνουμε άνετα, μοντέρνα, βολικά και πολλές φορές κολλητά ρούχα που να μας επιτρέπουν πλήρες εύρος της κίνησης και παράλληλα καμιά φορά να τονίζουν τα δυνατά μας σημεία.

Θα χωρίσω την ανδρική αθλητική ένδυση πάλι σε 3 κατηγορίες:

Ο σφίκτης

Ο σφίκτης συνήθως θα φορέσει μια μοδάτη Φόρμα η οποία θα συνδυαστεί με μια αμάνικη φανέλα ή μια κολλητή μπλούζα συμπίεσης. Ένας εκρηχτικός συνδυασμός που θα αναδείξει κάθε μυϊκή μοίρα σας που είναι γυμνασμένη.

Ο παράξενος (;)

Ο παράξενός είναι αυτός που συνήθως φοράει ασυνήθιστα για το ευρύτερο κοινό ρούχα, που σε λίγο καιρό όμως θα έρθουν στην μόδα και όλοι θα τον αντιγράφουν. Το παράδειγμα που έχω στο μυαλό μου είναι ο άντρας που συνήθως φοράει Κολάν με μπλούζα και καμιά φορά πάνω από το κολάν φοράει σορτσάκι. Προσωπικά είμαι αυτός ο τύπος και θεωρώ αυτό το ντύσιμο υπερβολικά άνετο και βολικό. Σας προτείνω να το δοκιμάσετε.

Ο μπαλαδόρος

Ο αθλητής είναι συνήθως πιο "σεμνός". Θα φορέσει ένα Κλασικό Μπασκετικό Σορτς με μια Κλασική Μπασκετική Αμάνικη Μπλούζα ή μια Μπλούζα Ποδοσφαίρου Strike με το Σορτς Ποδοσφαίρου Strike

Ο αθλητής 

Ο αθλητής τρέχει τρέχει τρέχει !!! Θα επιλέξει ένα Σορτς Dual Sport με ενσωματωμένο σορτσάκι συμπίεσης και κάποια Μακρυμάνικη Μπλούζα Χωρίς Ραφές

Γυναικεία ρούχα

Ξέρουμε ότι οι γυναίκες μπορούν να κάνουν χιλιάδες συνδυασμούς ρούχων.

Στο μυαλό μου έχω το γυναικείο αθλητικό ντύσιμο ταξινομημένο σε 3 κατηγορίες:

Το μοντέλο Diva

Η αγαπημένη κατηγορία των ανδρών. Τι πιο εύληπτο από μια γυναικεία παρουσία με κολάν. Τα κολάν είναι πάρα πολύ άνετα και για γυναίκες αλλά και για άνδρες όπως θα δούμε παρακάτω. Το παρακάτω κολάν μαζί με έναν αθλητικό στηθόδεσμο αποτελούν μια καλή επιλογή για κάθε γυναίκα που λιώνει στο σκουώτ και τη γυμναστική.

Η σεμνή

Φόρμα. Άνετο και λειτουργικό ρούχο για κάθε στιγμή της ημέρας. Συνδυάζεται υπέροχα με ένα ελαφρύ αμάνικο κατασκευασμένο από ένα ελαφρύ ύφασμα με απαλή υφή το οποίο διαθέτει λεπτομέρειες αθλητικής πλάτης – δίνοντάς σας την απόλυτη ελευθερία, κάθε φορά που προπονείστε.

Η κοκέτα

Η πιο καλοκαιρινή εκδοχή της γυναικείας αθλητικής ένδυσης. Ένα γυναικείο σορτσάκι είναι ικανό να "χαλάσει" μια ανδρική προπόνηση. Αλλά ας το προσπεράσουμε αυτό. Συνδυάζεται υπέροχα με μια αμάνικη μπλούζα ή έναν αθλητικό στηθόδεσμο για τις πιο τολμηρές!

Και το συνοδευτικό (ανάλογα τον καιρό!):Γυναικείο μπουφάν ελαφρύ

Το Γυναικείο Μπουφάν Neo είναι κατασκευασμένο από ένα εξαιρετικά απαλό νεοπρέν ύφασμα, διαθέτει διχτυωτά κοψίματα και αποτελεί ζωηρή προσθήκη σε κάθε αθλητική γκαρνταρόμπα.

ΦουτεράκιΜπουφάν

Κατασκευάζεται χρησιμοποιώντας έναν συνδυασμό υφασμάτων με μαλακή υφή και διαθέτει πρόσθετες φάσες για επιπλέον ελευθερία κινήσεων και ανθεκτικότητα. Το ελαφρύ αυτό μπουφάν είναι επενδεδυμένο, διαθέτει μια εσωτερική τσέπη για επιπλέον χώρο αποθήκευσης και ολοκληρώνεται με την επωνυμία της Myprotein στο πίσω μέρος του.

Άπειροι, οικονομικοί συνδυασμοί για άριστες και μοδάτες προπονήσεις!

Αθλητικά ρούχα και πλύσιμο

Στα αθλητικά ρούχα θα προσέχετε αρκετά τις ταμπέλες που εσωκλείονται διότι τα περισσότερα με μικτά υφάσματα δεν μπαίνουν στο στεγνωτήριο και θέλουν συγκεκριμένους βαθμούς. 30-40 βαθμοί είναι συνήθως εντάξει με χαμηλές στροφές.

 

Η νέα γυμναστηριακή χρονιά ξεκινάει! Αν ψάχνεις ιδέες για ρούχα γυμναστηρίου τα οποία θα αντέξουν τις σκληρές προπονήσεις αλλά παράλληλα θα είσαι μέσα στην μόδα, τότε συνέχισε αυτό το άρθρο.

Bασίλης Σκωλίκης
Ειδικός σε θέματα Fitness
Προβολή του προφίλ του Bασίλης Σκωλίκης
Είμαι ο Βασίλης Σκωλίκης, γεννήθηκα στην Αθήνα και λατρεύω το Fitness και τα συμπληρώματα διατροφής. Έχω MSc σε Marketing & Business Analytics από το University of Edinburgh Business School και έχω κάνει την έρευνα μου πάνω στο Μάρκετινγκ τωνΣυμπληρωμάτων Διατροφής με τίτλο “Health Consciousness and Perceived Risk as Moderators of Purchase Intention towards Dietary Supplements”. Δεν είμαι διατροφολόγος άλλα όλα τα άρθρα μου βασίζονται στην επιστημονική έρευνα και όλα έχουν παραπομπές και επιστημονική βιβλιογραφία από έγκυρα Journals. Η φιλοσοφία μου ταιριάζει με τη φράση «Extraordinary claims require extraordinary evidence».
myprotein