Μετάβαση στο βασικό περιεχόμενο
Προπόνηση

Hybrid αθλητές δοκιμάζουν το πιο δύσκολο fitness test

Hybrid αθλητές δοκιμάζουν το πιο δύσκολο fitness test
Emily Wilcock
Writer and expert1 έτος πριν
Προβολή του προφίλ του Emily Wilcock

Επίτρεψέ μου να σου συστήσω τη Lucy Davis. Η Lucy συνήθιζε να κολυμπάει για τη Μεγάλη Βρετανία, είναι έμπειρη αρσιβαρίστρια και πρόσφατα έτρεξε τον πρώτο της υπερμαραθώνιο. Η Lucy λατρεύει τις προκλήσεις, επομένως δεν αποτελεί έκπληξη το γεγονός ότι συμμετείχε στην πρόσφατη συνάντηση των ambassador της Myprotein κάνοντας την απόλυτη προπόνηση στο Farm Fitness.

Τι είναι το Farm Fitness;

Το Farm Fitness βρίσκεται βαθιά στην ειδυλλιακή ύπαιθρο του Essex. Ένας κόσμος μακριά από τυπικά εμπορικά γυμναστήρια που επικεντρώνεται στη λειτουργική φυσική κατάσταση για όλους σε ένα φιλικό (αλλά ανταγωνιστικό) περιβάλλον.

Αυτό το τελευταίο σημείο είναι σημαντικό: Το Farm Fitness δεν είναι περίπατος στο πάρκο και το course με τα εμπόδια θα δοκιμάσει ακόμα και τους πιο έμπειρους ισχυρούς άνδρες και γυναίκες. Για να πετύχεις, πρέπει να δουλέψεις ως ομάδα.

https://www.youtube.com/watch?v=WZOJjgkgKn0

Τα events

Η Lucy είναι πολύ ανταγωνιστική από τη φύση της και ήταν αποφασισμένη να κερδίσει. Και κόλλησε αμέσως. Πριν ξεκινήσει το event, δοκίμασε τις monkey bars, για τις οποίες τελικά μετάνιωσε, καθώς έσκισε το δέρμα στα χέρια της.

Για το event αυτό, χωρίστηκαν σε δύο ομάδες. Πρώτα, ολοκλήρωσαν μια προθέρμανση για να αποτρέψουν τραυματισμούς και μετά ξεκίνησαν.

Πρώτα ήταν η ανάβαση στο σχοινί. Ήταν απολύτως εξαντλητικό για τα χέρια τους, και η Lucy έχασε και ένα νύχι. Αυτό ακολούθησε γρήγορα τα box rolls. Ό,τι ακριβώς ακούγεται: κύλημα ενός κουτιού σε ένα χωράφι. Στη συνέχεια, ασκήσεις με λάστιχο, περισσότερα σκαρφαλώματα, περισσότερα σηκώματα με λάστιχο, εκρηκτικό πέταμα του λάστιχου και burpees με ένα πρόσθετο εμπόδιο. Η Lucy ήταν εξαντλημένη. Λαμβάνοντας υπόψη ότι είναι δρομέας υπερμαραθωνίου, πρέπει να ήταν μια σοβαρή προπόνηση.

Αλλά η ανταγωνιστική φύση της Lucy δεν θα την άφηνε ποτέ να τα παρατήσει τόσο εύκολα. Η ομάδα της έπρεπε απλώς να κερδίσει, οπότε έπρεπε να πιέσει τον εαυτό της.

Για ένα από τα events, τα τέσσερα μέλη της ομάδας της Lucy έπρεπε να κουβαλήσουν ένα τεράστιο ελαστικό για έναν γύρο του γηπέδου. Μπορούσαν να το σηκώσουν όπως ήθελαν αρκεί να ακολουθούσαν έναν απλό κανόνα: δεν μπορούσε να αγγίξει το πάτωμα.

Όντας ένα από τα μικρότερα μέλη της ομάδας, η Lucy βρισκόταν σε μειονεκτική θέση. Αλλά ούτως ή άλλως τα κατάφερε. Για να τελειώσουν τα events της ημέρας, τους ζητήθηκε να κάνουν squats με το λάστιχο και πιέσεις στήθους με το λάστιχο. Ήταν δύσκολο, αλλά τα κατάφεραν.

Ενώ τα events ήταν όλα δύσκολα και άφησαν τη Lucy με σκισμένα χέρια και ένα νύχι που έλειπε, παρόλα αυτά η ίδια το διασκέδαζε πολύ, ακόμα κι αν δεν ήταν πολύ πρόθυμη να το κάνει ξανά σύντομα.

Τα δυνατά σημεία της Lucy τείνουν να είναι πιο μοναχικές ασκήσεις παρά οι ομαδικές προπονήσεις. Μπορεί να είναι μια μοναχική δουλειά, επομένως μερικές φορές οι ομαδικές δραστηριότητες είναι μια ευπρόσδεκτη αλλαγή.

Η μέρα έφτασε στο τέλος της και ήρθε η ώρα να μάθουμε ποιοι ήταν οι νικητές. Η Lucy κέρδισε το "Fittest on the Farm" και ένα κουτί με ντόνατς ως βραβείο.

Με λίγα λόγια

Θα μπορούσες να είχες νικήσει τη Lucy για να είσαι ο/η "Fittest on the Farm"; Ή θα τα είχες παρατήσει μόλις ξεκινούσε το κάψιμο του σχοινιού; Νομίζω ότι ξέρω τι θα έκανα. Παρά την πρόκληση της ημέρας, η Lucy και η ομάδα διασκέδασαν. Και τουλάχιστον η Lucy μπορεί τώρα να προσθέσει το "Fittest on the Farm" στο εντυπωσιακό βιογραφικό της.

Emily Wilcock
Writer and expert
Προβολή του προφίλ του Emily Wilcock
After completing an internship with Myprotein, Emily returned to university to finish her Bachelor of Science degree in Business Management and Marketing. With experience in lifestyle writing, Emily aims to entertain and educate through her work. Her focuses include recipes, real and inspiring stories, and working with writers to help provide easy-to-digest evidence-based research. Her work on recipes has been previously featured in The Supplement magazine, with a particular focus on high-protein, nutritious meals, plus advice on how to properly fuel your body. Outside of work, Emily’s top priority is food. She’s a self-professed star baker and a connoisseur of all things baked. In her spare time, she’s either cooking up a storm, our looking out for the opportunity to try out Manchester’s newest restaurants. But as a huge fan of carbs, if it’s not pasta or pasta-adjacent, she’s not interested. If she’s not in the kitchen, she’s tucked up with a book for an early night, or you’ll find her in the gym working up a sweat. Afterall, all those carbs require quite the appetite.
myprotein