Μετάβαση στο βασικό περιεχόμενο
Προπόνηση

Τα καλύτερα αθλητικά ρούχα για το 2020

Τα καλύτερα αθλητικά ρούχα για το 2020
Lauren Dawes
Writer and expert4 χρόνια πριν
Προβολή του προφίλ του Lauren Dawes

Βρισκόμαστε σε μια νέα δεκαετία... μια ευκαιρία να ανανεώσεις την γυμναστηριακή σου γκαρνταρόμπα με νέα αθλητικά ρούχα.

Οι σχεδιαστές μας σου προτείνουν τις καλύτερες επιλογές για ανδρικά και γυναικεία αθλητικά ρούχα.  

Ανδρικά αθλητικά ρούχα

Μπλούζα προπόνησης

Φτάσαμε στην Νέα Χρονιά. Η μπλούζα προπόνησης έχει σχεδιαστεί ώστε να σε βοηθήσει σε κάθε επανάληψη, σετ ή προπόνηση, επιτρέποντάς σου να έχεις άνεση στην προπόνηση.

Είναι φτιαγμένη από ελαφρύ ύφασμα που απομακρύνει τον ιδρώτα και έχει αντιβακτηριακό ύφασμα ώστε να σε βοήθησει να είσαι φρέσκος στην προπόνηση. Επιπλέον, έχει λίγο μεγαλύτερο μήκος ώστε να είσαι καλυμμένος όταν τα χέρια σου είναι ψηλά.

Ο σχεδιαστής είπε: “Αυτή η καινούργια μπλούζα προπόνησης έχει πολλά τεχνικά χαρακτηριστικά ώστε να σε βοηθάει στην προπόνηση. Το ύφασμα θα απομακρύνει τον ιδρώτα μακριά από το σώμα ώστε να αναπνέει και να έχεις δροσιά ακόμα και στις πιο απαιτητικές προπονήσεις.”

Σορτς Προπόνησης 7 Ιντσών

Ένα ωραίο σορτς μπορεί να κάνει όλη την διαφορά, σωστά; Και αυτό δεν είναι απλά ωραίο, είναι τέλειο.

Είναι σχεδιασμένο με ελαφρύ και υφαντό ύφασμα, ελαστικότητας 4 κατευθύνσεων, που απομακρύνει τον ιδρώτα και στεγνώνει γρήγορα. Είναι ιδανικό για έντονες προπονήσεις. Η εφαρμογή είναι πλήρως ρυθμιζόμενη χάρη σε ένα μαλακό εσωτερικό κορδόνι, ενώ έχει ασφαλείς πλαϊνές τσέπες με κρυμμένο φερμουάρ ώστε να κρατάς τα κλειδιά και το κινητό σου με ασφάλεια.

Ο σχεδιαστής είπε: “Η ελαστικότητα του υφάσματος και το βαθύ πλαϊνό χώρισμα σου επιτρέπουν ένα πλήρες εύρος κίνησης όταν κάνεις προπονήσεις ποδιών. Άρα δεν υπάρχουν πλέον δικαιολογίες για να μην πας στην προπόνηση ποδιών!”  

Φούτερ Rest Day & Φόρμα

Η γκαρνταρόμπα σου για τις ημέρες ξεκούρασης αξίζει ανανέωση, επίσης! Και αυτό το σετ είναι μοναδικό. Είναι σχεδιασμένο με απαλό ύφασμα για άνεση όλη την μέρα, ενώ έχει φινίρισμα με neon λεπτομέρεια. Μικρές λεπτομέρειες ... που κάνουν την διαφορά.

Το φούτερ έχει μια κουκούλα 3 μερών, λωρίδα με επωνυμία στα πλαϊνά, καθώς και μια χαλαρή, φαρδιά εφαρμογή για απόλυτη άνεση. Η φόρμα έχει ραβδωτές μανσέτες και βαθιές τσέπες, ιδανικές για το πορτοφόλι και το κινητό σου.

Ο σχεδιαστής είπε: “Αυτά τα κομμάτια είναι ο καλύτερος σου φίλος στις ημέρες ξεκούρασης. Το φούτερ είναι ελαφρώς φαρδύ και η φόρμα είναι λεπτή, με κωνική εφαρμογή για μια κολακευτική εμφάνιση.”   

Καπέλο Baseball

Είτε το φοράς εντός είτε εκτός γυμναστηρίου, αυτό το καπέλο σου δίνει μοναδικό στυλ. Είναι απλό, αλλά αποτελεσματικό. Έχει μοναδική λεπτομέρεια κεντημένου λογοτύπου και έχει ρυθμιζόμενους ιμάντες για εξατομικευμένη εφαρμογή.

Ο σχεδιαστής είπε: “Αποτελεί μια τέλεια προσθήκη σε κάθε εμφάνιση και φυσικά ταιριάζει με τα πάντα.”

Γυναικεία αθλητικά ρούχα

Κολάν Curve

Αυτά τα κολάν προπόνησης χωρίς ραφές είναι ένα απαραίτητο μέρος του εξοπλισμού σου. Απομακρύνουν τον ιδρώτα, τονίζουν το κορμί σου και παρέχουν ενισχυμένη κάλυψη ώστε να εχεις αυτόπεποίθηση στην προπόνηση.

Είναι σχεδιασμένα με μια υποστηρικτική ψηλόμεση ζώνη και είναι διαθέσιμα σε 4 μοναδικά χρώματα.

Ο σχεδιαστής είπε: “Πρόκειται για ένα σχέδιο best seller το οποίο επανακυκλοφορήσαμε με καλύτερη εφαρμογή και σου εγγυόμαστε ότι θα το αγαπήσεις περισσότερο από ποτέ.” 

Elite Train Jacket

Υποσχέθηκες στον εαυτό σου ότι θα ξεκινήσεις τρέξιμο με την νέα χρονιά; Έχουμε το ιδανικό jacket ώστε να μην κρύωνεις τον χειμώνα.

Το Elite Train Jacket έχει ένα υφαντό σώμα με επένδυση, αποτελώντας μια ιδανική προστασία για το κρύο. Διαθέτει μανίκια jersey, μια κουκούλα 3 μερών και ασφαλείς πλαϊνές τσέπες για τα πράγματά σου.

Ο σχεδιαστής είπε:“Πρόκειται για ένα εξαιρετικά ελαφρύ θερμικό στρώμα που προστατεύει από το κρύο χωρίς περιορισμό της κίνησης - ιδανικό για τρέξιμο ή υπαίθρια προπόνηση.”

Γιατί να μην το κάνεις ένα πλήρες σετ; 

Ταίριαξε το Elite Κολάν και το Elite Αθλητικό Μπουστάκι για ένα πλήρες προπονητικό outfit. Και τα δύο είναι φτιαγμένα με ανώτερης ποιότητας ύφασμα με αντανακλαστικό μοτίβο εκτύπωσης leopard - ιδανικό για να σε βλέπουν στο σκοτάδι.

Μπλούζα Rest Day Twist Front

Αυτή την μπλούζα την αγαπάμε. Είναι το τέλειο μείγμα casual άνεσης με κολακευτικό σχεδιασμό. Έχει ελαφρώς κοντό μήκος με μπροστινές λεπτομέρειες όντως ιδανική τόσο για μέρες προπόνησης όσο και ξεκούρασης.

Είναι διαθέσιμη σε 4 μοναδικά χρώματα (Avocado, Μαύρη, Praline ή Danger)

Ο σχεδιαστής είπε:“Αυτό είναι ένα τέλειο κομμάτι ώστε να το φορέσεις με ένα σπορ μπουστάκι στο γυμναστήριο ενώ έχει άψογες μπροστινές λεπτομέρειες σχεδιασμού. 

Γιατί να μην το κάνεις ένα πλήρες σετ; 

Δημιούργησε ένα πλήρες σετ για τις ημέρες ξεκούρασης με το Αθλητικό Μπουστάκι Rest Day και το Κολάν Rest Day για μια μοναδικά cool εμφάνιση. Είναι φτιαγμένα με απαλό ελαστικό βαμβάκι για άνεση όλη την ημέρα καθώς και μοναδική λεπτομέρεια επωνυμίας.

Δείτε όλες τις νέες παραλαβές αθλητικών ρούχων μας εδώ
Lauren Dawes
Writer and expert
Προβολή του προφίλ του Lauren Dawes

Η Lauren είναι απόφοιτος αγγλικής λογοτεχνίας και προέρχεται από την Νότια Αγγλία. Αγαπούσε πάντα την κολύμβηση, έχει ανακαλύψει τη δύναμη που προσφέρουν τα βάρη τα τελευταία χρόνια, και έχει πολλά περιθώρια βελτίωσης στην εβδομαδιαία τάξη hot yoga.

Τα σαββατοκύριακα μαγειρεύει συνήθως ή τρώει κάποιο είδος brunch και απολαμβάνει να δοκιμάζει νέες συνταγές με τους συγκατοίκους της - ειδικά έχει μια παλιά μαθητική συνηθεία, όπως να επιβιώνει από τα ζυμαρικά. Πάνω απ 'όλα, είναι σταθερά πιστή στη διατήρηση ισορροπίας ανάμεσα στο γυμναστήριο και το τζιν.

Μάθετε περισσότερα για την εμπειρία της Lauren εδώ.

myprotein