Μετάβαση στο βασικό περιεχόμενο
Προπόνηση

14 Must για την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου στο γυμναστήριο

14 Must για την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου στο γυμναστήριο
Γιώργος Καλονόμος
Ειδικός σε θέματα Bodybuilding και Fitness7 χρόνια πριν
Προβολή του προφίλ του Γιώργος Καλονόμος

Τι να έχεις στο γυμναστήριο την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου; Μην ξεχνάς άλλωστε ότι η μεγάλη σου αγάπη είναι... το γυμναστήριο :)

1800x672-products_1200x672_acf_cropped

Gym Gadgets για του Αγίου Βαλεντίνου

Ιμάντες Straps για βάρη

Βελτιώνουν την τεχνική και σου επιτρέπουν να σηκώσεις περισσότερα κιλά σε βασικές ασκήσεις όπως άρσεις θανάτου ή Pull Ups. Είναι άνετα, εύκολα στη χρήση και μια δοκιμή θα σας πείσει για την άμεση αύξηση της δύναμης σας με ασφάλεια και σωστη τεχνική.

Foam Roller

Έχουμε πει και εδώ ότι το Foam Rolling είναι μέρος μιας άριστης προθέρμανσης με ασφάλεια και αποτελεσματικότητα. Το συγκεκριμένο αξεσουάρ μπορεί να χρησιμοποιηθεί και επιβάλλεται να το δοκιμάσετε και μετά την προπόνηση. Πονάει λίγο. Αλλά δουλεύει !!! Είναι και ιδανικό δώρο για του Αγίου Βαλεντίνου.

Ιμάντες αντίστασης

Ιδανικοί για ζέσταμα αλλά και για ασκήσης ή ακόμα και για αποκατάσταση απο τραυματισμούς. Προσφέρουν ενδυνάμωση και προσομοιάζουν την άσκηση με αντιστάσεις. Επίσης, είναι ιδανικός τρόπος ώστε να έχετε παντού και πάντοτε ένα γυμναστήριο... στην τσάντα σας (διακοπές, ταξίδια, εκδρομές).

Impact Whey Protein

Η Νο1 Βραβευμένη και πιστοποιημένη πρωτεΐνη ορού γάλακτος που διατίθεται σε πληθώρα γεύσεων που καλύπτει και τον πιο απαιτητικό χρήστη.

Zero Syrup

Σιρόπι για απόλαυση χωρίς ενοχές και τύψεις. Το βάζετε σαν γαρνιτούρα στο γιαούρτι, σε δημητριακά, σε βρώμη, σε pancake ή οπου θες. Απο γεύση... απλά δοκίμασε!

Τσάντα γυμναστηρίου

Κατασκευασμένη απο ανθεκτικά και ποιοτικά υλικά, υπόσχεται ότι θα χωρέσει με άνεση όλα όσα χρειάζεται να έχει μαζί σου με στυλ και αισθητική.

Τσάντα γευμάτων

Ειδικά αν δεν μπορείς να χάσεις γεύμα και είσαι τόσο αφοσιωμένος στον στόχο σου. Δοκίμασε την τσάντα γευμάτων της Myprotein και έχε παντού τα γεύματα σου σωστά διατηρημένα και φρέσκα. Είναι και ιδανικό δώρο για του Αγίου Βαλεντίνου.

Και πως θα μεταφέρω τις σκόνες μου;

Με το Funnel (χωνάκι) της Myprotein μπορείς να μεταφέρεις με ασφάλεια τις σκόνες σου είτε σε μπουκάλι είτε σε Shaker, χωρίς τον φόβο μην σου πέσει γύρω γύρω και χάσεις ... Gainz !

Και με το νερό;

Μην ανησυχείς. Με το μπουκάλι της Myprotein θα εχεις νερό παντού και παντότε και αν θες του δίνεις και γεύση με τα υπέροχα BCAA ώστε να έχεις και μια σταθερή παροχή αμινοξέων στο αίμα σου κατα την διάρκεια της ημέρας.

Σχοινάκι

Ιδανική συντροφία για προπόνηση ή προθέρμανση οπουδήποτε και οποτεδήποτε.

Yoga ball

Iδανική για βελτίωση της στάσης του σώματος, ενδυνάμωση κοιλιακών και κατάλληλη και για εγγύους.

Παγούρι με ειδικό φίλτρο για εισαγωγή φρούτων

Ήρθε η ώρα σου να γίνεις ένας καταπληκτικός μπάρμαν! Απλά δες το. Φτιάξε νερό με γεύσεις φρούτων και κέρασε τον/την αγαπημένη σου του Αγίου Βαλεντίνου.

Κολάν

Η προπόνηση σου πηγαίνει σε άλλο επίπεδο όταν νιώθεις άνετα με τα ρούχα που φοράς. Εδώ θα βρεις πολλά διαφορετικά σχέδια για αθλητικά κολάν και σε πολλά καινούρια σχέδια.

Μπουστάκια

Η συλλογή μας με αθλητικά μπουστάκια είναι φτιαγμένη για να σας παρέχουν την καλύτερη δυνατή υποστήριξη, για να αισθάνεστε άνετα αλλά και να είστε μέσα στην μόδα.

Γιώργος Καλονόμος
Ειδικός σε θέματα Bodybuilding και Fitness
Προβολή του προφίλ του Γιώργος Καλονόμος
Ονομάζομαι Καλονόμος Γιώργος, γεννήθηκα πριν από 25 χρόνια στην Αθήνα. Ασχολούμαι με το γυμναστήριο τα τελευταία πέντε χρόνια και συγκεκριμένα με το άθλημα της σωματοδόμησης τα τελευταία δύο. Η αγάπη μου για το συγκεκριμένο πεδίο πηγάζει απο την βαθιά επιθυμία μου να βελτιωθώ σωματικά και ψυχικά και στην συνέχεια να βοηθήσω όπως μπορώ άλλα άτομα με παρόμοιους στόχους. Η φιλοσοφία που χρησιμοποιώ στον τομέα διατροφής, εκγύμνασης αλλά και λήψης συμπληρωμάτων είναι αυστηρά επιστημονική, πράγμα που προέρχεται από τις ατελείωτες ώρες που έχω αφιερώσει προκειμένου να μελετήσω τα πιο έγκυρα και σύγχρονα επιστημόνικα βιβλία αλλά και ποικίλες έρευνες, καθώς πιστεύω ακράδαντα ότι, δυστυχώς, η "βιομηχανία" του fitness πάσχει απο βαριά παραπληροφόρηση και πολλά ψέματα. Στόχος μου λοιπόν είναι να βοηθήσω και να μεταδώσω μέσα από τα άρθρα μου την γνώση μου σε αυτά τα θέματα ενώ παράλληλα να διαψεύσω τους υπάρχοντες μύθους.
myprotein