Μετάβαση στο βασικό περιεχόμενο
Προπόνηση

Γιορτάζουμε 15 χρόνια τροφοδοσίας των φιλοδοξιών σας

Γιορτάζουμε 15 χρόνια τροφοδοσίας των φιλοδοξιών σας
Lauren Dawes
Writer and expert5 χρόνια πριν
Προβολή του προφίλ του Lauren Dawes

Είναι τα γενέθλια μας και είμαστε περήφανοι που γιορτάζουμε 15 χρόνια τροφοδοσιας των φιλοδοξιών σας.

Έχουμε πρωχωρήσει τόσο μπροστά σε όλα τα επίπεδα σαν εταιρεία και ξέρουμε ότι τίποτα από όλα αυτά δεν θα ήταν πιθανά χωρίς όλους τους ανθρώπους της ομάδας της Myprotein. Προσωπικό, ambassadors, αθλητές και φυσικά, κάθε έναν από τους πελάτες μας.

Για αυτό για τα γενέθλιά μας θέλουμε να αναδείκνυουμε επιτυχίες ανθρώπων που ήταν μέρος αυτού του ταξιδιού. Ανθρώπους που είμαστε περήφανοι να στηρίζουμε.

Επιλέξαμε δύο άτομα με τρομερές ιστορίες αποφασιστικότητας και φιλοδοξίας - την Joyce Mvula και τον Max Whitlock.

 

Η ιστορία της Joyce

Γεννήθηκε στο Malawi, είναι 24 χρονών και άφησε τα πάντα πίσω για να κυνηγήσει μια καριέρα στο netball στην Αγγλία. Άφησε τον άντρα της και το παιδί της, αλλά κατάφερε να παίζει στη Superleague για την Manchester Thunder και είναι περήφανη που αντιπροσωπεύει την χώρα της ενώ παράλληλα ονειρεύεται να γίνει η καλύτερη netballer στον κόσμο.

Δείτε την συνέντευξη με την Joyce, κάνοντας κλικ εδώ.

Η ιστορία του Max

O Max άφησε το σημάδι του στην Ενόργανη στην Βρετανία για πάντα. 5 φορές Ολυμπιονίκης. Έγραψε ιστορία όταν έγινε ο πρώτος χρυσός κάτοχος μεταλλίου στην Αγγλία στην ενόργανη κερδίζοντας τόσο στο men’s floor όσο και στο pommel horse στους θερινούς ολυμπιακούς του 2016. Τώρα στοχεύει για το Τόκιο το 2020 και μας μίλησε για τις φιλοδοξίες του και τις δυσκολίες που αντιμετώπισε.

Δείτε την συνέντευξη με τον Max, κάνοντας κλικ εδώ.

Lauren Dawes
Writer and expert
Προβολή του προφίλ του Lauren Dawes

Η Lauren είναι απόφοιτος αγγλικής λογοτεχνίας και προέρχεται από την Νότια Αγγλία. Αγαπούσε πάντα την κολύμβηση, έχει ανακαλύψει τη δύναμη που προσφέρουν τα βάρη τα τελευταία χρόνια, και έχει πολλά περιθώρια βελτίωσης στην εβδομαδιαία τάξη hot yoga.

Τα σαββατοκύριακα μαγειρεύει συνήθως ή τρώει κάποιο είδος brunch και απολαμβάνει να δοκιμάζει νέες συνταγές με τους συγκατοίκους της - ειδικά έχει μια παλιά μαθητική συνηθεία, όπως να επιβιώνει από τα ζυμαρικά. Πάνω απ 'όλα, είναι σταθερά πιστή στη διατήρηση ισορροπίας ανάμεσα στο γυμναστήριο και το τζιν.

Μάθετε περισσότερα για την εμπειρία της Lauren εδώ.

myprotein