Μετάβαση στο βασικό περιεχόμενο
Προπόνηση

#Move30 | 30 Μέρες, 30 Τρόποι | Το ταξίδι σου

#Move30 | 30 Μέρες, 30 Τρόποι | Το ταξίδι σου
Kieron Curtis
Writer and expert7 μήνες πριν
Προβολή του προφίλ του Kieron Curtis

Κάνε την κίνηση για να βελτιώσεις τη φυσική σου κατάσταση και την ευεξία σου, κάθε μέρα για 30 ημέρες. Αυτό είναι το Move30, με λίγα λόγια. Αλλά στην πραγματικότητα, είναι πολλά περισσότερα.

Απελευθερώσου από τις κουραστικές ρουτίνες που δεν σε εξυπηρετούν και δώσε ζωή στη φυσική σου κατάσταση, ενώ ενσωματώνεις την τακτική κίνηση σε μια καθημερινή ρουτίνα που δεν θα σε κουράσει ποτέ!

Τι είναι το Move30;

Το Move30 είναι η ευκαιρία σου να αλλάξεις το παιχνίδι για τη φυσική σου κατάσταση και τη διατροφή σου. Και το Move30 δεν είναι μια μιλιταριστική ρουτίνα που θα μισήσεις στο τέλος της 1ης εβδομάδας. Η ποικιλία βρίσκεται στο επίκεντρο αυτού του κινήματος. 30 ημέρες, 30 τρόποι για να κινηθείς.

Καθημερινά όλο τον Οκτώβριο θα βρεις φρέσκες ιδέες προπόνησης και διατροφής στα κανάλια της Myprotein, που παρέχονται από την κοινότητα των ειδικών μας.

Έλα μαζί μας και άλλαξε τα πράγματα με το Move30. Βγες από τη ζώνη άνεσής σου και βρες νέους τρόπους κίνησης. Πιθανότατα θα εκπλαγείς από όλα όσα δεν ήξερες ότι μπορούσε να πετύχει το σώμα σου και πόσο θα το απολάμβανες.

Το καλύτερο μέρος είναι ότι έχεις τον πλήρη έλεγχο. Ακολουθήσε το Myprotein, επισκέψουν την σελίδα μας, τσέκαρε την κοινότητα των ειδικών και των influencers μας για να εμπνευστείς και μετά κάνε ό,τι σου αρέσει. Νωρίς το πρωί, αργά το βράδυ, στο γυμναστήριο, κάτω από το πάρκο, σε έναν τοίχο αναρρίχησης, ό,τι σε ευχαριστεί!

 

mOVE30 - Make your move to improve your fitness and wellness, every day for 30 days

Τι μπορείς να κάνεις;

Η ποικιλία είναι το κλειδί για το Move30. Τίποτα δεν είναι εκτός τραπεζιού, αρκεί να κινείσαι και να έχεις κίνητρο για δράση κάθε μέρα για 30 ημέρες. Το ταξίδι σου με το Move30 μπορεί να ξεκινά κάθε μέρα με μια προπόνηση γιόγκα. Θα μπορούσε να είναι η επανένταξη μιας προπόνησης σε 5 επί 5.

Το Move30 θα μπορούσε να είναι η ώθηση που θα σε οδηγήσει σε νέα PB στο γυμναστήριο. Ίσως πάντα ήθελες να δοκιμάσεις το τρέξιμο σε ανηφόρο, το κολύμπι, το σνόουμπορντ, το σέρφινγκ, το σκέιτμπορντ, το HIIT, το bouldering, το functional fitness ή ίσως τελικά το γυμναστήριο και τα βάρη!

Το θέμα είναι ότι η δραστηριότητα μπορεί να είναι σχεδόν ό,τι θέλεις να είναι, αρκεί να είναι κάτι κάθε μέρα, για 30 ημέρες.

Η αυτοφροντίδα θα μπορούσε να είναι στην κορυφή της λίστας σου, και αυτό είναι επίσης υπέροχο. Το να κινείσαι δεν σημαίνει μόνο σωματικά. Μπορείς επίσης να κάνεις το Move30 για την ψυχική σου ευεξία και υγεία!

Είναι το Move30 το σύνθημά σου για να πίνεις αρκετό νερό κάθε μέρα για 30 ημέρες; Φανταστικά. Πες μας πόσο καλύτερα νιώθεις στο τέλος του μήνα. Και η κοινότητα της Myprotein γνωρίζει ότι η διατροφή είναι το κλειδί για βελτιωμένη απόδοση, οπότε γιατί να μην δοκιμάσεις την προετοιμασία γευμάτων για τον Οκτώβριο; Η Myprotein Kitchen είναι γεμάτη από τέλειες υγιεινές συνταγές που είναι απλές, νόστιμες και θρεπτικές.

Πώς να συμμετάσχεις;

Λοιπόν, πρώτα και κύρια, δραστηριοποιήσου κάθε μέρα για 30 ημέρες. Κάνε μια κίνηση για την υγεία, τη φυσική σου κατάσταση ή την ευεξία σου.

Ακολούθησε την Myprotein, την κοινότητα των Ambassadors και των ειδικών μας για να εμπνευστείς και να σας αποκτήσεις κίνητρο.

Και μετά μοιράσου το ταξίδι σου μαζί μας στην κοινωνική πλατφόρμα της επιλογής σου χρησιμοποιώντας το #Move30. Θα γιορτάσουμε όλους όσους συμμετέχουν στα κανάλια μας και θα μπορούσαες να εμπνεύσεις και άλλους. Μπορεί ακόμη και να δοθούν μερικές ανταμοιβές σε όσους αγκαλιάσουν πλήρως το Move30.

Με λίγα λόγια

Το Move30 είναι ένας μήνας για να αλλάξουμε τα πράγματα. Κάνε την κίνησή σου για να βελτιώσεις τη φυσική σου κατάσταση και την ευεξία σου, κάθε μέρα για 30 ημέρες. Θα βρεις έμπνευση στα κανάλια μας με τρόπους για να δώσεις ζωή στη ρουτίνα της σωματικής σου δραστηριότητας, της διατροφής και της αυτοφροντίδας σου. Πάρε μέρος κοινοποιώντας το ταξίδι σου στο Move30 στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης χρησιμοποιώντας το #Move30.

Kieron Curtis
Writer and expert
Προβολή του προφίλ του Kieron Curtis
myprotein