Μετάβαση στο βασικό περιεχόμενο
Αθλητές

Γνώρισε τη Phyllida: Ενεργή την μέρα και ακτιβίστρια τη νύχτα

Γνώρισε τη Phyllida: Ενεργή την μέρα και ακτιβίστρια τη νύχτα
Myprotein
Writer and expert3 χρόνια πριν
Προβολή του προφίλ του Myprotein

Σε ηλικία 22 ετών, η Phyllida Swift πήγε σε εθελοντικό ταξίδι στη Γκάνα που άλλαξε την πορεία της ζωής της για πάντα. Μετά από ένα αυτοκινητιστικό ατύχημα στην Αφρική, η Phyllida έμεινε έκπληκτη όταν ξύπνησε με το μισό της πρόσωπο χαραγμένο.

Δες πώς η Phyllida αντιμετώπισε τις προκλήσεις μετά το ατύχημα και πώς εργάζεται για να αλλάξει την αντίληψη της παραμόρφωσης του προσώπου σε όλο τον κόσμο.

«Μισούσα ότι οι άνθρωποι με λυπόντουσαν»

Με αγωνία και με σπασμένα οστά και τραυματισμούς σε όλο το σώμα της, μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο για θεραπεία. Εκεί ήταν όπου συνειδητοποίησε ότι θα είχε σημάδια στο πρόσωπό της για μια ζωή τα οποία δεν θα μπορούσε να τα κρύψει.

Η εμπειρία ήταν τόσο έντονη που η Phyllida λέει «αισθάνομαι ότι δεν συνέβη ποτέ, είναι σαν μια εμπειρία εκτός σώματος». Θυμάται ότι μισούσε το αίσθημα οίκτου από ανθρώπους που υπέθεσαν ότι δεν θα μπορούσε ποτέ να αισθανθεί αυτοπεποίθηση ή όμορφη. Αυτό την τροφοδότησε για να τους αποδείξει ότι έκαναν λάθος, το οποίο δηλώνει ως «μεγάλη κινητήρια δύναμη στη ζωή».

«Οι ουλές μου έδωσαν έναν σκοπό»

Αφού αρχικά αγωνίστηκε να συμβιβαστεί με την ουλή της και το κοινωνικό στίγμα που την συνόδευε, η Phyllida άρχισε να μιλά για τις εμπειρίες της στο φιλανθρωπικό ίδρυμα Changing Faces UK, που δημιουργήθηκε από τον επιζώντα φωτιάς James Partridge. Ο James συνέχισε την ίδρυση του Face Equality International, όπου η Phyllida είναι πλέον διευθύνων σύμβουλος, συνεχίζοντας να απο-στιγματίζει την παραμόρφωση του προσώπου και να ανοίγει τη συζήτηση σε παγκόσμιο επίπεδο.

«Δεν πρόκειται για απώλεια βάρους. Αφορά την συνεχή εκμάθηση νέων κινήσεων»

Η φυσική κατάσταση ήταν ένα ανεκτίμητο εργαλείο για τη Phyllida στο ταξίδι της στην αγάπη του εαυτού της και σε όλη την καριέρα της. Δουλεύοντας το σώμα της στο μέγιστο σε κάθε functional προπόνηση γυμναστικής δίνει δύναμη στη Phyllida κάθε φορά, και βλέποντας για το τι είναι ικανό το σώμα της, παίρνει αυτή την ώθηση της αυτοεκτίμησης.

Με λίγα λόγια

Μπορούμε όλοι να πάρουμε έμπνευση και να μαθαίνουμε σημαντικά μαθήματα από τη Phyllida, γι 'αυτό γιορτάζουμε όλα τα επιτεύγματά της και τις συνεχείς προσπάθειές της για τον απο-στιγματισμό των δυσμορφιών του προσώπου.

Myprotein
Writer and expert
Προβολή του προφίλ του Myprotein
myprotein