Μετάβαση στο βασικό περιεχόμενο
Αθλητές

O Jeff Seid είναι πλέον μέλος του Myprotein Team

O Jeff Seid είναι πλέον μέλος του Myprotein Team
Ian Roden
Writer and expert3 χρόνια πριν
Προβολή του προφίλ του Ian Roden

O πιο νέος επαγγελματίας της IFBB και πρώην Mr. Olympia qualifier είναι πλέον μέλος του #TeamMyprotein! Ποιος άλλος; Ο Jeff Seid!

O Jeff είναι από τα πιο γνωστά ονόματα του Fitness και εμπνέει την κοινότητα του Fitness εδώ και πολλά χρόνια!

Ο Jeff είχε την ευκαιρία να συνεργαστεί με αρκετές εταιρείες αθλητικής διατροφής αλλά επέλεξε εμάς. Και είμαστε περήφανοι που είναι μέλος της ομάδας.

Μαζί με τον Jeff θα τροφοδοτήσουμε τις φιλοδοξίες της παγκόσμιας κοινότητας αθλητών και λάτρεις του Fitness παγκοσμίως - μια κοινότητα 10 εκατομμυρίων φίλων.

Αυτό που μας προσελκύει περισσότερο στον Jeff ως αθλητή είναι η φιλοδοξία και η προθυμία του να τα δώσει όλα για την καριέρα του. Τελικά, είναι το ατέλειωτο κίνητρό του και η στάση να μην τα παρατάει ποτέ.

«Ένας αληθινός πρωταθλητής δεν είναι κάποιος που δεν αποτυγχάνει ποτέ, αλλά κάποιος που δεν σταματά ποτέ», λέει ο Jeff.

https://youtu.be/asEiJ_-N_oY

Ian Roden
Writer and expert
Προβολή του προφίλ του Ian Roden

Ο Ian είναι απόφοιτος του Fordham University με σπουδές επικοινωνίας και μέσων μαζικής ενημέρωσης και επικέντρωση στην δημοσιογραφία αλλά και στην ανθρωπολογία. Εδώ, έγραψε για την εφημερίδα του πανεπιστημίου του η οποία βαθμολογήθηκε στις 10 καλύτερες του έθνους.

Ώς ανταγωνιστικός αθλητής για το μεγαλύτερο μέρος της ζωής του, ο Ian έχει περάσει σχεδόν μια δεκαετία εργαζόμενος ως ναυαγοσώστης στο New Jersey. Στο πλαίσιο αυτού του ρόλου, έχει συμμετάσχει σε αγώνες αθλητικής αντοχής ενάντια σε άλλους ναυαγοσώστες για τα τελευταία 8 χρόνια.

Ως δια βίου σέρφερ, ο Ίαν ξοδεύει τον περισσότερο ελεύθερο χρόνο στον ωκεανό ανεξάρτητα από την εποχή του χρόνου. Απολαμβάνει επίσης το τρέξιμο, τη φωτογραφία και συχνά ξοδεύει πάρα πολλά χρήματα σε εισιτήρια συναυλιών.

myprotein