Μετάβαση στο βασικό περιεχόμενο
Συμπληρώματα

Impact Week: όλα όσα πρέπει να γνωρίζεις

Impact Week: όλα όσα πρέπει να γνωρίζεις
Monica Green
Writer and expert10 μήνες πριν
Προβολή του προφίλ του Monica Green

Εάν είσαι χρόνια πελάτης μας, θα ξέρεις ότι ξέρουμε πώς να κάνουμε μια καλή έκπτωση. Η Black Friday είναι μια από τις μεγαλύτερες εκδηλώσεις μας, αλλά θέλαμε περισσότερα...

Εκεί έρχεται η Impact Week. Μια αποκλειστική εβδομάδα εκπτώσεων και προσφορών που θα σε βοηθήσουν να γεμίσεις εκ νέου τα ντουλάπια σου, ακριβώς στην ώρα που ξεκινάει η νέα σεζόν. Κυκλοφορήσαμε επίσης κάποια προϊόντα σε μοναδική γεύση φιστικί.

Για να σε βοηθήσουμε να προετοιμαστείς για ένα πάρτυ με προσφορές, βραβεία και εκπτώσεις, εδώ είναι όλα όσα πρέπει να γνωρίζεις για την Impact Week.

Τι είναι η Impact Week;

Με απλά λόγια, η Impact Week είναι μια εβδομαδιαία εκδήλωση με απίστευτες προσφορές για όλα τα αγαπημένα σου Myprotein προϊόντα, καθώς και μερικές από τις νεότερες καινοτομίες μας.

Θα έχουμε αποκλειστικές εκπτώσεις στον ιστότοπό μας και στα κοινωνικά μας μέσα για περιορισμένο μόνο χρονικό διάστημα. Δεν θα θέλεις να τα χάσεις.

Οι ambassadors μας δεν θα χάσουν αυτή τη διασκέδαση, γι' αυτό παρακολούθησε τις σελίδες των αγαπημένων σου Myprotein influencers για αποκλειστικές προσφορές και εκπτωτικούς κωδικούς.

Πότε είναι το Impact Week;

Από 1 Σεπτεμβρίου έως 14 Σεπτεμβρίου. Οπότε τρέξε να προλάβεις!

Τι προσφορές μπορώ να έχω κατά τη διάρκεια της Impact Week;

Θα έχουμε εκπτώσεις σε όλο τον ιστότοπο καθ' όλη τη διάρκεια της Impact Week, με εκπτώσεις εδώ, εκεί και παντού, οπότε κάνε εγγραφή στη λίστα αλληλογραφίας μας για να μην χάσεις! Οι εκπτώσεις θα αφορούν ρούχα, συμπληρώματα διατροφής, σνακ - σχεδόν τα πάντα.

Ποια προϊόντα πρέπει να προσέχω;

Δεν πιστεύεις ότι θα τσιγκουνευτούμε τα νέα προϊόντα, σωστά;

Η ομάδα Ανάπτυξης Νέου Προϊόντος εργάζεται σκληρά για να σου προσφέρει μερικές απίστευτες νέες γεύσεις περιορισμένης έκδοσης και αυτή την Impact Week.

Για δες εδώ:

Με λίγα λόγια

Γνωρίζαμε ότι θα μπορούσες να γεμίσεις τα ντουλάπια των συμπληρωμάτων σου και η Impact Week είναι εδώ για να σε βοηθήσει. Βρες όλα τα αγαπημένα σου και δοκίμασε μερικές από τις νέες μας δημιουργίες.

Θα έχουμε επίσης πολλές εκδηλώσεις με τις οποίες μπορείς να εμπλακείς κατά τη διάρκεια της εβδομάδας, γι' αυτό επισκέψου το Instagram μας να είσαι ενημερωμένος.

Τα άρθρα μας προορίζονται για εκπαιδευτικούς και πληροφοριακούς σκοπούς και δεν πρέπει να χρησιμοποιούνται ως ιατρικές συμβουλές. Για οποιαδήποτε διευκρίνηση, είτε αλλαγές στο διατροφικό σας πρόγραμμα είτε λήψη οποιουδήποτε συμπληρώματος διατροφής, συμβουλευτείτε τον προσωπικό σας επαγγελματία διατροφολόγο ή γιατρό.

Monica Green
Writer and expert
Προβολή του προφίλ του Monica Green
myprotein