Μετάβαση στο βασικό περιεχόμενο
Διατροφή

Ιδανικά Σνακ για το Καρναβάλι ! – Μείνε Fit

Ιδανικά Σνακ για το Καρναβάλι ! – Μείνε Fit
Bασίλης Σκωλίκης
Ειδικός σε θέματα Fitness 7 χρόνια πριν
Προβολή του προφίλ του Bασίλης Σκωλίκης

Καρναβάλι. Έφτασε η πιο χαρούμενη στιγμή του χρόνου. Το αλκόολ ρέει, το φαγητό επίσης. Εσύ όμως θα διασκεδάσεις με Fit τρόπο και θα κάνεις πάλι την διαφορά. Άλλωστε το καλοκαίρι πλησιάζει.

Πώς να μείνεις Fit αυτό το καρναβάλι;

Αντικατέστησε τα Junk Σνακ με Fit Σνακ

Σε όλους αρέσει μια ζαμπονοτυρόπιτα ή μια πίτσα ή ένα σουβλάκι. Το καλοκαίρι όμως πλησιάζει και σίγουρα μπορείς να φάς κάτι πιο γευστικό, με περισσότερη πρωτεΐνη και θρεπτικά συστατικά, χωρίς παράλληλα να νιώθεις τύψεις ή ενοχές. Ξέρω το να είσαι αποκριάτικα ντυμένος και να τρέχεις όλη μέρα είναι χειρότερο απο το να κάνεις Cardio στο ελλειπτικό ή στον διάδρομο. Στην Myprotein, επιλέξαμε για εσένα, τα κατάλληλα Σνακ ώστε να κρατήσεις την φόρμα σου και να μην στερηθείς απο γεύση!

Πρωτεϊνούχα Brownie αντί για γλυκό

Μην λιγουρεύεσαι το χρωματιστό Cupcake με τις 1000 θερμίδες. Προτίμησε πρωτεϊνούχο Brownie με 280 θερμίδες και 23 ολόκληρα γραμμάρια υψηλής βιοδιαθεσιμότητας πρωτεΐνη σε γεύση σοκολάτα ή λευκή σοκολάτα. Φτιαγμένο με την καλύτερη ποιότητα κακάο και ενισχυμένο με τα γευστικότερα κομμάτια σοκολάτας.

Πρωτεϊνούχα Μπισκότα αντί για μπισκότα απο το περίπτερο

Κάθε μπισκότο περιέχει  38γρ πρωτεΐνης, που θα συμβάλλει στην ανάπτυξη, διατήρηση και ανάπλαση της άπαχης μυϊκής σας μάζας. Γεύσεις: Σοκολάτα πορτοκάλι, βρώμη/σταφίδα, λευκή σοκολάτα αμύγδαλο, cookies & cream & rocky road. Δώσε γεύση στο φετινό καρναβάλι ... αλλά και Gains !!!

ΒΡΕΣ ΤΑ ΕΔΩ:

Τσιπς Πρωτεΐνης αντί για Τσιπς

Δεν θα ξεχάσω τον δάσκαλο μου στο δημοτικό να λέει : "αυτά τα Τσιπς που τρώτε είναι σαν να έχουν βουτήξει πλαστικές πατάτες σε ένα κουβά μπογιάς". Σίγουρα προπαγανδιστικό - άλλα με μια δόση αλήθειας.

Προτίμησε λοιπόν πρωτεϊνικά τσιπς με ΜΟΝΟ 100 θερμίδες ανά σακούλα και 11g πρωτεΐνης. Με 60% λιγότερους υδατάνθρακες και λιπαρά από τα τυπικά τσιπς των σουπερμάρκετ, αυτά τα απολαυστικά Τσιπς Πρωτεΐνης θα ικανοποιήσουν τη λαχτάρα σας χωρίς να σας εκτροχιάσουν από τη διατροφή σας αυτό το καρναβάλι.

ΒΡΕΣ ΤΑ ΕΔΩ:

Beef Jerky αντί για αμφιβόλου ποιότητας αλλαντικά

Ισως δεν ξέρεις τι είναι το Beef Jerky. Στην Αμερική είναι κλασσικό σνακ για αυτούς που προσέχουν το διατροφολόγιο τους. Είναι ένα πρωτεϊνικό on the go σνακ με μοναδική γεύση και περισσότερο από 25g πρωτεΐνης. Το Beef Jerky μας είναι ένα παραδοσιακό αμερικανικό σνακ μπριζόλας που παράγεται από τα επιλεγμένα καλύτερα τεμάχια βοδινού κρέατος με μια παλιά συνταγή της Άγριας Δύσης.

Με κάθε πακέτο 50g που θα έχεις μαζί σου στο καρναβάλι θα προμηθεύεις το σώμα σου με 25g πρωτεΐνης και ελάχιστα λιπαρά και υδατάνθρακες.

Αυτό το καρναβάλι ΕΝΥΔΑΤΩΣΟΥ

Όλη μέρα πάνω-κάτω χάνεις υγρά και το σώμα σου ζητάει απεγνωσμένα ηλεκτρολύτες και ενέργεια. Μείνε ενυδατωμένος και προστάτεψε την υγεία σου ... με γεύση και πρωτεΐνη !

Πρωτεϊνούχο Νέρο αντι για αναψυκτικό

Το πρωτεϊνούχο νερό αποτελεί το πιο δροσιστικό τρόπο για να καταναλώσετε πρωτεΐνη και νερό αυτό το καρναβάλι και προσφέρει την τέλεια, υγιεινή εναλλακτική λύση στο συνηθισμένο αναψυκτικό σας. Πολύ απλά, μπορείτε να βελτιστοποιήσετε την ενυδάτωσή σας και τις πρωτεϊνικές ανάγκες σας με μία κίνηση, σε οποιοδήποτε μέρος, οποιαδήποτε στιγμή. Διατίθεται σε 4 φρουτώδεις γεύσεις.

HYDROFUEL ELITE αντί για απλό ενεργειακό ρόφημα

Το καρναβάλι οδηγεί στην εξάντληση του μυϊκού γλυκογόνου και σε μειωμένα επίπεδα ηλεκτρολυτών. Εεε ναι ακούγεται υπερβολικό. Αλλά είμαστε Fitness Maniacs, σωστά; Η λεπτομέρεια κάνει την διαφορά. Το HydroFuel Elite σχεδιάστηκε για να ενυδατώνει και να δείνει ενέργεια στο σώμα. Δύο υδατάνθρακες χρησιμοποιήθηκαν, για να διασφαλιστεί όσο είναι δυνατό η μέγιστη πρόσληψη ενέργειας στο καρναβάλι αλλά και σε οποιαδήποτε δραστηριότητα. Ένα μείγμα τεσσάρων ηλεκτρολυτών έχει ενσωματωθεί για να αντικαταστήσει τα άλατα που χάνονται με τον ιδρώτα. Μια σειρά από περαιτέρω ενεργά συστατικά έχουν επίσης προστεθεί σε αυτό το αθλητικό ρόφημα επόμενης γενιάς.

Τα άρθρα μας προορίζονται για εκπαιδευτικούς και πληροφοριακούς σκοπούς και δεν πρέπει να χρησιμοποιούνται ως ιατρικές συμβουλές. Για οποιαδήποτε διευκρίνηση, είτε αλλαγές στο διατροφικό σας πρόγραμμα είτε λήψη οποιουδήποτε συμπληρώματος διατροφής, συμβουλευτείτε τον προσωπικό σας επαγγελματία διατροφολόγο ή γιατρό.

Bασίλης Σκωλίκης
Ειδικός σε θέματα Fitness
Προβολή του προφίλ του Bασίλης Σκωλίκης
Είμαι ο Βασίλης Σκωλίκης, γεννήθηκα στην Αθήνα και λατρεύω το Fitness και τα συμπληρώματα διατροφής. Έχω MSc σε Marketing & Business Analytics από το University of Edinburgh Business School και έχω κάνει την έρευνα μου πάνω στο Μάρκετινγκ τωνΣυμπληρωμάτων Διατροφής με τίτλο “Health Consciousness and Perceived Risk as Moderators of Purchase Intention towards Dietary Supplements”. Δεν είμαι διατροφολόγος άλλα όλα τα άρθρα μου βασίζονται στην επιστημονική έρευνα και όλα έχουν παραπομπές και επιστημονική βιβλιογραφία από έγκυρα Journals. Η φιλοσοφία μου ταιριάζει με τη φράση «Extraordinary claims require extraordinary evidence».
myprotein