Μετάβαση στο βασικό περιεχόμενο
Διατροφή

Οδηγός δώρων Xριστουγέννων Fitness: 50 ιδέες!

Οδηγός δώρων Xριστουγέννων Fitness: 50 ιδέες!
Evangeline Howarth
Writer and expert4 χρόνια πριν
Προβολή του προφίλ του Evangeline Howarth

Οαπόλυτοςοδηγόςfitness γιαδώραΧριστουγέννων

Ψάχνεις ιδέες για τους αγαπημένους σου fitness φίλους; Ετοιμάσαμε έναν οδηγό για να έχεις τα πάντα έτοιμα κάτω από τα δέντρο.

Τα ψώνια τα Χριστούγεννα είναι αρκετά κουραστικά και βαρετά και συνήθως δεν βρίσκεις αυτά που θέλεις. Βρήκαμε για σένα προϊόντα σχεδιασμένα στις ανάγκες σου, ώστε να δώσουν ένα μεγάλο χαμόγελο στους αγαπημένους σου και να πετύχουν τους στόχους τους. 

Christmas Specials

1. Protein Chocolate Truffles (πρωτεϊνικάτρουφάκιασοκολάτας)

Επειδή η σοκολάτα ποτέ δεν είναι αρκετή τα Χριστούγεννα. Αυτά τα νόστιμα τρουφάκια είναι γεμάτα πρωτεΐνη, σοκολατένια γεύση και μαλακό εσωτερικό. Είναι το ιδανικό μικρό δωράκι για κάθε λάτρη του fitness ώστε να ικανοποιήσεις τις λιγούρες του χωρίς ενοχές.

2. Peanut Butter Cups (κυπελάκιαφυστικοβούτυρου)

Τα Χριστούγεννα ισοδυναμούν με γλυκά παντού! Κόψε τις λιγούρες για γλυκό με αυτά τα μοναδικά κρεμώδη σοκολατένια κυπελάκια. Ακόμα καλύτερα, υπάρχει και Vegan έκδοση για όσους είναι Vegan…

3. BCAA 2:1:1 — ΓεύσηGin and Tonic

Μην σταματάς να παρτάρεις ποτέ! Πιες τα Απαραίτητα BCAA 2:1:1 σε γεύση Gin and Tonic – το ιδανικό μείγμα αμινοξέων, λευκίνης, ισολευκίνης και βαλίνης. Είναι ο ιδανικός τρόπος ώστε οι αγαπημένοι σου να μείνουν πιστοί στον στόχο τους αυτά τα Χριστούγεννα.

Δώρα γυμναστηρίου για εκείνον

Αν η ζωή τους περιτριγυρίζεται γύρω από τα βάρη, υπάρχει μόνο ένας τρόπος να τον κάνεις χαρούμενο αυτά τα Χριστούγεννα… Μάντεψε! Γέμισε το γυμναστηριακό του στοκ με κάποιες από τις παρακάτω ιδέες.

4. Μπουκάλι Νερού

Η ενυδάτωση είναι απαραίτητη για την επίτευξη των στόχων σου. Φρόντισε για την ενυδάτωσή του στο γυμναστήριο με αυτό το μπουκάλι νερού. Είναι μεγάλο ώστε να μην το γεμίζει συνέχεια και να βγάζει την προπόνησή του άνετα.

5. Μεταλλικό σέικερ

Ξέχνα τα φθηνά σέικερ που σπάνε. Το μεταλλικό σέικερ είναι ελαφρύ, δυνατό, ανθεκτικό ώστε να έχεις το τέλειο ρόφημα κάθε στιγμή. Με ένα ασφαλές καπάκι που είναι εύκολο στην καθαριότητα, θα το χρησιμοποιεί κάθε μέρα για όλα του τα ροφήματα.

6. THE Whey+

Αν είναι σοβαρός με τους γυμναστηριακούς του στόχους, θα χρειάζεται και μια σοβαρή πρωτεΐνη ώστε να τους φτάσει. Η πρωτεΐνη THE Whey+ είναι το μέλλον της αθλητικής διατροφής και έχει φτιαχτεί από ένα μείγμα πρωτεΐνης άριστης ποιότητας ενώ διαθέτει σφαιρίδια BCAA με τεχνολογία PhaseTech™ ώστε να έχει βέλτιστη αποκατάσταση και μυϊκή ανάπτυξη.

7. THE Pre-Workout+

Αν δες δώσεις τα πάντα στην προπόνησή σου, τότε δεν θα έχεις αποτελέσματα. Βεβαιώσου ότι δίνει τα πάντα σε κάθε του προπόνηση έχοντας τα κατάλληλα καύσιμα. Το THE Pre-Workout φτιάχνεται με συστατικά υψηλής τεχνολογίας για την απόλυτη απόδοση. Έχει σφαιρίδια καφεΐνης με τεχνολογία PhaseTech™, ώστε να έχει ενέργεια για μεγάλο διάστημα σε συνδυασμό με άλλα θρεπτικά συστατικά για την απόλυτη προπόνηση.

8. Κρεατίνη

Η κρεατίνη είναι ένα από τα πιο ερευνημένα συμπληρώματα στον κόσμο και έχει αποδειχθεί ότι ενισχύει την γυμναστηριακή απόδοση με πολλούς τρόπους. Βοήθησέ τον να χτίσει μυϊκή μάζα και να κάνει τέλειες προπονήσεις.

9. ΜπλούζαDry Tech Infinity

Αυτή η ελαφριά μπλούζα θα τον κρατήσει δροσερό ανεξάρτητα με το πόσο σκληρή ήταν η προπόνηση. Έχει σχεδιαστεί με υλικό που απομακρύνει τον ιδρώτα και αντιβακτηριδιακή τεχνολογία ώστε να έχει απόλυτη φρεσκάδα. Έχει άνετη εφαρμογή και μανίκια ρεγκλάν ώστε να είναι άνετος και ευέλικτος.

10. Φόρμα LuxeLiteJoggers

Είτε κάθεται στο σπίτι είτε πάει στο γυμναστήριο, η φόρμα Luxe Lite θα τον κρατήσει άνετο. Έχει ελαφρύ, απαλό υλικό που αφήνει το σώμα να αναπνεύσει ενώ κινείται. Θα είναι στην μόδα και πάντα έτοιμος να πετύχει τους στόχους τους. Είναι ιδανική για χειμωνιάτικες προπονήσεις.

11. ΤιραντάκιDry-tech infinity tank

Τα τιραντάκια είναι τα αγαπημένα των ανδρών που γυμνάζονται. Το τιραντάκι αυτό είναι ανθεκτικό, ευέλικτο και ιδανικό για να πας στο επόμενο επίπεδο. Έχει ελαφρύ, αντιβακτηριδιακό ύφασμα το οποίο θα τον κρατήσει δροσερό και φρέσκο.

Δώρα γυμναστηρίου για εκείνη

Της αρέσει να περνάει τον ελεύθερό της χρόνο γύρω από τα squat racks ή να κάνει classes; Τότε βρήκαμε ορισμένα δώρα που θα κάνουν κάθε κοπέλα χαρούμενη αυτά τα Χριστούγεννα…

12. BootyBands

Βοήθησε την να πάει την προπόνηση ποδιών σε άλλα επίπεδα με αυτά τα booty band. Είναι φτιαγμένα από ανθεκτικό υλικό που δεν γλιστράει και είναι ιδανικό για προπονήσεις εντός και εκτός γυμναστηρίου.

13. Active Women Μεταλλικό Σέικερ

Βοήθησε την να έχει βέλτιστη διατροφή με ένα μεταλλικό, μοντέρνο και ανθεκτικό σέικερ. Είναι φτιαγμένο από ανοξείδωτο ατσάλι και ασφαλές καπάκι ώστε να φτιάχνει τα τέλεια ροφήματα χωρίς διαρροές.

14. Pilates Stretch Bands

Τα stretch bands είναι η συνταγή για μια απαιτητική προπόνηση. Είναι ιδανικά για να χτίσει δύναμη και να αποκαταστήσει τραυματισμούς. Είναι εύκολο ώστε να τα έχει παντού μαζί της και μπορούν να χρησιμοποιηθούν σε κάθε μυϊκή ομάδα.

15. DietProteinBlend (Διαιτητικό μείγμα πρωτεΐνης)

Το Diet Protein Blend έχει σχεδιαστεί ειδικά για την υποστήριξη των γυναικείων στόχων fitness. Έχει ποιοτική πρωτεΐνη όπως και χολίνη και νιασίνη ώστε να ενισχύσει τον μεταβολισμό σου. Είναι ιδανικό για αποκατάσταση μετά την προπόνηση και διατίθεται σε τρεις μοναδικές γεύσεις. Αποτελεί το τέλειο ευχαριστήριο δώρο …

16. Pre-WorkoutBlend (προεξασκητικό μείγμα)

Χρειάζεται λίγη ώθηση ώστε να σηκωθεί από το κρεβάτι και να πάει στο γυμναστήριο; Αυτό το Pre-Workout Blend είναι μια ισχυρή φόρμουλα για κάθε δραστήριο γυναίκα που θέλει να πάει τις προπονήσεις της σε άλλο επίπεδο. Είναι ένα ενεργειακό μείγμα νερού καρύδας, βιταμίνης C, BCAAsκαι φυσικής καφεΐνης ώστε ένα βγάλει εις πέρας τις πιο απαιτητικές προπονήσεις ποδιών.

17. THE Carb Crusher

Μήπως οι σοκολατένιες λιγούρες της της χαλάνε την διατροφή της; Ή απλά χρειάζεται ένα νόστιμο και υγιεινό σνακ ώστε να βγάλει εις πέρας μια δύσκολη μέρα; Η μπάρα THE Carb Crusher είναι η απάντηση. Έχει πρωτεΐνη, βιταμίνες και μοναδική γεύση … που θα την βοηθήσει να βγάλει εις πέρας κάθε προπόνηση.

18. Κολάν CurveLeggings

Το τέλειο κολάν απόδοσης … και το πιο δημοφιλές! Είναι μοντέρνα, αθλητικά και απομακρύνουν τον ιδρώτα. Έχουν σχεδιασμό χωρίς ραφές και τονίζουν το κορμί ενώ είναι ψηλόμεσα για απόλυτη κάλυψη και άνεση.

19. Κολάν Power Mesh Leggings

Δώσε της την χαρά αυτού του πανέμορφου κολάν που τονίζει και υποστηρίζει το σώμα με μοναδικό στυλ. Είναι δροσερό, έχει χώρο για το κινητό της και θα την βοηθήσει να βγάλεις τις προπονήσεις της αποδοτικά … και με στυλ!

Ψάχνεις για συγκεκριμένο άθλημα…;

Δώραγιαποδηλάτες

Αν περνούν περισσότερο χρόνο σε δύο ρόδες παρά σε δύο πόδια, τότε φρόντισε να γεμίζεις το ποδηλατικό τους στοκ αυτά τα Χριστούγεννα. Δεν ξέρεις από που να αρχίσεις; Βοήθησέ τους να βελτιώσουν την δύναμη και την αντοχή με αυτά τα συμπληρώματα.

20. THE Pre-Workout+

Ένα προεξασκητικό είναι το τέλειο μείγμα ενεργειακών συστατικών για την απόλυτη κούρσα. Το THEPre-Workout+ αποτελεί το επόμενο στάδιο της τεχνολογίας της αθλητικής διατροφής. Με σφαιρίδια αργής απελευθέρωσης φάσης καφεΐνης και θρεπτικά συστατικά που θα βοηθήσουν σε διάρκεια προπόνησης, χωρίς την ανάγκη για στάση στην καφετέρια.

21. ΚαθαρήΚαφεΐνη

Η καλύτερη λύση για ενέργεια πριν ανέβουν στην σέλα. Η καθαρή καφεΐνη είναι ένας απλός και αποτελεσματικός τρόπος για ενέργεια χωρίς να χρειάζονται ζεστά ροφήματα ή ενεργειακά ροφήματα με θερμίδες και ζάχαρη.

22. BCAAs

Κράτησε το μυϊκό σου σύστημα με θρεπτικά συστατικά που θα ενισχύσουν την μυϊκή ανάπτυξη πριν, κατά τη διάρκεια και μετά την προπόνηση με τα αμινοξέα BCAAs. Τα αμινοξέα διακλαδισμένης αλυσίδας είναι απαραίτητα για μυϊκή ανάπτυξη και μπορούν να καταναλωθούν όποτε χρειάζεται μια πρωτεϊνική ώθηση. Πρόκειται για ένα ελαφρύ ρόφημα ιδανικό για κατανάλωση κατά τη διάρκεια της κούρσας. Για ένα special δώρο Χριστουγέννων, επέλεξε γεύση Prosecco BCAAs.

23. THE Whey+

Πήγαινε την μυϊκή αποκατάσταση σε άλλα επίπεδα με την πρωτεΐνη THE Whey+. Πρόκειται για μιαεξελιγμένη πρωτεΐνη με τεχνολογία αργής αποδέσμευσης BCAAs για βέλτιστη πρωτεϊνοσύνθεση μεσκοπό την μέγιστη μυϊκή ανάπτυξη και αποκατάσταση. Η υψηλής ποιότητας απομονωμένη πρωτεΐνη συνδυάζεται με αργής και γρήγορης απορρόφησης πρωτεΐνη για άριστη μυϊκή ανάπτυξη.

Δώρα για PersonalTrainers

Το να είσαι Personal Trainer είναι μια απαιτητική δουλειά και περιλαμβάνει αρκετό προγραμματισμό, δημιουργικότητα και πάνω από όλα εις βάθος γνώση. Δες κάποια δώρα που θα υποστηρίξουν τόσο τους στόχους τους όσο και των πελατών τους.

24. Protein Cookies

Τα σνακ με αρκετή πρωτεΐνη και υγιεινά λιπαρά καθώς και καλούς υδατάνθρακες είναι ο καλύτερος φίλος των personal trainers. Είτε χρειάζονται κάτι γρήγορο μεταξύ των ραντεβού τους, είτε καύσιμο για μετά την προπόνηση, το Protein Cookie είναι η ιδανική λιχουδιά για την τσάντα τους.

25. THE Pre-Workout+

Η πολύωρη δουλειά για την επίτευξη των στόχων άλλων ανθρώπων μπορεί να σημαίνει ότι δεν υπάρχει αρκετός χρόνος για τις δικιές τους προπονήσεις. Έτσι πολλές φορές γυμνάζονται πολύ νωρίς ή πολύ αργά. Δώσε τους την απόλυτη ώθηση με το THE Pre-Workout+.

Ένα συμπλήρωμα που θα τους δώσει όλη την ενέργεια που χρειάζονται. Με σφαιρίδια αργής απελευθέρωσης καφεΐνης καθώς και εξελιγμένα συστατικά, θα είναι σε βέλτιστη φόρμα τόσο για αυτούς όσο και για τους πελάτες τους.

26. Ιμάντες αντίστασης

Μια απαραίτητη προσθήκη για κάθε τσάντα ενός personal trainer. Είναι βολικό για γυμναστική εκτός και εντός γυμναστηρίου και για όλο το σώμα. Πρόκειται για ένα δώρο που δεν θα πάει χαμένο.

27. THE Whey+

Κάθε personal trainer δίνει βαρύτητα στην σημασία της αποκατάστασης. Η THE Whey+ είναι πρωτεΐνη βέλτιστης ποιότητας και αποτελεί το μέλλον της αθλητικής διατροφής, αφού έχει τεχνολογία αργή αποδέσμευσης BCAAs PhaseTech™ η οποία θα δώσει στο μυϊκό σύστημα δομικά συστατικά για παρατεταμένο διάστημα. Αυτά τα νόστιμα ροφήματα θα δώσουν στους personal trainer τα απαραίτητα θρεπτικά συστατικά ώστε να είναι δυνατοί κάθε φορά.

28. ΤζάκετDouble Panel Puffer Jacket

Περνάν χρόνο έξω περιμένοντας τους πελάτες να τελειώσουν την προπόνηση στο πάρκο; Εξόπλισέ τους με ένα ζεστό μπουφάν με εσωτερικό fleece και μοναδικό σχεδιασμό που θα τους κρατήσει ζεστούς.

29. ΜακρυμάνικηΜπλούζαΑπόδοσης

Το όνειρο κάθε γυμναστή. Μια ελαφριά, ελαστική μπλούζα που θα τους κρατήσει δροσερούς και ευέλικτους κάθε ώρα. Δείτε περισσότερα κομμάτια στην σειρά απόδοσης μας!

Δώρα για Κολυμβητές

Πρόκειται για ένα ιδιαίτερο άθλημα για την αύξηση της δύναμης, της γράμμωσης και της βελτίωσης της αεροβικής ικανότητας. Βρες τους τα καλύτερα δώρα!

30. Τσάντα Βαρέλι

Η απόλυτη τσάντα για τον εξοπλισμό τους. Έχει αρκετό χώρο για πετσέτες, ρούχα και σνακ. Έχει διπλή λαβή για εύκολη μεταφορά και Velcro πλαϊνές τσέπες για όλα τα απαραίτητα αξεσουάρ, ώστε να είναι έτοιμοι για κολύμβηση.

31. Μεγάλη πετσέτα

Ένα must για κάθε κολυμβητή… μια μεγάλη πετσέτα για να στεγνώσει με στυλ. Έχει λογότυπο Myprotein και έχει κατασκευαστεί από 100% απαλό βαμβάκι ώστε να νιώσει ζέστη και άνεση μετά την κολύμβηση.

32. Καθαρή καφεΐνη

Η απόλυτη λύση για ώθηση πριν την βουτιά. Κάθε ταμπλέτα καθαρής καφεΐνης έχει 200 mg καφεΐνης αποτελώντας ένα βολικό τρόπο για ενίσχυση της απόδοσης. Η καφεΐνη έχει αποδειχθεί ότι βελτιώνει την συγκέντρωση, την αντοχή και την απόδοση και έτσι θα είναι ο ιδανικός σύντροφος στην κολύμβηση.

33. Electrolyte Plus

Η κολύμβηση είναι απαιτητική όπως κάθε άλλο άθλημα, που σημαίνει ότι ιδρώνεις ακόμα και αν δεν το καταλαβαίνεις. Είσαι μέσα στο νερό και έτσι δεν καταλαβαίνεις πόσο αφυδατωμένος είσαι. Και έτσι η ενυδάτωση με ηλεκτρολύτες καθίσταται απαραίτητη.

Η λήψη ηλεκτρολυτών από ταμπλέτες είναι ένας τέλειος τρόπος να αναπληρώσεις τα απαραίτητα μέταλλα, όπως νάτρια, κάλιο, μαγνήσιο, τα οποία είναι απαραίτητα για την ομαλή λειτουργία του ανθρώπινου σώματος, όπως η μυϊκή σύσπαση.

34. Protein Bar Elite

Τίποτα δεν είναι πιο σημαντικό από την αναπλήρωση δυνάμεων μετά το κολύμπι. Μια μπάρα πρωτεΐνης αποτελεί ένα γρήγορο, βολικό και αποτελεσματικό τρόπο ώστε το μυϊκό σου σύστημα να λάβει τα απαραίτητα θρεπτικά συστατικά μετά την προπόνηση.

Η Protein Bar Elite έχει 26 γρ. πρωτεΐνη, ελάχιστη ζάχαρη και παρέχει στο σώμα 22 γρ. απαραίτητων υδατανθράκων για την αναπλήρωση των αποθεμάτων γλυκογόνου. Είναι τεσταρισμένη από την Informed-Sport, ώστε να είσαι σίγουρος ότι παίρνεις την καλύτερη δυνατή ποιότητα!

Δώρα για άτομα που σηκώνουν βάρη

Όσοι γνωρίζουν άτομα που σηκώνουν βάρη, ξέρουν ότι πρόκειται για τρόπο ζωής και όχι απλά ένα άθλημα. Περνούν πολλές ώρες στο γυμναστήριο, οπότε βεβαιώσουν ότι έχουν όσα χρειάζονται για βέλτιστα αποτελέσματα.

35. Ανδρική τσάντα

Αν έχουν πάρει σοβαρά τους στόχους τους, τότε θα χρειάζονται μια καλή τσάντα για όλο τον εξοπλισμό τους. Αυτή η τσάντα είναι στυλάτη, αδιάβροχη με ξεχωριστές τσέπες για παπούτσια, gadgets και σνακ. Αν πάνε κατευθείαν από την δουλειά στο γυμναστήριο, τότε πρόκειται για ένα απαραίτητο δώρο!

36. Δερμάτινη ζώνη για βάρη

Η υποστήριξη της μέσης είναι απαραίτητη όταν σηκώνουν πολλά βάρη. Αυτή η ζώνη είναι κατασκευασμένη από υψηλής ποιότητας δέρμα, με διπλό κούμπωμα και 8 ρυθμίσεις μεγέθους ώστε να τους κάνει είτε βρίσκονται σε περίοδο όγκου είτε γράμμωσης.

37. Ιμάντες καρπού

Μείωσε το ρίσκο τραυματισμού τους βεβαιώνοντας ότι οι καρποί τους έχουν την υποστήριξη που χρειάζονται. Είναι φτιαγμένοι από ανθεκτικό βαμβάκι και είναι ρυθμιζόμενα ενώ διαθέτουν μια ισχυρή λαβή Velcro για απόλυτη υποστήριξη.

38. Γάντζοι άρσης

Πρόκειται για ένα ανθεκτικό ζευγάρι από γάντζους άρσης ιδανικούς για deadlifts και pull ups …

39. THE Gainer

Προσπαθούν να βάλουν μυϊκό όγκο αλλά δυσκολεύονται; Κάνε τους δώρο το απόλυτο μετα-προπονητικό ρόφημα THE Gainer. Έχει πρωτεΐνη, υδατάνθρακες και απαραίτητα λιπαρά ώστε να λάβουν ποιοτικές θερμίδες με ισορροπημένο τρόπο.

40. Κρεατίνη

Θέλουν να βγάλουν επιπλέον επαναλήψεις και να αυξήσουν την μυϊκή τους μάζα; Η κρεατίνη αποτελεί την βέλτιστη λύση για αύξηση της απόδοσης, της μυϊκής ανάπτυξης και της δύναμης.

Δώρα για ποδοσφαιριστές

Το ποδόσφαιρο είναι άθλημα αντοχής και απαιτεί εκρηκτική ενέργεια ώστε να βγει εις πέρας η προπόνηση.

41. Muscle roller

Το ρολάρισμα με ένα κύλινδρο muscle roller είναι τέλειο για αποκατάσταση μετά την προπόνηση. Αυτός ο κύλινδρος μπορεί να χρησιμοποιηθεί παντού ώστε τα πόδια του να είναι πάντα έτοιμα για την επόμενη προπόνηση.

42. Μπουκάλινερού (Hybrid Water Bottle)

Βοήθησε την ενυδάτωσή τους με αυτό το υψηλής ποιότητας μπουκάλι νερού. Χωράει μέχρι 1 λίτρο, και είναι σχεδιασμένο ώστε να μην χρειάζεται το στόμα να ακουμπά το μπουκάλι. Τέλειος και υγιεινός τρόπος για ενυδάτωση που θα ζηλέψει όλοι η ομάδα!

43. ΚολάνκαιΣορτςBase

Αυτά τα κολάν και σορτς έχουν τεχνολογία που απομακρύνει τον ιδρώτα και είναι ιδανικά για απόλυτη ζέστη και αναπνοή. Τους κρατάει ζεστούς ώστε να επικεντρωθούν στην βελτίωση της απόδοσής τους.

44. THE Whey+

Οι σοβαροί παίκτες χρειάζονται και μια επαγγελματική πρωτεΐνη για ενίσχυση της μυϊκής αποκατάστασης και διατήρησης. Η THE Whey+ έχει τεχνολογία αργής απελευθέρωσης BCAAsPhaseTech™ για βέλτιστη πρωτεϊνοσύνθεση. Έχει κατασκευαστεί από υψηλής ποιότητας πρωτεΐνης ενώ περιέχει τεχνολογία GroPlex™ αποτελώντας το ιδανικό μείγμα πρωτεϊνών αργής και γρήγορης απορρόφησης.

45. THE Pre-Workout+

Δώσε τους ενεργειακή ώθηση σε όλο το παιχνίδι! Η καφεΐνη που απελευθερώνεται σιγά σιγά, θα τους βοηθήσει να βγάλουν αποτελεσματικά όλο το παιχνίδι.

Δώρα για δρομείς

46. Περιβραχιόνια Θήκη Κινητού Τηλεφώνου 

Το ιδανικό δώρο ώστε να έχουν την μουσική τους παντού. Αυτό το περιβραχιόνιο έχει έναν πλήρως ρυθμιζόμενο ιμάντα και είναι κατασκευασμένο από νεοπρένιο για μια ομαλότερη αίσθηση κίνησης. Βρίσκεται κοντά στο δέρμα, με πρόσθετο χώρο ώστε να κινούνται ελεύθερα.

47. Μπάλα αποκατάστασης

Τέλειο δώρο για αποκατάσταση και πρόληψη τραυματισμών. Ιδανική για να αντιμετωπίσουν το μυϊκό πιάσιμο αφού βελτιώνει την ροή της κυκλοφορίας του αίματος στην επιθυμητή περιοχή.

48. Power Double Layered Shorts, Elite Seamless Tights & Pace ½ Zip Pullover

Ένα πλήρες σύνολο για τρέξιμο στο κρύο με μοναδικό τεχνολογία που απομακρύνει τον ιδρώτα. Προσφέρει απόλυτη άνεση και στυλ!

49, Pro Tech Air LeggingsκαιShape Seamless Ultra Top

Γυναικεία κολάν ιδανικά για αερόβιο. Είναι ελαφριά και τονίζουν το κορμί με τεχνολογία που απομακρύνει τον ιδρώτα και τους κρατά δροσερούς και άνετους.

Βοήθα την να τρέξει με στυλ και άνεση μοναδικό σχεδιασμό!

50. Thermopure

Το Thermopure είναι η απάντηση στην βελτίωση της απόδοσης και της συγκέντρωσης ενώ παράλληλα μειώνει την κούραση και την κόπωση. Περιέχει βιταμίνες Β και καφεΐνη!

Με λίγα λόγια

Με τόσα πολλά δώρα, σίγουρα θα βρεις κάτι για τα Χριστούγεννα. Είτε περνάν χρόνο στο γυμναστήριο, είτε στην πισίνα, είτε κάτω από τα βάρη, είτε στο δρόμο, εμείς σου έχουμε την λύση!

 

Τα άρθρα μας προορίζονται για εκπαιδευτικούς και πληροφοριακούς σκοπούς και δεν πρέπει να χρησιμοποιούνται ως ιατρικές συμβουλές. Για οποιαδήποτε διευκρίνηση, είτε αλλαγές στο διατροφικό σας πρόγραμμα είτε λήψη οποιουδήποτε συμπληρώματος διατροφής, συμβουλευτείτε τον προσωπικό σας επαγγελματία διατροφολόγο ή γιατρό.

Evangeline Howarth
Writer and expert
Προβολή του προφίλ του Evangeline Howarth

Η Evangeline έχει λάβει μέρος σε πολλά ανταγωνιστικά αθλήματα από μικρή ηλικία. Ως πιστοποιημένη καθηγήτρια RYA σκαφών κατανοεί την σημασία της σωστής διατροφής για την τροφοδοσία έντονων αθλημάτων καθώς και αθλημάτων αντοχής. Έχει επίσης εμπειρία στην ομάδα GBR Squads καθώς και έχει πραγματοποιήσει τον ρόλο προπονήτριας στην πρώτημα ομάδα του πανεπιστημίου της.

Στον ελεύθερό της χρόνος, η Evangeline λατρεύεο το τρέξιμο και ιδαιαίτερα τους Μαραθωνίους. Τα σαββατοκύριακα, θα την βρείτε να κάνει θαλάσσια σπορ ή πεζοπορία σε λόφους. Τα αγαπημένα της απογεύματα κάνει HIIT session ή squats και μετά απολαμβάνει πικάντικα γεύματα και αρκετά λαχανικά – μιαμ!

Δείτε περισσότερα για την εμπειρία της Evie εδώ.

myprotein