Μετάβαση στο βασικό περιεχόμενο
Συμπληρώματα

Παρουσιάζουμε την Impact Week | Αποκλειστικές εκπτώσεις, βραβεία και πολλά άλλα

Παρουσιάζουμε την Impact Week | Αποκλειστικές εκπτώσεις, βραβεία και πολλά άλλα
Myprotein
Writer and expert3 χρόνια πριν
Προβολή του προφίλ του Myprotein

Εάν μας ξέρεις έστω και λίγο, θα ξέρεις ότι αγαπάμε τις καλές εκπτώσεις. Και αν και ανυπομονούμε πάντα για την ετήσια εκδήλωση της Black Friday, θέλουμε περισσότερα ...

Παρουσιάζουμε την Impact Week. Μια αποκλειστική εβδομάδα εκπτώσεων και προσφορών Myprotein που θα σε βοηθήσουν να γεμίσεις ξανά τα ντουλάπια σου, πάνω στην ώρα για να προετοιμαστείς για το καλοκαίρι.

Για να σε βοηθήσουμε να ετοιμαστείς για τις τεράστιες προσφορές μας, βραβεία και εκπτώσεις, εδώ είναι όσα πρέπει να γνωρίζεις για την Impact Week.

Τι είναι η Impact Week ;

Με απλά λόγια, η Impact Week είναι μια εκδήλωση απίστευτων προσφορών διάρκειας μιας εβδομάδας σε όλα τα αγαπημένα σου προϊόντα Myprotein, καθώς και σε μερικές από τις νεότερες καινοτομίες μας.

Θα έχουμε αποκλειστικές εκπτώσεις στον ιστότοπό μας και στα social media μας, για περιορισμένο χρονικό διάστημα μόνο. Δεν θα θέλεις να το χάσεις αυτό.

Οι influencers μας δεν ήθελαν ούτε αυτοί να χάσουν τη διασκέδαση, επομένως, παρακολούθησε τους αγαπημένους σου influencers Myprotein, καθώς μερικές ακόμη μεγαλύτερες αποκλειστικές προσφορές και κωδικοί έκπτωσης θα μπορούσαν να εμφανιστούν και στις σελίδες τους ...

Πότε είναι η Impact Week;

Η Impact Week ξεκινά στις 17 Μαΐου και διαρκεί έως τις 31 Μαΐου.

Τι προσφορές μπορώ να λάβω κατά τη διάρκεια της Impact Week;

Θα έχουμε εκπτώσεις σε ολόκληρο τον ιστότοπο ξεκινώντας από το 45% καθ 'όλη τη διάρκεια της Impact Week, αλλά θα έχουμε ακόμη μεγαλύτερες εκπτώσεις εδώ και εκεί, γι' αυτό κάνε εγγραφή στη λίστα newsletter μας για να μην χάσεις τίποτα! Και δεδομένου ότι αυτή είναι η έναρξη της Impact Week, κάνουμε τα αδύνατα δυνατά, οπότε δεν θα απογοητευτείς.

Ποια προϊόντα πρέπει να προσέχω;

Δεν πίστευες ότι θα είχαμε νέα προϊόντα, έτσι;

Χρειαζόμασταν κάτι να πιούμε για να γιορτάσουμε τη νέα μας εκδήλωση, οπότε φτιάξαμε μια περιορισμένη έκδοση Glittery Clear Whey, η οποία είναι εξίσου εκπληκτική όσο ακούγεται. Εκτός από αυτό, θα έχουμε διαθέσιμα πολλά νέα προϊόντα, που αναπτύχθηκαν μόνο για την Impact Week.

Αλλά φυσικά, όλα τα παλιά αγαπημένα θα είναι διαθέσιμα, έτσι ώστε να μπορείς να γεμίσεις με τις Impact Whey Protein, Pre-Workout και Layered Bars στη μισή τιμή.

Με λίγα λόγια

Γνωρίζαμε ότι θα ήθελες να ανανεώσεις τα ντουλάπια των συμπληρωμάτων σου και η Impact Week είναι εδώ για να σε βοηθήσει. Πάρε όλα τα αγαπημένα σου προϊόντα και δοκίμασε και μερικές από τις νέες δημιουργίες μας.

Θα έχουμε επίσης πολλές εκδηλώσεις στις οποίες θα μπορείς να συμμετέχεις καθ 'όλη τη διάρκεια της εβδομάδας, οπότε πήγαινε στη σελίδα μας στο Instagram για να μένεις ενημερωμένος.

Τέλος πάντων, γιατί το διαβάζεις ακόμα; Πήγαινε, πήγαινε, πήγαινε και πάρε τις προσφορές σου!

Τα άρθρα μας προορίζονται για εκπαιδευτικούς και πληροφοριακούς σκοπούς και δεν πρέπει να χρησιμοποιούνται ως ιατρικές συμβουλές. Για οποιαδήποτε διευκρίνηση, είτε αλλαγές στο διατροφικό σας πρόγραμμα είτε λήψη οποιουδήποτε συμπληρώματος διατροφής, συμβουλευτείτε τον προσωπικό σας επαγγελματία διατροφολόγο ή γιατρό.

Myprotein
Writer and expert
Προβολή του προφίλ του Myprotein
myprotein