Μετάβαση στο βασικό περιεχόμενο
Συνταγές

Σπιτικές μπάρες πρωτεΐνης με φυστικοβούτυρο και μέλι

Σπιτικές μπάρες πρωτεΐνης με φυστικοβούτυρο και μέλι
Νίκος Παπακώστας
Προσωπικός Γυμναστής - Σύμβουλος Fitness και διατροφής7 χρόνια πριν
Προβολή του προφίλ του Νίκος Παπακώστας

Θέλετε ένα γρήγορο σνακ πλούσιο σε θρεπτικά συστατικά; Δείτε μια φανταστική συνταγή για σπιτικές μπάρες πρωτεΐνης, πανεύκολες και γευστικές! Περιέχουν άφθονη πρωτεΐνη, ποιοτικούς υδατάνθρακες και υγιεινά λιπαρά. Θα σας γεμίσουν ενέργεια όποια στιγμή της μέρας και να τις καταναλώσετε.

Σπιτικές μπάρες πρωτεΐνης με φυστικοβούτυρο και μέλι

Υλικά για 4 μπάρες πρωτεΐνης

Διατροφικά στοιχεία για μία μπάρα

  Ποσότητες
Θερμίδες 300
Λιπαρά 10γ
Υδατάνθρακες 35γ
Πρωτεΐνη 18γ

Οδηγίες

  1. Προθερμαίνετε τον φούρνο στους 180ο .
  2. Τοποθετείτε όλα τα υλικά σε ένα μεγάλο μπολ.
  3. Ανακατεύουμε με ένα μεγάλο κουτάλι. Πατάμε καλά μέχρι να το μείγμα να γίνει σφιχτό.
  4. Μοιράστε το μίγμα και σχηματίστε 4 μπάρες με τα χέρια σας.
  5. Τοποθετείτε τις μπάρες πάνω σε ένα αντικολλητικό χαρτί μέσα σε ένα ταψί.
  6. Τοποθετείτε το ταψί στον φούρνο και αφήνετε να ψηθούν για 15-20 λεπτά, μέχρι να πάρουν χρυσαφί χρώμα από πάνω.

Έχουμε έτοιμες 4 μπάρες και μπορείτε να τις απολαύσετε κάθε στιγμή της ημέρας. Ιδανικές για να τις παίρνετε μαζί σας κάθε φορά που θα λείπετε πολύ ώρα από το σπίτι και θέλετε να είσαστε μέσα στον στόχο της διατροφής σας. Φυσικά μπορείτε να ετοιμάσετε περισσότερες μερίδες και να τις αποθηκεύσετε στο ψυγείο για αρκετές μέρες!

Νίκος Παπακώστας
Προσωπικός Γυμναστής - Σύμβουλος Fitness και διατροφής
Προβολή του προφίλ του Νίκος Παπακώστας
Ο Νίκος Παπακώστας είναι αρθρογράφος της σελίδας μας και πιστοποιημένος Personal trainer EQF lvl. 4 EHFA/EREPS. Ο Νίκος διαθέτει πάνω από 10 χρόνια εμπειρία στον χώρο του fitness σε ερασιτεχνικό και επαγγελματικό επίπεδο. H αγάπη του για το fitness τον οδήγησε να ασχοληθεί επαγγελματικά με το αντικείμενο. Τα τελευταία 4 χρόνια διαγωνίζεται στην κατηγορία Men's Physique και Classic Bodybuilding, από όπου έχει λάβει μεγάλη εμπειρία πάνω σε προπόνηση και διατροφή. Για να διευρύνει ακόμα περισσότερο τις γνώσεις του, ακολούθησε τα εκπαιδευτικά προγράμματα της GRAFTS Hellas, από όπου και έλαβε το πιστοποιητικό Personal trainer EQF lvl. 4 EHFA/EREPS. Εξακολουθεί να παρακολουθεί νέες ειδικότητες της GRAFTS, σεμινάρια, καθώς και μαθήματα μέσω διαδικτυακής εκπαίδευσης για να εξειδικευτεί ακόμα περισσότερο πάνω στο αντικείμενό του. Ο Νίκος είναι δημιουργός της NP Fitness, μιας σελίδας που περιλαμβάνει χρήσιμα άρθρα για το fitness, την διατροφή, την άσκηση καθώς και υγιεινές συνταγές. Μπορείτε να δείτε τα άρθρα του στην σελίδα της NP Fitness στο παρακάτω Link: http://npfitness.gr/el/articlesgr/ Επίσης μπορείτε να δείτε το προφίλ του Νίκου στο LinkedIn στο παρακάτω link: https://www.linkedin.com/in/nikos‐papakostas‐49b3a5119/ Έχει λάβει την διάκριση Πρωταθλητή Ελλάδας στην κατηγορία Classic Bodybuilding 27/06/18, Πρωταθλητή στην κατηγορία Men's Physique 13/05/16, 05/06/18, είναι σύμβουλος Fitness & Διατροφής, έχει λάβει Υποτροφία στη ειδικότητα Personal Training GRAFTS Athens 2016 και ασχολείται με την αρθρογραφία σε θέματα fitness, προπόνησης και διατροφής. Ο Νίκος έχει βάλει στόχο να βοηθήσει όσο περισσότερους ανθρώπους μπορεί να υιοθετήσουν έναν υγιή τρόπο ζωής μέσω της άσκησης και της διατροφής, να αποκτήσουν το σώμα που τους αξίζει και να βελτιώσουν την υγεία, την αυτοπεποίθηση και την διάθεσή τους.
myprotein