Μετάβαση στο βασικό περιεχόμενο
Προπόνηση

Γυμναστήριο και πανεπιστήμιο! Κράτα υψηλά κίνητρα.

Γυμναστήριο και πανεπιστήμιο! Κράτα υψηλά κίνητρα.
Bασίλης Σκωλίκης
Ειδικός σε θέματα Fitness 6 χρόνια πριν
Προβολή του προφίλ του Bασίλης Σκωλίκης

Γυμναστήριο και πανεπιστήμιο! Κράτα υψηλά κίνητρα.

Υπάρχουν πολλά κίνητρα ώστε να βελτιώσεις την φυσική σου κατάσταση πριν το πανεπιστήμιο. Είναι καλοκαίρι, θέλεις να δείχνεις όσο πιο ωραία/ος γίνεται μπροστά στους νέους σου φίλους και κυρίως θέλεις να νιώθεις καλά με τον εαυτό σου.

Εδώ θα βρείτε τρόπους ώστε να κρατήσετε τα κίνητρα σας και να μην τα παρατήσετε.

Δες στο σαν μέρος των εργασιών σου

Όταν πλησιάζουν οι προθεσμίες για την παράδοση της εργασίας, μια προπόνηση ίσως σας φαίνεται περιττή. Ωστόσο, μια καλή προπόνηση θα σας βοηθήσει να συγκεντρωθείτε στον στόχο σας αποτελεσματικά. Βάλτε πρόγραμμα και κάντε προπόνηση ή τρέξιμο. Ένα κόλπο είναι αντί για μουσική, να ακούτε podcasts από το μάθημά σας.

Προλαβαίνοντας σχολή και γυμναστήριο | Οδηγός για φοιτητές και φοιτήτριες

Γράψου από την πρώτη μέρα

Ξεκίνα από την πρώτη μέρα. Και αν δεν θες γυμναστήριο, ξεκίνα το τρέξιμο από την πρώτη μέρα. Αγόρασε τον απαραίτητο εξοπλισμό και ξεκίνα.

Βρες Fit φίλους

Ο φίλος/η που θα πηγαίνετε μαζί προπόνηση είναι η λύση στην έλλειψη κινήτρου. Προφανώς και δεν πρέπει να σνομπάρεις όποιον δεν κάνει προπόνηση. Αλλά καλό είναι να βρεις έναν φίλο/η που να είναι αυτό που λέμε "γυμναστηριακός φίλος". Άλλωστε, αυτό το είδος φιλίας είναι ξεχωριστό, και θα το δεις!

Εσύ έχεις Training Partner ;

Πριν την βραδινή έξοδο

Η βραδινή έξοδος είναι κάτι αναπόφευκτο. Αυτό δεν σημαίνει οτι θα αφήσετε και το γυμναστήριο. Κάντε την προπόνησή σας πριν την βραδινή έξοδο και βελτιώστε την διάθεσή σας και την αυτοπεποίθησή σας. Προσοχή όμως στο αλκόολ. Μην το παρακάνετε γιατι σαμποράρει τον στόχο σας.

Πώς το αλκόολ επηρεάζει το σώμα

Ξεκίνα με τα βασικά.

  • Μια καθαρή πρωτεΐνη είναι απαραίτητη γιατί το σώμα σου χρειάζεται περισσότερη πρωτεΐνη τώρα  που γυμνάζεσαι, και είναι αρκετά δύσκολο και ακριβό να λάβεις την απαιτούμενη ποσότητα μέσω των φαγητών. Με λίγα λόγια και πολύ απλά, η Whey Protein είναι σαν να έχεις πιεί μεγάλες ποσότητες γάλακτος, και να έχεις πάρει μόνο την πρωτεΐνη και όχι τα λιπαρά και ίσως τη ζάχαρη που θα περιείχε.
  • Μην ξεχνάς το Shaker για να χτυπάς την πρωτεϊνη με την αγαπημένη σου γεύση, που θα δεις στην πορεία ότι θα είναι το “δώρο” σου μετά απο μια εξαντλητική προπόνηση.
  • Μια πολυβιταμίνη για να λάβεις τα απαραίτητα μικροσυστατικά.
  • Μπορείς για αρχή να διαλέξεις και ένα υγιεινό σνακ full στην πρωτεΐνη εδώ .

 

 

Bασίλης Σκωλίκης
Ειδικός σε θέματα Fitness
Προβολή του προφίλ του Bασίλης Σκωλίκης
Είμαι ο Βασίλης Σκωλίκης, γεννήθηκα στην Αθήνα και λατρεύω το Fitness και τα συμπληρώματα διατροφής. Έχω MSc σε Marketing & Business Analytics από το University of Edinburgh Business School και έχω κάνει την έρευνα μου πάνω στο Μάρκετινγκ τωνΣυμπληρωμάτων Διατροφής με τίτλο “Health Consciousness and Perceived Risk as Moderators of Purchase Intention towards Dietary Supplements”. Δεν είμαι διατροφολόγος άλλα όλα τα άρθρα μου βασίζονται στην επιστημονική έρευνα και όλα έχουν παραπομπές και επιστημονική βιβλιογραφία από έγκυρα Journals. Η φιλοσοφία μου ταιριάζει με τη φράση «Extraordinary claims require extraordinary evidence».
myprotein