Μετάβαση στο βασικό περιεχόμενο
Προπόνηση

Αξιολογήσαμε το home gym σου – Εδώ είναι τα αγαπημένα μας

Αξιολογήσαμε το home gym σου – Εδώ είναι τα αγαπημένα μας
Evangeline Howarth
Writer and expert3 χρόνια πριν
Προβολή του προφίλ του Evangeline Howarth

Εάν σου λείπει πάρα πολύ το γυμναστήριο και δεν έχεις τους πόρους για να φτιάξεις ένα στο σπίτι σου, τότε κοίτα καλύτερα κάτι άλλο:). Από την άλλην, αν ψάχνεις για κάποια έμπνευση για γυμναστήριο στο σπίτι ή απλά για να χαζέψεις τη δημιουργικότητα κάποιου από το Team Myprotein, τότε συνέχισε σίγουρα να διαβάζεις.

Ενώ μερικοί από εμάς τα καταφέρνουμε με ένα λάστιχο αντίστασης και έναν αλτήρα, ή ακόμα και με λιγότερα, αυτά τα παιδιά έχουν φτάσει το γυμναστήριο στο σπίτι σε άλλο επίπεδο με απίστευτη διαρρύθμιση, squat racks φτιαγμένα από εκείνους και καθαρή πρωτοβουλία.

Στην πραγματικότητα, δεν είμαστε σίγουροι ότι θα ανανεώσουν τη συνδρομή τους στο γυμναστήριο όταν τελειώσει η πανδημία - ας τα δούμε.

Η Laura έχει αφοσιωθεί στα deadlifts

Η κατασκευή του δικού σου squat rack σε ανεβάζει πολλά επίπεδα σε θέμα δημιουργικότητας. Είμαστε και εντυπωσιασμένοι αλλά και ανησυχούμε πολύ για την ασφάλειά σου αφου διαβάσεις την περιγραφή.

Το πραγματικό ερώτημα είναι - τι θα φτιάξει στη συνέχεια; Ένα εργομετρικό ποδήλατο; Ένα μηχάνημα αντίστασης;

Ο Luke αξιοποιεί στο έπακρο την άσκηση έξω

Μας αρέσει όταν χρησιμοποιείς πράγματα που βρίσκεις στις βόλτες σου - και θα θέλαμε επίσης να σε δούμε να προσπαθήσεις να σύρεις κάτι παρόμοιο στο σπίτι σου για να κάνεις deadlifts.

Η χρήση πραγμάτων που βρίσκεις κάτω (χωρίς να κλέβεις μεγάλα μεταλλικά αντικείμενα) είναι ένας δημιουργικός τρόπος για να δημιουργήσεις νέο εξοπλισμό για προπόνηση στο σπίτι. Τι θα έλεγες να κάνεις μερικές ασκήσεις με έναν κορμό (log)  ή βυθίσεις τρικεφάλων σε ένα φράχτη;

Το γκαράζ του Sam

 Τώρα αυτό είναι ένα σωστό man cave, εάν έχουμε δει ποτέ ένα. Δεν θα εκπλαγούμε αν ο Sam δεν φύγει ποτέ από το γκαράζ του με ένα τέτοιο γυμναστήριο. Έχει ότι χρειάζεται.

Τώρα το μόνο που χρειάζεσαι είναι ένας γυμναστής για αυτά τα ποδήλατα και δεν θα χρειαστεί να ασκηθείς ξανά έξω - ή σε ένα γυμναστήριο - ξανά.

Daniel - είναι πραγματικά αυτό το γυμναστήριο στο σπίτι σου ;!

Με έναν καθρέφτη για να παρακολουθεί διαρκώς τη φόρμα του, μπορούμε να πούμε ότι ο Daniel είναι αρκετά χαρούμενος απομονωμένος χωρίς τους φίλους του από το γυμναστήριο να τον spotαρουν.

Αυτό το γυμναστήριο είναι καλύτερο από ορισμένα γυμναστήρια που κάποιοι άνθρωποι πληρώνουν μηνιαία συνδρομή - απλώς δες αυτά τα αυτοκόλλητα τοίχου που έχει για motivation. Είναι όμως τόσο ακατάστατο όσο ένα γυμναστήριο σε ώρες αιχμής - καθάρισε το προτού σκοντάψεις κάπου!

Αν αυτό δεν ήταν αρκετό, ο Daniel έχει ένα μηχάνημα κωπηλατικής στην αυλή του. Δεν μπορείς να ξεχάσεις αυτό το πολύ σημαντικό cardio! Ελπίζουμε να γιορτάζει μια καλή προπόνηση τσουλώντας σε αυτήν την τσουλήθρα…

Ο Mark τα βγάζει πέρα και με τα λίγα

Το γυμναστήριο του Mark είναι απόδειξη ότι μπορείς να κάνεις πολλά με λίγα πράγματα. Δεν ξέρουμε αν θα πρέπει να είμαστε περήφανοι για τη δημιουργικότητα του Mark ή να φοβόμαστε ότι αυτά τα λάστιχα αντίσταση δεν θα αντέξουν για πολύ ακόμα...

Αλλά μην μας αφήσεις να σε σταματήσουμε Mark! No pain no gain, σωστά;

Με λίγα λόγια

Είτε έχεις δημιουργήσει το γυμναστήριο των ονείρων σου, είτε γυμνάζεσαι με εξάδες νερών και τα παιδιά σου, σε συγχαίρουμε για το γεγονός που μένεις στο σπίτι.

 

Evangeline Howarth
Writer and expert
Προβολή του προφίλ του Evangeline Howarth

Η Evangeline έχει λάβει μέρος σε πολλά ανταγωνιστικά αθλήματα από μικρή ηλικία. Ως πιστοποιημένη καθηγήτρια RYA σκαφών κατανοεί την σημασία της σωστής διατροφής για την τροφοδοσία έντονων αθλημάτων καθώς και αθλημάτων αντοχής. Έχει επίσης εμπειρία στην ομάδα GBR Squads καθώς και έχει πραγματοποιήσει τον ρόλο προπονήτριας στην πρώτημα ομάδα του πανεπιστημίου της.

Στον ελεύθερό της χρόνος, η Evangeline λατρεύεο το τρέξιμο και ιδαιαίτερα τους Μαραθωνίους. Τα σαββατοκύριακα, θα την βρείτε να κάνει θαλάσσια σπορ ή πεζοπορία σε λόφους. Τα αγαπημένα της απογεύματα κάνει HIIT session ή squats και μετά απολαμβάνει πικάντικα γεύματα και αρκετά λαχανικά – μιαμ!

Δείτε περισσότερα για την εμπειρία της Evie εδώ.

myprotein