Μετάβαση στο βασικό περιεχόμενο
Συμπληρώματα

Μπουκίτσες γιαουρτιού με φράουλα με λίγες θερμίδες

Μπουκίτσες γιαουρτιού με φράουλα με λίγες θερμίδες
Monica Green
Writer and expert9 μήνες πριν
Προβολή του προφίλ του Monica Green
Το παγωμένο γιαούρτι μόλις πήρε μια εκδοχή με πρωτεΐνη…

Δεν υπάρχει τίποτα χειρότερο από μία ξαφνική λαχτάρα για κάτι γλυκό, αλλά να μην υπάρχει τίποτα στα ντουλάπια για να την ικανοποιήσει. Αυτά τα σνακ γιαουρτιού, ή" Yo-Yo bites " όπως η @healthy_floflo της αρέσει να τα αποκαλεί, ικανοποιούν αυτή τη γλυκιά επιθυμία ενώ είναι επίσης χαμηλής περιεκτικότητας σε θερμίδες, χαμηλής περιεκτικότητας σε λιπαρά και με υψηλή πρωτεΐνη.

Έτσι, την επόμενη φορά που θα αισθανθείς λιγούρα, κατευθύνσου προς την κατάψυξη για μερικά σνακ γιαουρτιού που είναι ότι πρέπει, χωρίς να θέσουν σε κίνδυνο τα μακροθρεπτικά συστατικά σου.

Επιπλέον, είναι φτιαγμένα με τρία μόνο συστατικά και είναι έτοιμα σε τέσσερα μόνο βήματα — αυτός είναι περισσότερο από αρκετός λόγος για να τα δοκιμάσεις.

Συστατικά

  • 6 φράουλες
  • 200 γραμμάρια γιαούρτι με 0% λιπαρά
  • 1 scoop Impact Whey Protein (φράουλες & κρέμα)

Μέθοδος

  1. Πρόσθεσε γιαούρτι, σκόνη πρωτεΐνης και φράουλες σε ένα μπολ ανάμειξης.
  2. Χρησιμοποιώντας ένα φορητό μπλέντερ, «χτύπα» μέχρι να γίνει κρεμώδες.
  3. Τοποθέτησε λίγο χαρτί ψησίματος σε ένα ίσιο ταψί (για να αποφύγεις να κολλήσουν τα σνακ γιαουρτιού) και βάλε μια κουταλιά της σούπας μείγμα για κάθε σνακ γιαουρτιού.
  4. Κατάψυξε για τουλάχιστον 2 ώρες.

Διατροφικές πληροφορίες

Θερμίδες9
Πρωτεΐνη1g

Τα άρθρα μας προορίζονται για εκπαιδευτικούς και πληροφοριακούς σκοπούς και δεν πρέπει να χρησιμοποιούνται ως ιατρικές συμβουλές. Για οποιαδήποτε διευκρίνηση, είτε αλλαγές στο διατροφικό σας πρόγραμμα είτε λήψη οποιουδήποτε συμπληρώματος διατροφής, συμβουλευτείτε τον προσωπικό σας επαγγελματία διατροφολόγο ή γιατρό.

Monica Green
Writer and expert
Προβολή του προφίλ του Monica Green
myprotein