Μετάβαση στο βασικό περιεχόμενο
Συμπληρώματα

PhaseTech™ – Η νέα γενιά στα συμπληρώματα διατροφής

PhaseTech™ – Η νέα γενιά στα συμπληρώματα διατροφής
Παναγιώτης Περεντής
Διατροφολόγος- Διαιτολόγος και Αθλητής Taekwondo5 χρόνια πριν
Προβολή του προφίλ του Παναγιώτης Περεντής

Γράφτηκε από την συγγραφέα: Lauren Dawes

Έγινε διατροφικός έλεγχος από την: Jennifer Blow, πιστοποιημένη διατροφολόγο

Είμαστε ενθουσιασμένοι με την νέα μας καινοτομία στα συμπληρώματα διατροφής. Η PhaseTech™ είναι η νέα γενιά στην αθλητική διατροφή, ειδικά σχεδιασμένη να ωθήσει την προπόνησή σας σε άλλα επίπεδα και να φτάσετε στους στόχους πιο γρήγορα από ποτέ.

Χρησιμοποιώντας εξελιγμένη τεχνολογία, αναπτύξαμε τρία ενισχυμένα μείγματα ώστε να τροφοδοτήσουμε κάθε μέρος της προπόνησής σας - πριν πατήσετε καν στο γυμναστήριο μέχρι και αρκετή ώρα μετά τις διατάσεις σας.

Η PhaseTech™ είναι μια εξελιγμένη διαδικασία παροχής θρεπτικών συστατικών. Έχουμε επιλέξει τα καλύτερα και πιο αποτελεσματικά συστατικά σύμφωνα με έρευνες και τα συνδυάσαμε σε σφαιρίδια απελευθέρωσης φάσης. Για να το θέσουμε πιο απλά, αυτές οι φόρμουλες ενισχύουν το σώμα σας με τα θρεπτικά συστατικά που χρειάζεται για μια παρατεταμένη περίοδο αντί να γίνει σε μια στιγμή - ώστε να έχετε περισσότερη αντοχή και δύναμη!

συμπληρώματα διατροφής

THE Pre-Workout+

Ένας άριστος και δυναμικός τρόπος να ξεκινήσετε είναι το THE Pre-Workout+ με κλινικά μελετημένα συστατικά που ενισχύουν την απόδοση με το μοναδικό σύστημα PhaseTech™ για την απελευθέρωση της καφεΐνης ώστε να σας δώσει ενέργεια σε δύο φάσεις και να δείτε άριστα αποτελέσματα.1

Έχουμε σχεδιάσει αυτή τη φόρμουλα με γνώμονα τρια βασικά σημεία που θεωρούμε απαραίτητα για μια άριστη προπόνηση: 

1. Αγγειοδιαστολή

Για πρώτη φορά χρησιμοποιούμε συστατικά όπως το VASO6™ και την κιτρουλίνη ώστε να αυξήσουμε την αγγειοδιαστολή, δηλαδή την ροή του αίματος. Αυτό προκαλεί το γνωστό "πρήξιμο" - παρέχοντας περισσότερο οξυγόνο στο μυϊκό σύστημα για περισσότερη ενέργεια και παροχή θρεπτικών συστατικών.

2. Συγκέντρωση και ενέργεια 

Η συγκέντρωση και η απίστευτη ενέργεια επιτυγχάνονται με τα επιστημονικά αποδεδειγμένα συστατικά όπως το alpha-GPC και huperzine-A, που χρησιμοποιούνται για την αύξηση της νευρολογικής συγκέντρωσης.2,3

Επίσης, περιέχει δημοφιλή συστατικά όπως η βήτα αλανίνη για αντοχή, και ταυρίνη και τυροσίνη για νευρολογική συγκέντρωση ώστε να έχετε τις καλύτερες προπονήσεις της ζωής σας.

3. Απορρόφηση θρεπτικών συστατικών

Με την προσθήκη AstraGin®, που είναι ένα συστατικό γνωστό για την βελτίωση της απορρόφησης των αμινοξέων,4 και BioPerine®, που βελτιώνει την απορρόφηση βιταμινών και μετάλλων,5 είμαστε πλέον σίγουροι ότι θα απολαύσετε τα οφέλη κάθε συστατικού και θα πετύχετε το στόχο σας γρηγορότερα.

THE Amino+

Το THE Amino+ είναι το απόλυτο συμπλήρωμα για μέσα στην προπόνηση. Τα σφαιρίδια PhaseTech™ σε αυτή τη φόρμουλα υψηλής απόδοσης, παρέχουν με αποδεύσμεση φάσης τα αμινοξέα BCAA με επιπλέον λευκίνη και γλουταμίνη για άριστη πρωτεϊνοσύνθεση. Αυτό συμβάλλει στην ελάττωση του μυϊκού καταβολισμού και στη βελτίωση της μυϊκής ανάπτυξης.

Έχουμε επίσης χρησιμοποιήσει KSM-66® Ashwagandha, ένα δυνατό βότανο το οποίο έχει αποδειχθεί ότι βελτιώνει τα επίπεδα της διάθεσης και μειώνει το άγχος που σχετίζεται με την άσκηση - καθιστώντας το μια φυσική επιλογή για να ενισχύσετε τη συνολική σας αντοχή.6

THE Whey+

Και τέλος... η ιδανική πρωτεΐνη που αξίζει μια άριστη προπόνηση. Ένα υπερ-αποτελεσματικό μείγμα με υψηλής ποιότητας isolate πρωτεΐνη GroPlex™, και σφαιρίδια PhaseTech™ με επιπλέον λευκίνη και γλουταμίνη.

Αναρωτιέστε τι είναι το GroPlex™; Είναι ένα μοναδικό μείγμα ταχύτητας απορρόφησης υδρολυμένης πρωτεΐνης και αργής απορρόφησης καζεΐνης ώστε να έχετε και άμεση και διαρκή τροφοδότηση πρωτεΐνης μετά την προπόνηση. 7

Ο συνδυασμός  GroPlex™ και PhaseTech™, κάνει την THE Whey+  το ιδανικό πρωτεϊνικό προϊόν, το οποίο ενισχύει την πρωτεϊνοσύνθεση για περισσότερο χρόνο, συμβάλλοντας στην ανάπτυξη και την αποκατάσταση.

 

Συνοψίζοντας 

Παραπάνω είδατε μία συνοπτική παρουσίαση της σειράς PhaseTech™ , ωστόσο μπορείτε να βρείτε περισσότερες πληροφορίες για τα μεμονωμένα προϊόντα THE Whey+ , THE Amino+ , THE Pre-Workout+ σε άρθρα που έχουμε αφιερώσει ειδικά για το κάθε προϊόν.

Τα άρθρα μας προορίζονται για εκπαιδευτικούς και πληροφοριακούς σκοπούς και δεν πρέπει να χρησιμοποιούνται ως ιατρικές συμβουλές. Για οποιαδήποτε διευκρίνηση, είτε αλλαγές στο διατροφικό σας πρόγραμμα είτε λήψη οποιουδήποτε συμπληρώματος διατροφής, συμβουλευτείτε τον προσωπικό σας επαγγελματία διατροφολόγο ή γιατρό.

Βιβλιογραφία

  1. Graham, T., Rush, J. and Soeren, M. (1994). Caffeine and Exercise: Metabolism and Performance.Canadian Journal of Applied Physiology, 19(2), pp.111-138.
  2. Zhang, H. and Tang, X. (2006). Neuroprotective effects of huperzine A: new therapeutic targets for neurodegenerative diseaseTrends in Pharmacological Sciences, 27(12), pp.619-625.
  3. Parker, A., Byars, A., Purpura, M. and Jager, R. (2015). The effects of alpha-glycerylphosphorylcholine, caffeine or placebo on markers of mood, cognitive function, power, speed, and agilityJournal of the International Society of Sports Nutrition, 12(1).
  4. AstraGin; NuLivScience; “Clinically Demonstrated to Significantly Increase the Absorption of Amino Acids, Peptides, Vitamins, and Other Nutrients in Intestinal Cells to enhance the Nutritional Value of Targeted functional Foods and Supplements
  5. Majeed, M., Badamaev, V. and Rajendran, R. (1998). Use of Piperine as a Bioavailability Enhancer.United States Patent.
  6. Mishra, L. C., Singh, B. B., & Dagenais, S. (2000). Scientific basis for the therapeutic use of Withania somnifera (ashwagandha): a review. Alternative medicine review5(4), 334-346.
  7. Soop, M., Nehra, V., Henderson, G. C., Boirie, Y., Ford, G. C., & Nair, K. S. (2012). Coingestion of whey protein and casein in a mixed meal: demonstration of a more sustained anabolic effect of casein. American Journal of Physiology-Endocrinology and Metabolism303(1), E152-E162.
Παναγιώτης Περεντής
Διατροφολόγος- Διαιτολόγος και Αθλητής Taekwondo
Προβολή του προφίλ του Παναγιώτης Περεντής
O Περεντής Παναγιώτης είναι διαιτολόγος, απόφοιτος του τμήματος Επιστήμης Διαιτολογίας - Διατροφής του Χαροκοπείου Πανεπιστημίου Αθηνών. Η διπλωματική του διατριβή αφορούσε το μεταβολισμό του σιδήρου σε υπερμαραθωνοδρόμους αθλητές. Από τον Οκτώβρη του 2017 συμμετέχει στο μεταπτυχιακό πρόγραμμα του ΤΕΦΑΑ ‘’Βιολογία της Άσκησης’’ με κατεύθυνση Εργοφυσιολογία. Αρθρογραφεί στο προσωπικό του blog, το Powerdieting https://powerdieting.wordpress.com/ για θέματα σχετικά με τη διατροφή, την άσκηση και την αυτοβελτίωση. Επίσης συνεργάζεται με το site logodiatrofis.gr https://logodiatrofis.gr/sinergetes-omadas-logodiatrofis/panagiwtis-perentis . Μένει συνεχώς ενημερωμένος γύρω από οποιοδήποτε θέμα αφορά τη διατροφή και την άσκηση διαβάζοντας δημοσιευμένα επιστημονικά άρθρα και παρακολουθώντας συνέδρια. Εργάζεται ως διαιτολόγος και απευθύνεται κυρίως σε αθλητές και ασκούμενους που θέλουν να βελτιώσουν την εικόνα του σώματός τους και τις επιδόσεις στο άθλημα / προπόνηση τους παράλληλα με την υγεία τους και επίσης δημιουργεί εξατομικευμένα προγράμματα γυμναστηρίου. Στο παρελθόν, έχει συνεργαστεί με γυμναστήρια της αλυσίδας Yava. Επιπλέον, βοηθά και προετοιμάζει αγωνιστικά αθλητές του Powerlifting. Τα τελευταία 5 έτη είναι αθλητής Powerlifting (μέλος της ΑΕΚ εδώ και 2 χρόνια) με πολλές διακρίσεις τόσο σε εθνικό όσο και διεθνές επίπεδο (1η θέση στην κατηγορία των 83 κιλών στα πανελλήνια πρωταθλήματα του 2016 και 2017 και 14η θέση στο Ευρωπαϊκό ρωτάθλημα της EPF το 2017). Γενικότερα του αρέσει η άσκηση και ο αθλητισμός και στο παρελθόν έχω ασχοληθεί με taekwondo, μπάσκετ, ποδηλασία κ.ά. ενώ προπονείται στο γυμναστήριο εδώ και 10 χρόνια.
myprotein