0
Καλάθι

Προς το παρόν δεν υπάρχουν προϊόντα στο καλάθι σας

Συμπληρώματα

Προεξασκητικό για Vegan! Νέα κυκλοφόρια.

Το προεξασκητικό είναι αρκετά χρήσιμο για πριν την προπόνηση. Σου δίνει ενέργεια και αντοχή να βγάλεις εις πέρας την προπόνηση σου με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

Προεξασκητικό για Vegan! Νέα κυκλοφόρια.

Στην Myprotein πιστεύουμε στην τροφοδότητη των φιλοδοξιών σας (Fuel your ambition). Το σώμα σας χρειάζεται καύσιμα πριν την προπόνηση. Και αυτό ισχύει για κάθε είδους αθλητή, είτε επαγγελματία είτε όχι.

Το να είσαι vegan αποτελεί μια υγιεινή επιλογή και τρόπο ζωής αλλά με πολλούς μύθους. Κάποιοι λανθασμένα πιστεύουν ότι δεν μπορείς να φτιάξεις μυϊκό ιστό αν δεν καταναλώσεις κρέας και γαλακτοκομικά. Αυτό δεν είναι αλήθεια!

Αυτό που μετράει είναι τα μακροθρεπτικά συστατικά, όχι τα κρέατα. Πρέπει να λάβετε τις απαραίτητες ποσότητες πρωτεΐνης, υδατανθράκων και λιπαρών.

Αυτά μπορείτε να τα λάβετε και από άλλες πηγές, εκτός κρεάτων, γαλακτομικών και συντηρητικών.

Αλλά πρίν την προπόνηση… ποιο είναι το μυστικό;

Είτε Vegan είτε όχι, πρέπει να λαμβάνετε τους υδατάνθρακες σας από φυσικές, μη επεξεργασμένες πηγής. Επεξεργασμένοι υδατάνθρακες ή «άδειοι» υδατάνθρακες πρέπει να αποφεύγονται. Είναι να σαν βάζετε λάθος είδος καύσιμου στο αυτοκίνητο σας. Πχ. προτιμήστε γλυκοπατάτες αντί για τηγανιτές πατάτες.

Επίσης, πηγές όπως η βρώμη που αποτελούν υδατάνθρακες «αργής καύσης» είναι ιδανική επιλογή. Έτσι πχ. μπορείτε να αναμείξετε την πρωτεΐνη vegan με βρώμη 1 ώρα πριν την προπόνηση!

Τα αποξηραμένα φρούτα χωρίς ζάχαρη αποτελούν μια άλλη εναλλακτική οταν θέλετε μια γρήγορη λύση. Η οι μπανάνες και τα μήλα. Οι μπανάνες έχουν αρκετό κάλιο και αυτό βοηθάει στις κράμπες.

To vegan φυστικοβούτυρο αποτελεί μια ακόμα λύση και αποτελεί μια ικανοποιητική πηγή πρωτεΐνης και ενέργειας για την προπόνηση σας.

Και τα συμπληρώματα…;

Ένα καλό προεξασκητικό θα πάει την προπόνησή σας σε  άλλο επίπεδο. Ένα καλό vegan συμπλήρωμα θα σας δώσει ό,τι χρειάζεστε χωρίς κρέας, γαλακτομικά και επεξεργασμένα συστατικά.

Το Vegan Pre Workout από τη MyProtein είναι το πρώτο απόλυτα φυσικό και βασισμένο σε φυτικές πηγές συστατικών προεξασκητικό.  Αποτελείται από ένα κοκτέιλ φυτικών εκχυλισμάτων και από μη τεχνητά ενισχυτικά απόδοσης. Το Vegan Pre Workout περιέχει όσα χρειάζεστε και θα περιμένατε από ένα μη-vegan προεξασκητικό συμπλήρωμα χωρίς τα τεχνητά γλυκαντικά, χρώματα ή γεύσεις. Τέλος περιέχει 150mg καφεΐνης ή οποία σας δίνει ώθηση ώστε να είστε σίγουροι ότι η προπόνηση σας φτάνει στο καλύτερο επίπεδο!

 

 

 

Τα άρθρα μας διατείθονται για εκπαιδευτικούςκαι πληροφοριακούς σκοπούς και δεν πρέπει να χρησιμοποιούνται ως ιατρικές συμβουλές. Για οποιαδήποτε διευκρίνηση, είτε αλλαγές στο διατροφικό σας πρόγραμμα είτε λήψη οποιουδήποτε συμπληρώματος διατροφής, συμβουλεύστε τον προσωπικό σας επαγγελματία διατροφολόγο ή γιατρό.Bασίλης Σκωλίκης

Bασίλης Σκωλίκης

Ειδικός σε θέματα Διατροφής και Fitness

Είμαι ο Βασίλης Σκολίκης, γεννήθηκα στην Αθήνα και ασχολούμαι με το Fitness τα τελευταία 15 χρόνια. Μπορεί οι σπουδές μου να διαφέρουν απο το πεδίο της άθλησης/διατροφής, η μακρόχρονη εμπειρία μου όμως και η επιστημονική προσέγγιση των ζητημάτων του Fitness, με καθυστούν έναν καταξιωμένο γνώστη του χώρου. Η φιλοσοφία μου ταιριάζει με τη φράση "Extraordinary claims require extraordinary evidence", αφού τα λεγόμενα μου υποστηρίζονται κατα μεγάλο ποσοστό απο ερευνητικά δεδομένα σε συνδυασμό με εμπειρικά δεδομένα.


Οι Super προσφορές συνεχίζονται, ρίξε μια ματιά! Περισσότερα