Μετάβαση στο βασικό περιεχόμενο
Συνταγές

Σάντουιτς μπισκότων με φυστικοβούτυρο με υψηλή περιεκτικότητα σε πρωτεΐνες

Σάντουιτς μπισκότων με φυστικοβούτυρο με υψηλή περιεκτικότητα σε πρωτεΐνες
Lauren Dawes
Writer and expert3 χρόνια πριν
Προβολή του προφίλ του Lauren Dawes

Ίσως να μην μπορείς να ταξιδέψεις όσο θα ήθελες αυτή τη στιγμή, αλλά είμαστε εδώ για να βεβαιωθούμε ότι μπορείς ακόμα να απολαύσεις τις γεύσεις που αγαπάς από όλο τον κόσμο. Διεύρυνε τους ορίζοντές σου και δοκίμασε νέες γεύσεις του World’s Kitchen range - ιδανική για να εμπλουτίσεις την καθημερινή σου διατροφή.

Η Αμερική έχει πολλές και διαφορετικές παραδοσιακές γεύσεις, αλλά μία από τις πιο δημοφιλείς πρέπει να είναι το φυστικοβούτυρο τους. Οι άνθρωποι κυριολεκτικά τρελαίνονται για αυτό.

Μας ήταν αυτονόητο να έχουμε μία πρωτεΐνη με γεύση φυστικοβούτυρο, αλλά τότε σκεφτήκαμε ότι έπρεπε να κάνουμε ένα βήμα παραπέρα στην κλίμακα των κλασικών αμερικανικών γεύσεων με αυτήν την απίστευτη συνταγή. Αυτά τα μπισκότα φυστικοβούτυρου με υψηλή περιεκτικότητα σε πρωτεΐνες μπορούν να φτιαχτούν σε λιγότερο από 15 λεπτά - και τι καλύτερο από το να τα γεμίσεις μια σπιτική μαρμελάδα;

Χρησιμοποιώντας μόνο λίγα συστατικά που είμαστε σίγουροι ότι θα έχεις στο ντουλάπι σου, μπορείς να απολαύσεις αυτά τα μπισκότα όποτε θέλεις κατά τη διάρκεια της ημέρας. Δεν είναι απλά μόνο ένα νόστιμο σνακ, αλλά και είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να συμπληρώσεις την καθημερινή πρόσληψη της πρωτεΐνης σου και να υποστηρίξεις τους προπονητικούς σου στόχους.

Μερίδες 8

Συστατικά

Για τα cookies:

Για τη γέμιση μαρμελάδας:

  • 1 συσκευασία raspberries
  • 1 κ.γ. καλαμποκάλευρο
  • 1 κ.σ. Sugar-Free Syrup
  • 1 κ.σ. νερό

Μέθοδος

  1. Πρώτα, προθέρμανε το φούρνο στους 180 ° C.
  2. Πρόσθεσε το φυστικοβούτυρο, τα αυγά και το Sugar-Free Syrup σε ένα μεγάλο μπολ και ανακάτεψε τα με ένα κουτάλι. Στη συνέχεια, πρόσθεσε τη σκόνη πρωτεΐνης και ανακάτεψε καλά.
  3. Με ελαφρώς υγρά χέρια, βγάλε ένα μικρό κομμάτι της ζύμης μπισκότων (περίπου σε μέγεθος μπάλας του γκολφ) και πλάσε το ανάμεσα στις παλάμες σου για να κάνεις μια λεία μπάλα. Τοποθέτησε το σε ένα ταψί με λαδόκολλα και πίεσε ελαφρά με τα δάχτυλά σου για να το φτιάξεις σε σχήμα μπισκότου.
  4. Επανέλαβε για την υπόλοιπη ζύμη των μπισκότων και στη συνέχεια ψήσε τα για 10-12 λεπτά.
  5. Στη συνέχεια, τοποθέτησε τα raspberries σε ένα μικρό τηγάνι μαζί με το αλεύρι καλαμποκιού, το Sugar-Free Syrup και νερό. Ανακάτεψε τα όλα μαζί σε χαμηλή φωτιά και άφησε τα να σιγοβράσουν. Σβήσε τη φωτιά όταν η μαρμελάδα έχει πήξει και άφησε τα να κρυώσουν εντελώς.
  6. Για σερβίρισμα, βάλε μια στρώση μαρμελάδας σε ένα μπισκότο και στη συνέχεια βάλε ένα δεύτερο μπισκότο στην κορυφή για να γίνουν σάντουιτς.

 

Διατροφικές πληροφορίες

Θερμίδες142
Συνολικό λίπος9g
Συνολικοί υδατάνθρακες2g
Πρωτεΐνη9g
Lauren Dawes
Writer and expert
Προβολή του προφίλ του Lauren Dawes

Η Lauren είναι απόφοιτος αγγλικής λογοτεχνίας και προέρχεται από την Νότια Αγγλία. Αγαπούσε πάντα την κολύμβηση, έχει ανακαλύψει τη δύναμη που προσφέρουν τα βάρη τα τελευταία χρόνια, και έχει πολλά περιθώρια βελτίωσης στην εβδομαδιαία τάξη hot yoga.

Τα σαββατοκύριακα μαγειρεύει συνήθως ή τρώει κάποιο είδος brunch και απολαμβάνει να δοκιμάζει νέες συνταγές με τους συγκατοίκους της - ειδικά έχει μια παλιά μαθητική συνηθεία, όπως να επιβιώνει από τα ζυμαρικά. Πάνω απ 'όλα, είναι σταθερά πιστή στη διατήρηση ισορροπίας ανάμεσα στο γυμναστήριο και το τζιν.

Μάθετε περισσότερα για την εμπειρία της Lauren εδώ.

myprotein