Συνταγές

Γρανιτάκια BCAA ροδάκινο … !

Καταναλώστε τα BCAA σας με τον ομορφότερο τρόπο με αυτά τα φοβερά γρανιτάκια. Χωρίς ειδικό εξοπλισμό – μονάχα χάρτινα ποτηράκια και ξυλάκια.

Γρανιτάκια BCAA ροδάκινο … !

Peach BCAA paper cup ice pops


Μερίδες: 4

Συστατικά:

3 scoops (μερίδες) Active Women BCAA Τσάι Ροδάκινο

500ml απλό στραγγιστό γιαούρτι (Ελληνικό)

100ml χυμό πορτοκάλι, μήλο, ροδάνικο

2 φρέσκα ροδάκινα

Διαδικασία:

#1 Τοποθετήστε το γιαούρτι, τον χυμό φρούτων που επιλέξατε και την σκόνη bcaa σε ένα μίξερ και ανακατέψτε μέχρι να μαλακώσουν.

#2 Ρίξτε το μείγμα σε χάρτινα ποτηράκια και καλύψτε με αλουμινόχαρτο. Με ένα μαχαίρι κάντε μια μικρή τρύπα στο αλουμινόχαρτο και εισάγετε ξυλάκια για παγωτό ή γρανίτα. Καταψύξτε για τουλάχιστον 4 ώρες.

Μακροθρεπτικά συστατικά ανά γρανιτάκι:

Θερμίδες: 131

Πρωτεΐνη: 11g

Υδατάνθρακες: 12g

Λιπαρά: 5gBασίλης Σκωλίκης

Bασίλης Σκωλίκης

Ειδικός σε θέματα Fitness

Είμαι ο Βασίλης Σκωλίκης, γεννήθηκα στην Αθήνα και λατρεύω το Fitness και τα συμπληρώματα διατροφής. Έχω MSc σε Marketing & Business Analytics από το University of Edinburgh Business School και έχω κάνει την έρευνα μου πάνω στο Μάρκετινγκ τωνΣυμπληρωμάτων Διατροφής με τίτλο “Health Consciousness and Perceived Risk as Moderators of Purchase Intention towards Dietary Supplements”. Δεν είμαι διατροφολόγος άλλα όλα τα άρθρα μου βασίζονται στην επιστημονική έρευνα και όλα έχουν παραπομπές και επιστημονική βιβλιογραφία από έγκυρα Journals. Η φιλοσοφία μου ταιριάζει με τη φράση «Extraordinary claims require extraordinary evidence».


Δες τις καλύτερες προσφορές της Myprotein εδώ Περισσότερα