Μετάβαση στο βασικό περιεχόμενο
Αθλητές

Αυτή η άσκηση εξάρθρωσε το ισχίο του Eddie Hall

Αυτή η άσκηση εξάρθρωσε το ισχίο του Eddie Hall
Monica Green
Writer and expert2 χρόνια πριν
Προβολή του προφίλ του Monica Green

Οι περισσότεροι bodybuilders έχουν τραυματιστεί κάποια στιγμή στην καριέρα τους. Ο πόνος και τα gains είναι όλα μέρος του αθλήματος. Και ο Eddie Hall δεν είναι διαφορετικός. Παρά το παρατσούκλι του, The Beast, δεν είναι αλεξίσφαιρος. Στην πραγματικότητα, υπέστη έναν δυσάρεστο τραυματισμό αμέσως αφού στέφθηκε ως ο ισχυρότερος άνδρας του κόσμου το 2017 και έξι μήνες πριν γίνει ο ισχυρότερος άνδρας της Βρετανίας το 2018, εξαρθρώνοντας το ισχίο του κατά τη διάρκεια ενός ιδιαίτερα βαρύ squat.

Ο Eddie Hall περιέγραψε τον τραυματισμό ως «τον μεγαλύτερο πόνο που είχα υπομείνει ποτέ στη ζωή μου… αλλά άξιζε τον κόπο». Θέλεις να δεις ποια άσκηση παραλίγο να καταστρέψει το The Beast; Συνέχισε να διαβάζεις.

https://www.instagram.com/tv/CZNB0uEqiaq/?utm_source=ig_embed

Ο Eddie αποφάσισε τελικά να αποσυρθεί από τις προπονήσεις του ανταγωνιστικού strongman λόγω ανησυχιών για την υγεία του, αλλά όχι πριν πάρει μερικές ακόμη νίκες πρώτα.

Και αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που ο Eddie επιδεικνύει την τρομακτική του δύναμη. Τον Νοέμβριο του 2021, ο Eddie γύρισε στις μέρες του ως strongman, όταν κατάφερε να ολοκληρώσει επτά επαναλήψεις πιέσεις επικλινή πάγκου με αλτήρες 100 κιλών σε κάθε χέρι. Όμως ανέφερε ότι πρέπει να ήταν μια εβδομάδα αποφόρτισης (de-load week)…

Με λίγα λόγια

Ο Eddie Hall έχει κάποιο κίνητρο για να ωθήσει το σώμα του στα όριά του. Και παρόλο που δεν γίνονται όλα τα σετ όπως θα ήθελε, η αποφασιστικότητά του να ανακάμπτει πάντα και να επιστρέφει πιο δυνατός είναι απίστευτη.

Δεν συνιστούμε να σηκώνεις αυτό το είδος βάρους (χωρίς την κατάλληλη εμπειρία και εκπαίδευση δηλαδή), αλλά συνιστούμε να έχεις την ίδια αποφαστικότητα με αυτή που έχει το Beast.

Ο Eddie στρέφει τώρα την προσοχή του στην πυγμαχία σε αυτό που έχει ονομαστεί «The Heaviest Fight in History» με έναν άλλο strongman, τον Hafthor Bjornsson. Ακόμη περιμένουμε μια ημερομηνία, αλλά ανυπομονούμε να δούμε αυτόν τον αγώνα.

Monica Green
Writer and expert
Προβολή του προφίλ του Monica Green
myprotein