Μετάβαση στο βασικό περιεχόμενο
Διατροφή

FlavPowders: δώσε γεύση σε ό,τι τρώγεται!

FlavPowders: δώσε γεύση σε ό,τι τρώγεται!
Myprotein
Writer and expert1 έτος πριν
Προβολή του προφίλ του Myprotein

Κουράστηκες με τα βαρετά γεύματα; Νιώθεις ότι τρως τα ίδια και τα ίδια; Θέλεις να ικανοποιήσεις την λιγούρα σου χωρίς θερμίδες και χωρίς ενοχές; Τότε περίμενε. Περίμενε γιατί σου έχουμε ένα νέο προϊόν: τα FlavPowders!

flavpowders

Τι είναι τα FlavPowders;

Τα FlavPowders είναι ένα προϊόν σε μορφή σκόνης το οποίο δίνει γεύση στα τρόφιμά σου. Πρόκειται για ένα μείγμα φτιαγμένο με ινουλίνη αλλά και κομμάτια πραγματικού φαγητού το οποίο αποτελεί ένα βολικό τρόπο για να ανανεώσεις τα γεύματά σου χωρίς πρόσθετη ζάχαρη ή θερμίδες. Και κυρίως χωρίς ενοχές ή τύψεις.

Είναι διαθέσιμα σε τρεις νόστιμες γεύσεις - Γάλα δημητριακών, Brownie σοκολάτας και Φράουλα και κρέμα.

Και το καλύτερο; Έχουν μόνο 10 θερμίδες ή και λιγότερο ενώ περιέχουν αρκετές φυτικές ίνες.

Τι κάνει αυτό το προϊόν τόσο διαφορετικό και ποια τα βασικά οφέλη του;

Γιατί ξεχωρίζουν τα FlavPowders; Πάμε να δούμε τι είναι αυτό που κάνει τα FlavPowders να ξεχωρίζουν καθώς και να αναλύσουμε τα οφέλη από την χρήση τους.

Συμπεριλαμβάνουν πραγματικά τρόφιμα

Ένα από τα πράγματα που κάνουν αυτό το προϊόν να ξεχωρίζει είναι ότι περιέχουν πραγματικά τρόφιμα. Περιέχει δηλαδή μικρά κομμάτια πραγματικού φαγητού – όπως μπισκότα και φρούτα – τα οποία αναμειγνύονται στη σκόνη. Αυτό προσθέτει τόσο γεύση όσο και υφή στα γεύματά σου, καθιστώντας τα πιο ενδιαφέροντα και χορταστικά.

Για παράδειγμα, θα μπορούσες να πασπαλίσεις λίγο Chocolate Brownie FlavPowder στο πρωινό μπολ βρώμης σου και να απολαύσεις την πλούσια γεύση σοκολάτας και το τραγανό κομμάτι αληθινών μπράουνι. Ή μπορείς να προσθέσεις λίγη φράουλα και κρέμα FlavPowder στο γιαούρτι σου για μια γλυκιά και φρουτώδη γεύση.

Με το FlavPowders, δεν χρειάζεται πλέον να αρκεστείς σε μέτρια ή βαρετά γεύματα.

Μπορείς να προσθέσεις μια έκρηξη γεύσης και υφής σε σχεδόν οτιδήποτε τρώγεται!

Έχουν χαμηλή περιεκτικότητα σε θερμίδες

Ένα άλλο υπέροχο πράγμα για τα FlavPowders είναι ότι είναι χαμηλά σε θερμίδες. Κάθε μερίδα έχει 10 kcal ή λιγότερες, ανάλογα με τη γεύση. Αυτό σημαίνει ότι μπορείς να απολαύσεις τη νόστιμη γεύση χωρίς να ανησυχείς ότι θα χαλάσεις το διατροφικό σου πλάνο.

Εάν προσπαθείς να χάσεις βάρος ή απλά θέλεις να τρως πιο υγιεινά, το FlavPowders μπορεί να είναι μια εξαιρετική προσθήκη στη διατροφή σου. Μπορούν να σε βοηθήσουν να ικανοποιήσεις τη λιγούρα σου χωρίς να καταναλώνεις πάρα πολλές θερμίδες ή πρόσθετα σάκχαρα.

Έχουν υψηλή περιεκτικότητα φυτικές ίνες

Εκτός από το ότι έχουν χαμηλές σε θερμίδες, τα FlavPowders είναι επίσης πλούσια σε φυτικές ίνες. Οι φυτικές ίνες είναι ένα σημαντικό θρεπτικό συστατικό που μπορεί να σε βοηθήσει να αισθάνεσαι χορτάτος και ικανοποιημένος μετά τα γεύματα.

Προσθέτοντας FlavPowders στα γεύματά σου, μπορείς να αυξήσεις την πρόσληψη φυτικών ινών χωρίς να προσθέσεις πολλές επιπλέον θερμίδες. Αυτό μπορεί να σε βοηθήσει να αισθάνεσαι πιο γεμάτος/η και ικανοποιημένος/η μετά τα γεύματα, κάτι που μπορεί να είναι ιδιαίτερα χρήσιμο εάν προσπαθείς να τρως λιγότερο συνολικά ή κάνεις κάποια δίαιτα.

Τα FlavPowders είναι βολικά

Τέλος, ένα από τα καλύτερα πράγματα για τα FlavPowders είναι το πόσο βολικά είναι.

Μπορείς να τα πασπαλίσεις σχεδόν σε οτιδήποτε – από το πρωινό μπολ με δημητριακά μέχρι τον απογευματινό σου καφέ – και να προσθέσεις αμέσως μια υπέροχη γεύση.

Αυτή η ευκολία μπορεί να είναι ιδιαίτερα χρήσιμη εάν είσαι πάντα εν κινήσει ή δεν έχεις πολύ χρόνο για να ετοιμάσεις περίτεχνα γεύματα. Με το FlavPowders, μπορείς γρήγορα και εύκολα να προσθέσεις λίγο ενθουσιασμό στα γεύματά σου χωρίς κόπο!

Με λίγα λόγια

Συμπερασματικά, τα FlavPowders είναι ένας νόστιμος και βολικός τρόπος για να προσθέσεις γεύση και υφή στα γεύματά σου χωρίς να καταναλώνεις πάρα πολλές θερμίδες ή πρόσθετα σάκχαρα. Με πραγματικά ενσωματωμένα τρόφιμα, χαμηλές θερμίδες, υψηλή περιεκτικότητα σε φυτικές ίνες και ευκολία, αυτές οι σκόνες είναι μια εξαιρετική προσθήκη σε κάθε δίαιτα. Δοκίμασέ τα σήμερα και νιώσε την απόλυτη απόλαυση!

Συχνές ερωτήσεις

1) Μπορώ να έχω κάποιες συνταγές ή ιδέες για να τα χρησιμοποιήσω;

Φυσικά!

ChocolateBrownieOatmeal

Βάλε σε ένα μπολ την ποσότητα της βρώμης που επιθυμείς και πρόσθεσε λίγο Chocolate Brownie FlavPowder. Ρίξε λίγο γάλα για να γίνει σαν κρεμούλα. Πρόσθεσε λίγο μπανάνα, ξηρούς καρπούς, σταφίδες, λίγο βούτυρο ξηρών καρπών και λίγο μέλι. Καλή απόλαυση!

StrawberryCreamSmoothie

Ανακάτεψε καταψυγμένες φράουλες, ελληνικό γιαούρτι, γάλα και λίγο Strawberry and Cream FlavPowder για ένα δροσερό και κρεμώδες σμούθι. Αν θες πρόσθεσε λίγο πρωτεΐνη Impact Whey Protein για επιπλέον πρωτεΐνη και λίγο Granola για έξτρα τραγανή γεύση!

CerealMilkPancakes

Ετοίμασε το αγαπημένο σου μείγμα για pancakes ή κάνε ένα δικό σου με 40 γρ. βρώμη και 4 ασπράδια και στη συνέχεια ρίξε λίγο Cereal Milk Flav Powder. Ψήσε όπως θα έκανες κανονικά και πρόσθεσε φρέσκες φράουλες και αν θες λίγο σαντιγύ!

ChocolateBrownieEnergyBites

Σε έναν επεξεργαστή τροφίμων, ανακάτεψε χουρμάδες, αλεύρι αμυγδάλου, σκόνη κακάο και μια μερίδα Chocolate Brownie FlavPowder μέχρι να σχηματιστεί μια κολλώδης ζύμη. Πλάσε το μείγμα σε μικρές μπάλες και στη συνέχεια «κύλησέ» το σε τριμμένη καρύδα ή ψιλοκομμένους ξηρούς καρπούς.

StrawberryCreamOvernightOats

Σε ένα ωραίο βαζάκι, ανακάτεψε βρώμη, σπόρους τσία, γάλα και μια μερίδα Strawberry and Cream FlavPowder. Κάλυψε και τοποθέτησε στην κατάψυξη για όλο το βράδυ και πρόσθεσε φρέσκες φράουλες και λίγο μέλι!

StrawberryCreamCheesecake

Σε ένα μπόλ ρίξε 150 γρ. γιαούρτι στραγγιστό, 2 μπισκότα τύπου digestive θρυμματισμένα, λίγο FlavPowder καθώς και και 2 κ.σ. μαρμελάδα φράουλα χωρίς ζάχαρη ή κανονική! Έχεις ένα υγιεινό cheesecake με τέλεια μακροθρεπτικά συστατικά.

ChocoBrownieMugCake

Σε μια κούπα ρίξε 1 αυγό, μισό scoop πρωτεΐνης, 2 κ.σ. αλεύρι και 1 κ.σ. κακάο και 1/4 κ.γ. baking powder. Κάνε μείγμα όλα τα ξηρά συστατικά. Πρόσθεσε 50 γρ. γάλα, το αυγό και ανακάτεψε καλά. Βάλε 1 κ.σ. φυστικοβούτυρο και τοποθέτησε στο φούρνο μικροκυμάτων για 1 λεπτό.

Αυτές είναι μερικές μόνο ιδέες για να ξεκινήσεις! Βάλε φαντασία, δημιουργικότητα και πειραματίσουμε διαφορετικές συνταγές και γεύσεις!

2) Τι είναι τα FlavPowders;

Τα FlavPowders είναι μια σειρά μιγμάτων αρωμάτων σε σκόνη που έχουν σχεδιαστεί για να προσθέτουν νόστιμη γεύση και υφή σε μια ποικιλία φαγητών, από πλιγούρι βρώμης και γιαούρτι μέχρι smoothies και αρτοσκευάσματα. Διατίθενται σε τρεις γεύσεις: Γάλα δημητριακών, Brownie σοκολάτας και φράουλα και κρέμα.

3) Τι συστατικά περιέχουν τα FlavPowders;

Τα FlavPowders παρασκευάζονται με ένα μείγμα ινουλίνης, μιας πρεβιοτικής ίνας που βοηθά στην υποστήριξη της υγείας του εντέρου και πραγματικών κομματιών τροφής, όπως μπισκότα και φρούτα. Έχουν φυσικά γλυκαντικά και δεν περιέχουν πρόσθετη ζάχαρη.

4) Πώς τα χρησιμοποιώ;

Τα FlavPowders είναι απίστευτα ευέλικτα και μπορούν να χρησιμοποιηθούν με διάφορους τρόπους. Απλώς πασπαλίζεις μια μερίδα FlavPowder στα αγαπημένα σου φαγητά, όπως porridge βρώμης, γιαούρτι ή smoothies, για να προσθέσεις υπέροχη γεύση και υφή.

Μπορείς επίσης να χρησιμοποιήσεις το FlavPowders σε συνταγές ψησίματος, όπως μάφινς ή ενεργειακές μπουκιές, για μια επιπλέον έκρηξη γεύσης.

5) Είναι κατάλληλα για Vegans;

Ναι, τα FlavPowders είναι κατάλληλα για vegans καθώς δεν περιέχουν ζωικά προϊόντα.

6) Είναι χωρίς γλουτένη;

Ενώ τα FlavPowders δεν περιέχουν γλουτένη ως συστατικό, υποβάλλονται σε επεξεργασία σε εγκαταστάσεις που επεξεργάζονται επίσης προϊόντα που περιέχουν γλουτένη, επομένως υπάρχει πιθανότητα να υπάρχουν ίχνη. Εάν έχεις σοβαρή αλλεργία στη γλουτένη, είναι καλύτερο να αποφύγεις το FlavPowders ή να συμβουλευτείς πρώτα το γιατρό σου.

7) Πόσες θερμίδες έχουν τα FlavPowders;

Κάθε μερίδα FlavPowders περιέχει 10 θερμίδες ή λιγότερες, ανάλογα με τη γεύση.

8) Πόσες μερίδες έχει κάθε συσκευασία;

Κάθε συσκευασία έχει περίπου 65 μερίδες.

9) Είναι ασφαλή για κατανάλωση από παιδιά;

Τα FlavPowders είναι γενικά ασφαλή για τα παιδιά, αλλά όπως συμβαίνει με κάθε νέα τροφή, είναι καλύτερο να τα εισάγεις σε μικρές ποσότητες και να το παρακολουθείς για τυχόν ανεπιθύμητες ενέργειες. Οι γονείς θα πρέπει επίσης να λάβουν υπόψη τις διατροφικές ανάγκες και προτιμήσεις του παιδιού τους πριν ενσωματώσουν το FlavPowders στη διατροφή τους.

10) Τα FlavPowders έχουν σχέση με τα FlavDrops;

Πρόκειται για δύο διαφορετικά προϊόντα με παρόμοιες περιστάσεις χρήσης. Η βασική τους διαφορά είναι τα FlavPowders είναι σε μορφή σκόνης ενώ τα FlavDrops είναι σε υγρή μορφή.

11) Είναι φιλικά προς το περιβάλλον;

Η Myprotein είναι μια εταιρεία αθλητικής διατροφής που προσφέρει μια ευρεία γκάμα συμπληρωμάτων και προϊόντων για να βοηθήσει τα άτομα να επιτύχουν τους στόχους fitness που έχουν θέση. Ένα ολοκαινουργιο προϊόν της Myprotein είναι τα FlavPowders, τα οποία είναι αρωματικές ύλες σε σκόνη που μπορούν να προστεθούν σε ροφήματα πρωτεΐνης ή άλλα ποτά. Όσον αφορά τη βιωσιμότητα, η Myprotein έχει λάβει μέτρα για τη μείωση των περιβαλλοντικών τους επιπτώσεων, συμπεριλαμβανομένης της χρήσης ανακυκλώσιμων υλικών συσκευασίας και της εφαρμογής ενεργειακά αποδοτικών πρακτικών στις διαδικασίες παραγωγής και διανομής τους. Επιπλέον, έχει θέσει στόχους για τη μείωση των εκπομπών άνθρακα και έχει ξεκινήσει αρκετές πρωτοβουλίες για την προώθηση της βιωσιμότητας σε όλη την αλυσίδα εφοδιασμού τους. Συνολικά, ενώ οι ίδιες οι σκόνες FlavPowders μπορεί να μην έχουν άμεσο αντίκτυπο στη βιωσιμότητα, η δέσμευση της Myprotein για βιωσιμότητα ως εταιρεία είναι ένα αδιαμφισβήτητο γεγονός.

Τα άρθρα μας προορίζονται για εκπαιδευτικούς και πληροφοριακούς σκοπούς και δεν πρέπει να χρησιμοποιούνται ως ιατρικές συμβουλές. Για οποιαδήποτε διευκρίνηση, είτε αλλαγές στο διατροφικό σας πρόγραμμα είτε λήψη οποιουδήποτε συμπληρώματος διατροφής, συμβουλευτείτε τον προσωπικό σας επαγγελματία διατροφολόγο ή γιατρό.

Myprotein
Writer and expert
Προβολή του προφίλ του Myprotein
myprotein