Μετάβαση στο βασικό περιεχόμενο
Διατροφή

25 Κορυφαία Δώρα Γυμναστικής Για Γυναίκες | Χριστούγεννα 2020

25 Κορυφαία Δώρα Γυμναστικής Για Γυναίκες | Χριστούγεννα 2020
Myprotein
Writer and expert3 χρόνια πριν
Προβολή του προφίλ του Myprotein

Μπορούμε ήδη να ακούσουμε τα κουδούνια να χτυπούν και να μυρίσουμε την κανέλα στον αέρα. Αυτό σημαίνει ότι ήρθε η ώρα να αρχίσεις να ψάχνεις χριστουγεννιάτικα δώρα για αυτό το έτος.

Ειδικά το 2020, κανείς δεν θέλει να τρέχει γύρω από τα καταστήματα μια εβδομάδα πριν από τα Χριστούγεννα ψάχνοντας για το τέλειο δώρο. Φέτος, μείνε στο να παραλαμβάνεις τα δώρα απευθείας στην πόρτα σου.

Το έχουμε κάνει ακόμα πιο εύκολο για να βρεις αυτό το τέλειο δώρο για τα αγαπημένα σου πρόσωπα, εξοικονομώντας σου χρόνο από το ψάξιμο στο διαδίκτυο, παρέχοντας σου μια ολοκληρωμένη λίστα με τα κορυφαία δώρα για όλες τις κυρίες της ζωής σου.

Αυτά είναι τα κορυφαία δώρα μας για τις γυναίκες αυτά τα Χριστούγεννα. Ξεκίνα να δημιουργείς αυτήν τη λίστα.

1. Christmas Golden Box

Το είναι το τέλειο δώρο για όλες τις Fitness Fanatic γυναίκες στη ζωή σου.

Το Christmas Golden Box έρχεται με την Golden Flavour Impact Whey Protein, το αγαπημένο μας Golden Layered Bar, ένα βασιλικό Golden Shaker και μια απαραίτητη πετσέτα. Και στα 32,99 € θα κερδίσεις μία εξαιρετική σχέση ποιότητας / τιμής.

2. Σετ Κολάν Και Αθλητικό Σουτιέν Composure

Για τις γυναίκες του κόσμου που αγαπούν την γιόγκα, η Composure συλλογή μας είναι το τέλειο δώρο.

Με απαλά υφάσματα αφής σε όλο το κολάν, και κομψά σχέδια στα αθλητικά σουτιέν, ένα σετ Composure είναι σίγουρο ότι θα βρίσκεται στη λίστα επιθυμιών του οποιοδήποτε Yogi.

3. Hair, Skin and Nails Gummies

Περιέχοντας ψευδάργυρο, βιοτίνη, βιταμίνη C και B6, αυτό είναι σίγουρα το δώρο της λάμψης.

Σε νόστιμα gummies με γεύση Blueberry, αυτά είναι νόστιμα αλλά και θρεπτικά.

4. Multivitamin Gummies

Τα gummies πολλαπλών βιταμινών είναι το ιδανικό για όλους τους λάτρεις της φυσικής κατάστασης. Με ένα ισχυρό μείγμα 11 βιταμινών και μετάλλων και σε μια ακαταμάχητη γεύση φράουλας, δεν θα ξεχάσεις ποτέ να τα πάρεις.

5. Λάστιχα Αντίστασης

Τα λάστιχα αντίστασης δεν ήταν ποτέ το πιο κατάλληλο δώρο για αυτά τα Χριστούγεννα.

Βελτίωσε τις ασκήσεις της στο σπίτι με ένα σετ από καλά λάστιχα αντίστασης για να το προσθέσει στη συλλογή γυμναστικής στο σπίτι της.

6. Metal Shaker

Η τέλεια εναλλακτική λύση για το συνηθισμένο πλαστικό shaker, το Metal Shaker σου προσφέρει ένα απαλό ρόφημα κάθε φορά, με στυλ. Οποιαδήποτε κυρία στη ζωή σου σίγουρα θα σε ευχαριστήσει για αυτό.

7. Τσάντα Yoga Composure

Η τσάντα Yoga Composure θα αλλάξει τη ζωή σε κάθε αφοσιωμένο Yogi. Έχει χώρο αποθήκευσης για το Yoga mat και αρκετούς ακόμα χώρους για όλα τα άλλα απαραίτητα.

8. Clear Whey ή Clear Vegan

Εάν οι γυναίκες στη ζωή σου προτιμούν κάτι πιο φρουτώδες από το μέσο πρωτεϊνικό ρόφημα, η Clear Whey είναι η καλύτερη επιλογή.

Σε γεύσεις όπως το Dragon Fruit, το τσάι ροδάκινο και το πορτοκάλι μάνγκο, και σε μορφή ορού γάλακτος και vegan, δεν μπορείς να κάνεις λάθος με αυτό το δώρο.

9. Whey ή Soy Isolate

Για τους λάτρεις του κρεμώδους, απαλού πρωτεϊνικού ροφήματος, η κλασική Whey ή η Soy Isolate είναι ιδανική ως δώρο κάτω από το δέντρο φέτος.

Δοκίμασε τις γεύσεις αλατισμένης καραμέλας και στις δύο αυτές πρωτεΐνες για την εορταστική αυτή γεύση.

10. Double Dough Brownie

Τα Χριστούγεννα έχουν να κάνουν με τις λιχουδιές, αλλά αν γνωρίζεις κάποιον που θα θέλει να διατηρήσει τα macros του σε αυτήν την εορταστική σεζόν, το Double Dough Brownie είναι το τέλειο δώρο.

Όλοι οι λάτρεις της σοκολάτας θα το αγαπήσουν, αλλά οι λάτρεις της σοκολάτας που πηγαίνουν στο γυμναστήριο θα το λατρέψουν.

11. Triple Choc Filled Cookie

Μιλώντας για υπέροχες λιχουδιές, το Triple Chocolate Filled Cookie θα σε βάλει σίγουρα στα καλά βιβλία όσων κι αν το δώσεις. Η σοκολατένια Gooey απόλαυση, με 20 γραμμάρια πρωτεΐνης ανά μερίδα, θα κάνει τον παραλήπτη αυτού του δώρου σίγουρα θα χαμογελά την ημέρα των Χριστουγέννων.

12. Protein Spread

Το protein spread στο χριστουγεννιάτικο πρωινό θα βάλει ένα χαμόγελο στο πρόσωπο του καθενός.

Ανάλογα με το τι της αρέσει, επέλεξε από τη λευκή σοκολάτα, τη σοκολάτα γάλακτος και το φουντούκι σοκολάτας και παρακολούθησε το χαμόγελο της να εμφανίζεται.

13. Beauty Collagen Shots

Απέκτησε μια γρήγορη λύση κολλαγόνου, καθώς και υαλουρονικό οξύ, βιοτίνη και σελήνιο για να υποστηρίξεις το δέρμα, τα μαλλιά και τα νύχια του αγαπημένου σου προσώπου. Όλα αυτά έρχονται σε γεύσεις καρύδας με ανανά και γεύση λεμονιού - είναι σίγουρα κάτι για όλους τους λάτρεις της περιποίησης της επιδερμίδας που έχεις στη ζωή σου.

14. Foam Roller

Ένα βασικό εργαλείο για κάθε ασκούμενο, αλλά ακόμη πιο απαραίτητο τώρα που οι ασκήσεις στο σπίτι είναι πολύ πιο δημοφιλείς. Το τέλειο δώρο για όλες τις γυναίκες που κάνουν άρση βαρών, τρέξιμο ή οποιοδήποτε είδος προπόνησης αντοχής.

15. Cod Liver Oil

Το Cod Liver Oil είναι ένα βασικό συμπλήρωμα για πολλούς ανθρώπους με επίγνωση της υγείας, υποστηρίζοντας τη λειτουργία της καρδιάς και την κανονική αρτηριακή πίεση. Λοιπόν, εφοδίασε το αγαπημένο σου πρόσωπο με αυτό το δώρο που θα του κρατήσει για τρεις μήνες.

16. BCAAs

Εάν η γυναίκα στη ζωή σου προσπαθεί να μεγιστοποιήσει την ανάρρωσή της από την προπόνηση της επιλογής της, από την άρση βαρών έως το τρέξιμο, δίνοντάς της ορισμένα BCAAs είναι μια λαμπρή ιδέα.

Η γεύση μας με τζιν και τόνικ είναι πιθανό να γίνει η αγαπημένη της. Ιδανικό και για την ημέρα των Χριστουγέννων.

17. Layered Protein Bar

Για όλες τι βασίλισσες των σνακ που γνωρίζεις, η Layered Bar μας είναι αυτό που θα αγοράσεις αυτά τα Χριστούγεννα. 20 γραμμάρια πρωτεΐνης και τόνοι τραγανών και μαλακών στρωμάτων, η βέλτιστη γλυκιά απόλαυση μετά την προπόνηση.

Η μόνη ερώτηση που τίθεται είναι αν της αρέσει η γεύση Birthday Cake, Peanut Butter, Chocolate Sunday ή Matcha;

18. Flav Drops

Μήπως στη γυναίκα της ζωή σου της αρέσει το porridge για πρωινό; Ή τα pancakes; Ή απλώς ψάχνει τρόπους για να διαφοροποιήσει ό, τι μαγειρεύει εκείνη την ημέρα; Τα Flav Drops μας είναι ιδανικά για όλα αυτά.

Χωρίς θερμίδες και γεμάτα γεύση, τα Flavdrops μας έρχονται σε μια σειρά από γεύσεις, συμπεριλαμβανομένων αγαπημένων όπως η σοκολάτα φυστικοβούτυρο, η λευκή σοκολάτα, η φράουλα και φουντούκι, καθώς και πολλές άλλες.

19. MP Baseball Cap

Επιθυμεί να διατηρεί χαμηλό προφίλ στο γυμναστήριο; Ένα νέο καπέλο είναι σίγουρα ένα must have τότε.

Το καπέλο του μπέιζμπολ που έρχεται σε Stone and Black είναι ιδανικό για γυμναστήριο ή για τρέξιμο. Κομψό, απλό και πρακτικό.

20. Πολυτελές Σχοινάκι

Ένα σχοινάκι είναι πάντα χρήσιμο να το έχεις, ειδικά όταν πολλοί από εμάς δεν μπορούμε να πάμε στο γυμναστήριο όσο θα θέλαμε αυτή τη στιγμή.

Εάν το κορίτσι σου είναι λάτρης του cardio, ένα σχοινάκι θα είναι το τέλειο δώρο, ειδικά αυτό που περιλαμβάνει ρυθμιζόμενους ιμάντες, ώστε να μπορείς να φτάνεις την προπόνησή σου στα άκρα.

21. Ζώνη Τρεξίματος

Αυτό είναι για όλες τις κυρίες που τρέχουν.

Η ζώνη τρεξίματος διαθέτει ρυθμιζόμενο στήριγμα τηλεφώνου για λειτουργία hands free. Δεν υπάρχει πλέον το άγχος για ένα σπασμένο τηλέφωνο στο πεζοδρόμιο, μόνο χωρίς άγχος τρέξιμο για να την βοηθήσεις να σπάσει τα προσωπικά της ρεκόρ.

22. Κολάν και Αθλητικό Σουτιέν

Δώσε της ένα δώρο άνεσης με ένα σετ χωρίς κολάν και αθλητικό σουτιέν.

Ιδανικό για κάθε κομψό ασκούμενο.

Αυτή η συλλογή διαμορφώνει τις καμπύλες και δημιουργεί αυτοπεποίθηση στην προπόνηση. Επέλεξε από μια σειρά χρωμάτων για να βρεις το αγαπημένο της.

23. 1 Κιλό Φυστικοβούτυρο

Αυτό είναι για όσους γνωρίζεις ότι λατρεύουν το φυστικοβούτυρο σε τοστ ή το βάζουν μέσα στην βρώμη. Αυτό θα πρέπει να διαρκέσει λίγο.

Και το φυστικοβούτυρό μας είναι φυσικό. Τέλειο.

24. Γυναικείο Τζάκετ MP Power

Οποιεσδήποτε εξωτερικές προπονήσεις κατά τη διάρκεια των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς χρειάζονται το Power Jacket.

Έτσι, αν γνωρίζεις κάποια που αγαπάει ένα χειμωνιάτικο τρέξιμο ή μια συνεδρία HIIT στον κήπο σε μηδενικές θερμοκρασίες. Το Power Jacket είναι ένα δώρο που αλλάζει το παιχνίδι.

Επέλεξε από το Black ή το εορταστικό Oxblood.

25. Carb Crusher Selection Box

Το Carb Crusher Selection Box είναι ιδανικό για όλες τις αναποφάσιστες κυρίες που γνωρίζεις.

Το Carb Crusher έχει 20 γρ. πρωτεΐνης ανά μπάρα και 20 βασικές βιταμίνες και μέταλλα. Όλα σε μία νόστιμη, τραγανή αλλά και υπέροχη μπάρα.

Τα άρθρα μας προορίζονται για εκπαιδευτικούς και πληροφοριακούς σκοπούς και δεν πρέπει να χρησιμοποιούνται ως ιατρικές συμβουλές. Για οποιαδήποτε διευκρίνηση, είτε αλλαγές στο διατροφικό σας πρόγραμμα είτε λήψη οποιουδήποτε συμπληρώματος διατροφής, συμβουλευτείτε τον προσωπικό σας επαγγελματία διατροφολόγο ή γιατρό.

Myprotein
Writer and expert
Προβολή του προφίλ του Myprotein
myprotein