Μετάβαση στο βασικό περιεχόμενο
Προπόνηση

10 Λόγοι για να βγείτε με έναν φανατικό του fitness

10 Λόγοι για να βγείτε με έναν φανατικό του fitness
Bασίλης Σκωλίκης
Ειδικός σε θέματα Fitness 7 χρόνια πριν
Προβολή του προφίλ του Bασίλης Σκωλίκης

Πλησιάζει του Αγίου Βαλεντίνου και βρήκαμε για εσάς τα πλεονεκτήματα όταν τα έχετε με έναν φανατικό του Fitness και της γυμναστικής.

Louise-Thompson

Υπάρχουν αρκετά πλεονεκτήματα όταν έχεις σχέση με έναν μανιακό του Fitness:

Μας αρέσει να τρώμε (πάρα πολύ)

Το φαγητό είναι η πρώτη μας σκέψη. Αρκεί να είναι μια καλή πηγή πρωτεΐνης και δεν χρειάζεται δεύτερη σκέψη. Μας αρέσει να δοκιμάζουμε καινούργια πράγματα και αγαπάμε να τρώμε τα γεύματα μας βλέποντας ταινία. Είμαστε οι ειδικοί στα σνακ και στα πράγματα μας σίγουρα θα βρεις μια μπάρα πρωτεΐνης – μπορεί και παραπάνω.

Ξέρουμε απο μαγειρική

steaka

Είμαστε μάγοι της κουζίνας. Είτε είναι πρωϊνό, είτε απογευματινό, είτε οποιοδήποτε γεύμα της ημέρας μπορούμε να σας εντυπωσιάσουμε με την γαστρονομική μας γνώση. Και μην ξεχνάτε, μπορούμε να τρώμε τα πάντα, χωρίς να στερούμαστε, γιατί ξέρουμε τις διατροφικές μας ανάγκες σε επίπεδο μακροσυστατικών και έτσι σχεδιάζουμε μόνοι μας τα γεύματα μας.

Είμαστε ευτυχισμένοι τις περισσότερες φορές

Να είναι καλά οι ενδορφίνες που εκλύονται μετά απο μια καλή προπόνηση. Μας κάνουν χαρούμενους, φιλικούς και ορεξάτους. Και μην ξεχνάτε, το καλύτερο αντικαταθληπτικό για εμάς είναι το γυμναστήριο.

Ενδιαφερόμαστε για την υγεία μας

Είναι γεγονός οτι γυμναζόμαστε αρκετά. Και η αρκετή γυμναστική έχει πολλαπλά οφέλη για την υγεία μας. Μας ενδιαφέρει λοιπόν ένα υγιεινό lifestyle που να αντανακλά σε υγεία, μακροζωία και ευτυχία.

Θα σου δώσουμε κίνητρο

Αν δυσκολεύεστε να βρείτε κίνητρα στο γυμναστήριο ή με τη διατροφή σας, θα σας δώσουμε ένα δυνατό κίνητρο γιατί ξέρουμε όλοι πολύ καλά πόσο δύσκολο μπορεί να είναι να μείνει κανείς συνεπής. Εκτιμούμε τις καθημερινές μάχες που εργάζεστε από νωρίς το πρωί ή αργά το βράδυ. Σεβόμαστε τη σκληρή δουλειά στο γυμναστήριο και την αφοσίωση σας για την επίτευξη των στόχων σας και εμείς θα σας βοηθήσουμε σε κάθε βήμα με κάθε τρόπο.

Είμαστε μέσα σε όλα

Δεν παίρνουμε τον εαυτό μας στα σοβαρά και μας αρέσει η περιπέτεια έξω απο το comfort zone μας. Θέλετε τρέξιμο στις λάσπες; Ορειβασία; Paintball ; Ό,τι θέλετε. Ζευγάρια σαν εμάς πάμε απο σινεμά μέχρι ο,τιδήποτε μπορείτε να φανταστείτε (όπως 10.000 θερμίδες challenge).

Κουβαλάμε τα γεύματα μας παντού

Θα μας δεις με ταπεράκια στο σχολείο, στο πανεπιστήμιο, στην δουλειά, στο μετρό, σε σοβαρές συνταντήσεις, σε ομιλίες, θέατρα, πάρκα, σινεμά, στον δρόμο, στο αυτοκίνητο … φτάνει ε;

Είμαστε ανεξάρτητοι

Όσο και εκτιμούμε την παρέα των άλλων, είμαστε πάρα πολύ ανεξάρτητοι ώστε να έχουμε τα καλύτερα αποτελέσματα, αναλογικά πάντα με την προσπάθεια που καταβάλλουμε. Θα βγούμε μαζί σου, μόνο επειδή το θέλουμε πραγματικά και όχι γιατι βαριόμαστε και δεν έχουμε άλλη επιλογή.

Μας κουβαλάει τα ψώνια παντου...

shopping-bags-retail-ss-1920

Είναι λογικό με τόσο διατροφή να έχουμε και πολλά ψώνια στο σούπερ-μάρκετ! Εεε λοιπόν, τις περισσότερες φορές μας τα κουβαλάει ... είτε είναι κρέατα, είτε αυγά ... αλλά και ψώνια με ρούχα, παπούτσια ! Γιαυτό τον αγαπάμε!

Χαρακτηριζόμαστε από αφοσίωση και πείσμα

Χρειάζεται πολλή αφοσίωση και αποφασιστικότητα να επιμείνουμε σε μια καλή προπόνηση και μια διατροφή. Αυτές οι αξίες μας συνοδεύουν και εκτός γυμναστηρίου, στην καθημερινότητά μας και στην δουλειά μας. Βάζουμε στόχους, έχουμε προγραμματισμό και τους πετυχαίνουμε με συνέπεια, υπομονή και σκληρή δουλειά.

 

Bασίλης Σκωλίκης
Ειδικός σε θέματα Fitness
Προβολή του προφίλ του Bασίλης Σκωλίκης
Είμαι ο Βασίλης Σκωλίκης, γεννήθηκα στην Αθήνα και λατρεύω το Fitness και τα συμπληρώματα διατροφής. Έχω MSc σε Marketing & Business Analytics από το University of Edinburgh Business School και έχω κάνει την έρευνα μου πάνω στο Μάρκετινγκ τωνΣυμπληρωμάτων Διατροφής με τίτλο “Health Consciousness and Perceived Risk as Moderators of Purchase Intention towards Dietary Supplements”. Δεν είμαι διατροφολόγος άλλα όλα τα άρθρα μου βασίζονται στην επιστημονική έρευνα και όλα έχουν παραπομπές και επιστημονική βιβλιογραφία από έγκυρα Journals. Η φιλοσοφία μου ταιριάζει με τη φράση «Extraordinary claims require extraordinary evidence».
myprotein