Μετάβαση στο βασικό περιεχόμενο
Συμπληρώματα

Black friday προσφορές | Όλα όσα θέλεις να ξέρεις

Black friday προσφορές | Όλα όσα θέλεις να ξέρεις
Katerina Baka
Writer and expert7 χρόνια πριν
Προβολή του προφίλ του Katerina Baka

Black Friday - 23 Νοεμβρίου

Στις 23 Νοεμβρίου ο ρυθμός χτυπάει σε black friday προσφορές.  Και αυτό γιατί η συγκεκριμένη μέρα αποτελεί μια εξαιρετική περίοδο για να καλύψετε τις προμήθειες σας σε προϊόντα που θα χρειαστείτε για τους επόμενους μήνες αλλά και για να επιλέξετε Χριστουγεννιάτικα δώρα ,νωρίτερα από κάθε άλλη φορά.

Black Friday προσφορές

Black Friday προσφορές - τι είναι;

Στην Myprotein έχουμε ετοιμάσει την εβδομάδα Black Friday από 19/11 έως και 26/11 , με κορύφωση των προσφορών την Παρασκευή 23 Νοεμβρίου 2018.  Κατά την διάρκεια αυτών των ημερών θα έχετε την δυνατότητα να βρείτε όλα τα προϊόντα μας από συμπληρώματα, σνακ, ρούχα σε πολύ χαμηλές τιμές και να παραγγείλετε όσα περισσότερα μπορείτε. Και για να σας προετοιμάσουμε για τις μεγαλύτερες προσφορές σας δίνουμε παρακάτω μια εικόνα για τα προϊόντα μας.

all ranges

Black Friday προσφορές σε συμπληρώματα

Η κατηγορία με τα απαραίτητα συμπληρώματα είναι η καλύτερη, εάν είστε σχετικά νέοι στην χώρο της άθλησης και της γυμναστικής, ωστόσο αυτό δεν σημαίνει ότι δεν πρέπει να χρησιμοποιούνται από άτομα που γυμνάζονται συστηματικά και για χρόνια. Από την πρώτη σε πωλήσεις Πρωτεΐνη ορού γάλακτος έως και τα σημαντικά αμινοξέα διακλαδισμένης αλύσου BCAA – η κατηγορία αυτή συμπεριλαμβάνει κάποια από τα πιο σημαντικά συμπληρώματα μας.

Μάθετε περισσότερα σχετικά με την Βασική Σειρά

 Σειρά MyproteinPro

pro range

Αν θέλετε να αυξήσετε την απόδοση σας, αυτά είναι τα συμπληρώματα που θα σας συντροφεύσουν όλη μέρα. Συμπεριλαμβάνουν την αποκλειστική καινοτομία PhaseTech™ και την επόμενη γενιά της αθλητικής διατροφής THE Pre-Workout+ και THE Whey+. 

Μάθετε περισσότερα για την σειρά Mypro εδώ.

 Active Women

active women

Η σειρά αυτή έχει σχεδιαστεί και απευθύνεται αποκλειστικά για γυναίκες, καθώς αυτά τα συμπληρώματα έχουν προσαρμοστεί στις ανάγκες του γυναικείου σώματος — σας βοηθάνε να εκμεταλλευτείτε στο έπακρο κάθε προπόνηση και να σας φτάσουν ένα βήμα πιο κοντά στο σημείο που θέλετε να φτάσετε.

Μάθετε περισσότερα για την σειρά ActiveWomen εδώ

  Σειρά Myvegan

vegan σειρα

Eίτε σας έχει κερδίσει η πράσινη διατροφή είτε ότι το σώμα σας έχει όλα που χρειάζεται από φυτική διατροφή, αυτή η κατηγορία προϊόντων είναι σίγουρα για εσάς.

Μάθετε περισσότερα για την Myvegan σειρά εδώ .

  

Σειρά Myvitamins

σειρά myvitamins

Γενικά ίσως είναι δύσκολο να λαμβάνετε καθημερινά όλες τις απαραίτητες βιταμίνες και ιχνοστοιχεία, για αυτό το λόγο δημιουργήσαμε αυτή την βολική σειρά με συμπληρώματα. Δώστε στον εαυτό σας όλα όσα χρειάζεται και εξασφαλίστε την επιτυχία— είτε πρόκειται για το ανοσοποιητικό σας σύστημα, τον μεταβολισμό σας, τη λειτουργία των μυών, την υγεία των οστών ή τα μαλλιά, ο δέρμα και τα νύχια σας, αυτή η σειρά μπορεί να σας υποστηρίξει από μέσα προς τα έξω.

Μάθετε περισσότερα για την  σειρά Myvitamins εδώ

Κλείνοντας

Ας μην ξεχνάμε τι συμβαίνει στο εξωτερικό , που λίγο πριν το Black Friday κάποιοι προνοητικοί κατασκηνώνουν έξω από τα πολυκαταστήματα, άλλοι πιάνονται στα χέρια περιμένοντας στην ουρά, καθώς ο στόχος είναι ένας: Να κάνουν τα ψώνια της... χρονιάς. Παράλληλα, η μέρα σηματοδοτεί και την έναρξη της εορταστικής περιόδου των Χριστουγέννων με αποτέλεσμα να επικρατεί η απόλυτη καταναλωτική φρενίτιδα. Μην χάσετε τις μεγαλύτερες προσφορές  για το 2018 στην Myprotein!

 

Τip : Απλά ετοιμάστε το καλάθι σας με τα αγαπημένα σας προϊόντα, εγγραφείτε στην λίστα εδώ και μείνετε συντονισμένοι . 

Τα άρθρα μας προορίζονται για εκπαιδευτικούς και πληροφοριακούς σκοπούς και δεν πρέπει να χρησιμοποιούνται ως ιατρικές συμβουλές. Για οποιαδήποτε διευκρίνηση, είτε αλλαγές στο διατροφικό σας πρόγραμμα είτε λήψη οποιουδήποτε συμπληρώματος διατροφής, συμβουλευτείτε τον προσωπικό σας επαγγελματία διατροφολόγο ή γιατρό.

Katerina Baka
Writer and expert
Προβολή του προφίλ του Katerina Baka
myprotein