Μετάβαση στο βασικό περιεχόμενο
Προπόνηση

Προσφορές ρούχων περιορισμένης έκδοσης Black Friday

Προσφορές ρούχων περιορισμένης έκδοσης Black Friday
Monica Green
Writer and expert2 χρόνια πριν
Προβολή του προφίλ του Monica Green

Ο Cyber μήνας έχει ξεκινήσει και δεν μπορούσαμε να μην φέρουμε νέα ρούχα για να το γιορτάσουμε. Η συλλογή Retro Move and Lift διαθέτει κλασικές σιλουέτες και καθημερινά απαραίτητα. Με τις καλύτερες προσφορές μας αυτή την Black Friday, μπορείς να τα αποκτήσεις με απίστευτες εκπτώσεις καθ’ όλη την διάρκεια του Cyber μήνα. Το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να επιλέξεις αν είσαι του τρεξίματος ή του γυμναστηρίου...

Ακολουθεί μια ανάλυση όλων των ρούχων της Black Friday.

Move & Lift Hoodie

Το φούτερ που φτιάχτηκε για άνεση. Αυτό είναι ένα πλούσιο σε βαμβάκι φούτερ, με απαλή κουκούλα, ιδανικό για τις μέρες ξεκούρασης. Η άνετη κλασική εφαρμογή το κάνει καθημερινό κλασικό και το εντυπωσιακό λογότυπο στο πίσω μέρος δίνει μια νοσταλγική ρετρό αίσθηση.

Διατίθεται σε μαύρο και άσπρο σε ανδρικό και μαύρο και ροζ σε γυναικείο.

T-shirt και Crop Top

Αυτά τα μπλουζάκια από βαμβάκι είναι απαλά και άνετα για την καθημερινότητα σου. Με το ίδιο Retro σχέδιο, διαθέσιμο σε κολακευτική cropped εφαρμογή σε γυναικεία και κλασική εφαρμογή σε ανδρικά, θα χαρείς να τα προσθέσεις στη ντουλάπα σου.

Επέλεξε ανάμεσα σε άσπρο και μαύρο στην ανδρική συλλογή και μαύρο και ροζ στη γυναικεία.

Ανδρικό Tank Top

Το ίδιο απαλό ύφασμα πλούσιο σε βαμβάκι που υπάρχει σε όλη την υπόλοιπη συλλογή, το ανδρικό Tank Top σε κρατά δροσερό και άνετο. Ιδανικό για το γυμναστήριο και απαραίτητο για μια μέρα ξεκούρασης.

Επέλεξε ανάμεσα σε άσπρο και μαύρο.

Φόρμες

Το μάντεψες. Το μαλακό βαμβακερό ύφασμα εμφανίζεται και στις Retro φόρμες. Με κολακευτική εφαρμογή, διακριτικά ρετρό γραφικά και ζώνη με κορδόνια περίσφιξης, αυτές είναι μερικές ανέσεις που σίγουρα θέλεις στην γκαρνταρόμπα σου όταν εμφανιστούν τα DOMS.

Διατίθεται σε μαύρο χρώμα τόσο στην ανδρική όσο και στη γυναικεία συλλογή.

Σορτς

Κάτι καθημερινό που δίνει προτεραιότητα στην άνεση. Το ίδιο πλούσιο σε βαμβάκι ύφασμα και το διακριτικό Retro γραφικό που εμφανίζεται στο μπροστινό και πίσω μέρος.

Διατίθεται σε κλασικό μαύρο.

Αθλητικό σουτιέν

Το ελαστικό βαμβακερό ύφασμα, η ελαφριά στήριξη και το ρετρό γραφικό κάνουν αυτό το αθλητικό σουτιέν κολακευτικό και λειτουργικό ταυτόχρονα. Ιδανικό για μια πιο χαλαρή προπόνηση ή ακόμα και για μια μέρα χαλάρωσης στον καναπέ.

Επέλεξε ανάμεσα σε μαύρο και ροζ.

Κολάν

Αυτά τα κολάν διαθέτουν κολακευτική εφαρμογή με ψηλή μέση, ελαστικό βαμβάκι και διακριτικό ρετρό σχέδιο. Είναι άνετο και λειτουργικό και αποτελεί ένα υπέροχο καθημερινό κολάν.

Επέλεξε ανάμεσα σε μαύρο και ροζ.

Με λίγα λόγια

Τα δίνουμε όλα αυτή την Black Friday, με έναν ολόκληρο μήνα προσφορών. Οπότε ντύσε τον εαυτό σου με την ολοκαίνουργια συλλογή μας για να γιορτάσεις μαζί μας και να μπεις στο γυμναστήριο με στυλ.

Monica Green
Writer and expert
Προβολή του προφίλ του Monica Green
myprotein