Μετάβαση στο βασικό περιεχόμενο
Προπόνηση

Impact Week: δες αθλητικά ρούχα limited edition

Impact Week: δες αθλητικά ρούχα limited edition
Monica Green
Writer and expert2 χρόνια πριν
Προβολή του προφίλ του Monica Green

Η Impact Week δεν είναι πολύ μακριά τώρα και φέτος την ανεβάζουμε σε ένα νέο επίπεδο.

Θα έχουμε τεράστιες εκπτώσεις όλη την εβδομάδα (10 ημέρες, στην πραγματικότητα) σχεδόν σε όλα. Είναι μια ευκαιρία για τους πελάτες μας να δοκιμάσουν ολοκαίνουργια προϊόντα στα οποία δουλεύει η ομάδα ανάπτυξης προϊόντων μας.

Αυτό περιλαμβάνει ρούχα. Εκτός από τις τεράστιες εκπτώσεις στις υπάρχουσες σειρές ρούχων μας, θα υπάρχουν προϊόντα περιορισμένης έκδοσης. Θα υπάρξουν φρέσκες προσθήκες στη σειρά Tempo - μια σειρά που είναι φτιαγμένη για σκληρές προπονήσεις όπως HIIT, προπόνηση ενδυνάμωσης και αερόβια - με νέα κομμάτια σε χρώματα περιορισμένης έκδοσης Impact Week που θα σου δώσουν ώθηση στην αυτοπεποίθηση σου όταν μπεις στο γυμναστήριο.

Η συλλογή Tempo είναι τολμηρή, κομψή και σχεδιασμένη για υψηλές επιδόσεις σε όλες τις προπονήσεις. Δες τι άλλο πρέπει να γνωρίζεις για τα προϊόντα της σειράς.

Γυναικείο αθλητικό σουτιέν Tempo Danger

Νιώσε στήριξη και άνεση, ανεξάρτητα από το τι έχει το πρόγραμμα προπόνησής σου με το Tempo Sports Bra.

Η πλεκτή κατασκευή υψηλής ελαστικότητας επιτρέπει το βέλτιστο εύρος κίνησης, ενώ ο αερισμός με ζώνες βοηθάει τις περιοχές με υψηλή θερμοκρασία να διατηρούνται δροσερές σε όλη την προπόνηση σου.

Και στο εντυπωσιακό χρώμα Danger, θα αισθάνεσαι ασταμάτητη.

Γυναικείο κολάν Tempo Danger

Ανθεκτικό στα squats, χωρίς ραφή, άνετο. Χρειάζεται να πω περισσότερα; ΕΝΤΑΞΕΙ θα το κάνω.

Τα κολάν χωρίς ραφές Tempo διαθέτουν μια χωρίς ραφές σχεδίαση για άνεση, ελαστική πλεκτή κατασκευή για προστασία κατά τα squat και απεριόριστη κίνηση και πάνελ αερισμού για να σε κρατούν δροσερή καθ' όλη τη διάρκεια της προπόνησής σου.

Και στο χρώμα Danger, θα περπατάς με αυτοπεποίθηση στο γυμναστήριο.

Ανδρικά Tempo Black Joggers

Οι Tempo Joggers κάνουν τη δουλειά τους, είτε πρόκειται για κάτι για να χαλαρώσεις, είτε σε πηγαίνουν από και προς το γυμναστήριο είτε σε υποστηρίζουν σε κάθε σετ. Περιλαμβάνουν διχτυωτή ζώνη για άνεση, αερισμό σε περιοχές με υψηλή θερμοκρασία για να νιώθεις δροσερός και τσέπες με φερμουάρ για να τοποθετείς τα υπάρχοντά σου. Δεν θα αφήσεις ποτέ ξανά τα ακουστικά σου στη βάση του squat rack.

Ανδρικό Tempo ¼ Zip

Απαραίτητο για την γκαρνταρόμπα σου. Το Tempo ¼ Zip σε κρατά δροσερό με διχτυωτές πλάκες σε περιοχές με υψηλή θερμοκρασία και είναι κατασκευασμένο από μαλακό άνετο ύφασμα κατασκευασμένο από ανακυκλωμένο πολυεστέρα, καθιστώντας αυτό το κομμάτι λίγο πιο βιώσιμο!

Είναι ιδανικό για μια δραστήρια βόλτα την ημέρα ξεκούρασης σου, για μια έντονη προπόνηση push ή απλώς για χαλάρωση.

Ανδρικό T-Shirt Tempo χωρίς ραφή

Αυτό κάνει ακριβώς αυτό που λέει η ταμπέλα. Είναι απαραίτητο σε κάθε γκαρνταρόμπα — το βασικό μαύρο μπλουζάκι. Η χωρίς ραφές κατασκευή του εξασφαλίζει το βέλτιστο εύρος κίνησης και άνεση κατά τη διάρκεια της προπόνησής σου, ενώ η ανάγλυφη σχεδίαση προσθέτει και αυτή λίγο στυλ.

Με λίγα λόγια

Δες τη συλλογή Tempo σε χρώματα περιορισμένης έκδοσης ή κάνε εντύπωση με τη συλλογή Danger Tempo. Αλλά βιάσου, οι αποκλειστικότητες για την Impact Week είναι περιορισμένες.

Monica Green
Writer and expert
Προβολή του προφίλ του Monica Green
myprotein