Μετάβαση στο βασικό περιεχόμενο
Προπόνηση

Εδώ θα βρεις τα πάντα για την Yoga (Γιόγκα)

Εδώ θα βρεις τα πάντα για την Yoga (Γιόγκα)
Lauren Dawes
Writer and expert3 χρόνια πριν
Προβολή του προφίλ του Lauren Dawes

Έχουμε ο,τι χρειάζεσαι για την γιόγκα (yoga)!

Η γιόγκα δεν είναι μόνο μια σοβαρή προπόνηση για το σώμα, αλλά και για την ψυχική σου υγεία! Ακόμα και μια προπόνηση 10 λεπτών στο στρώμα μπορεί να έχει τεράστια επίδραση στο μυαλό σου και στον τρόπο σκέψης σου. Αρκετοί μάλιστα ξεκίνησαν την γιόγκα μέσα στο lockdown και αποφάσισαν να το κάνουν μέρος της καθημερινότητάς τους.

Η MP, η κορυφαία εταιρείων ρούχων μας, σχεδίασε τη νέα σειρά ρούχων Composure. Μια συυλογή αποκλειστικά σχεδιασμένη για γιόγκα. Δες παρακάτω κάποια καταπλητικά κομμάτια της συλλογής!

Η συλλογή Composure

H Composure είναι η πρώτη συγκεκριμένη συλλογή για τη γιόγκα που έχουμε δημιουργήσει και, όπως πάντα, έχει δοθεί μεγάλη σκέψη και φροντίδα στο σχεδιασμό. Μιλήσαμε με μία από τις σχεδιάστριές μας, την Emma Lucas, για να πάρουμε μια εικόνα για τη διαδικασία.

«Ήθελα αυτή η συλλογή να είναι λειτουργική για διάφορους τύπους γιόγκα και να απευθύνομαι σε όλους τους yogis. Αποφασίσαμε να την ονομάσουμε Composure καθώς θέλαμε κάθε στυλ να ενσωματώσει πραγματικά την ιδέα της ηρεμίας μέσα στη γιόγκα και την πρακτική στο σύνολό της. "

"Η συλλογή είναι απαλή και ρέει, μη περιοριστική και άνετη, όντας ιδανική για όλα τα διαφορετικά στυλ γιόγκα - από την καυτή γιόγκα έως την Hatha."

«Πέρασα χρόνο να ερευνήσω τις διάφορες μορφές γιόγκα για να προσπαθήσω να λύσω προβλήματα μέσα στα ρούχα και να δημιουργήσω την πιο λειτουργική συλλογή. Παρακολούθησα πολλά μαθήματα γιόγκα για να μπω στη νοοτροπία και να κατανοήσω τις επιθυμίες και τις ανάγκες των πελατών μας. Σκέφτηκα ότι ήταν σημαντικό να χρησιμοποιώ ήπια, χαλαρωτικά χρώματα με απαλά υφάσματα παντού.

Συλλογή Composure για γυναίκες

Αθλητικό Μπουστάκι Composure

Φανέλα, μπλούζα και μακρυμάνικη Composure

Κολάν και σορτς ποδηλασίας Composure

Φούτερ και φόρμα Composure

Ρούχα γιόγκα για άνδρες

Lauren Dawes
Writer and expert
Προβολή του προφίλ του Lauren Dawes

Η Lauren είναι απόφοιτος αγγλικής λογοτεχνίας και προέρχεται από την Νότια Αγγλία. Αγαπούσε πάντα την κολύμβηση, έχει ανακαλύψει τη δύναμη που προσφέρουν τα βάρη τα τελευταία χρόνια, και έχει πολλά περιθώρια βελτίωσης στην εβδομαδιαία τάξη hot yoga.

Τα σαββατοκύριακα μαγειρεύει συνήθως ή τρώει κάποιο είδος brunch και απολαμβάνει να δοκιμάζει νέες συνταγές με τους συγκατοίκους της - ειδικά έχει μια παλιά μαθητική συνηθεία, όπως να επιβιώνει από τα ζυμαρικά. Πάνω απ 'όλα, είναι σταθερά πιστή στη διατήρηση ισορροπίας ανάμεσα στο γυμναστήριο και το τζιν.

Μάθετε περισσότερα για την εμπειρία της Lauren εδώ.

myprotein