Μετάβαση στο βασικό περιεχόμενο
Συμπληρώματα

H πρωτεΐνη έγινε χυμώδης | Η Clear Whey μόλις έφτασε — Όλα όσα πρέπει να ξέρεις

H πρωτεΐνη έγινε χυμώδης |  Η Clear Whey μόλις έφτασε — Όλα όσα πρέπει να ξέρεις
Lauren Dawes
Writer and expert5 χρόνια πριν
Προβολή του προφίλ του Lauren Dawes

Μέινε συντονισμένος/η! Η Clear Whey έφτασε και πρόκειται να κάνει θραύση στις προπονήσεις σου αυτό το καλοκαίρι.

Καταφέραμε και ανεβάσαμε για άλλη μια φορά τον πήχη στον τομέα των ροφημάτων πρωτεΐνης. Σχεδιάσαμε μια εποχιακή εκδοχή της whey ώστε να την μετατρέψουμε σε ένα αναζωογονητικό ρόφημα.

Η Clear Whey Isolate είναι ένα περιορισμένης έκδοσης ρόφημα με ελάχιστη ζάχαρη το οποίο προσφέρει 20 γρ. πρωτεΐνης ανά μερίδα και διατίθεται σε πέντε φρουτώδεις γεύσεις όπως Λεμόνι & Λάιμ, Mojito, Πορτοκάλι & Μάνγκο, Ice Tea Ροδάκινο και Rainbow Candy.

Οι προπονήσεις με αρκετή ζέστη ξεκίνησαν και αυτό σημαίνει ότι είναι η ιδανική ώρα να κάνεις μια αλλαγή και να αντικαταστήσεις τα κρεμώδη ροφήματα σου με αυτή την καινοτομία η οποία διαλύεται άψογα, έχει άρκετή πρωτεΐνη και μοναδική δροσιστική γεύση.

Μιλήσαμε στον Gareth Gray, Head of New Product Development, για αυτή την νέα συναρπαστική κυκλοφορία.

“Η Clear Whey είναι ένα τέλειο παράδειγμα καινοτομίας αφού μας επιτρέπει να παράγουμε μια πρωτεΐνη whey η οποία έχει μια καθαρή, αναζωογονητική γεύση – ενώ διαφέρει από το στερεότυπο του κλασικού ροφήματος τύπου μιλκσέικ. Είναι πρώτη στο είδος της και πρόκειται για ένα προϊόν το οποίο μας κάνει ιδαίτερα ενθουσιασμένους  που προσφέρουμε στους πελάτες μας.”

Απλά ανακάτεψε 1 scoop με νερό και άφησε το να «ηρεμήσει» για 15 δευτερόλεπτα. Καλή απόλαυση... Και μην ξεχνάς ότι μπορείς να το συνοδέψεις με πάγο είτε στην θάλασσα είτε στην πισίνα.

 Γιατί χρειάζομαι πρωτεΐνη;

Είσαι ενθουσιασμένος/η με την ακαταμάχητη γεύση της Clear Whey Isolate, αλλά δεν είσαι σίγουρος/η αν χρειάζεσαι ένα ρόφημα πρωτεΐνης. Κανένα πρόβλημα, είμαστε εδώ να ξεκαθαρίσουμε τα πράγματα για εσένα...

Πριν καν αναλύσουμε την fitness οπτική των πραγμάτων, η πρωτεΐνη είναι ένα ζωτικό μέρος της καθημερινής διατροφής αφού βοηθάει στην ομαλή λειτουργία του οργανισμού μας. Συμμετέχει στην παραγωγή ορμόνων και ενζύμων και είναι συστατικό κάθε κυττάρου στο σώμα μας. Επίσης, είναι το δομικό στοιχείο των μυών μας, των χόνδρων μας, των μαλλιών μας, του δέρματος μας και των νυχιών μας.

Γι' αύτο το λόγο ένα ρόφημα πρωτεΐνης αποτελεί μια σημαντική προσθήκη στην προπονητική σου ρουτίνα – αφού βοηθά στην ανάπτυξη και διατήρηση της μυϊκής μάζας,υποστηρίζοντας όλη την προσπάθεια που βάζεις στις προπονήσεις σου.

Η διατροφολόγος Jennifer Blow τονίζει:

“Η πρωτεΐνη είναι ένα ζωτικό μακροθρεπτικό συστατικό στην διατροφή. Ένας ενήλικας με καθιστική ζωή πρέπει να λαμβάνει κατά μέσο όρο 45-55 γρ. ανά ημέρα, αλλά όσοι θέλουν να χτισουν μυϊκή μάζα πρέπει να λαμβάνουν διαφορετικές ποσότητες. Για παράδειγμα, ένα άτομο 70 κιλών πρέπει να λαμβάνει κατα μέσο όρο 130 γρ. πρωτεΐνης ανά ημέρα.”

Θέλεις να μάθεις όλα τα πλεονεκτήματα των ροφημάτων πρωτεΐνης; Δες αυτό το άρθρο!

 

clear whey
 

Τώρα έμεινε να διαλέξεις την αγαπημένη σου γέυση ανάμεσα από 5 μοναδικές γεύσεις. Παράγγειλε την Clear Whey Isolate εδώ.

Τα άρθρα μας προορίζονται για εκπαιδευτικούς και πληροφοριακούς σκοπούς και δεν πρέπει να χρησιμοποιούνται ως ιατρικές συμβουλές. Για οποιαδήποτε διευκρίνηση, είτε αλλαγές στο διατροφικό σας πρόγραμμα είτε λήψη οποιουδήποτε συμπληρώματος διατροφής, συμβουλευτείτε τον προσωπικό σας επαγγελματία διατροφολόγο ή γιατρό.

  1. Η πρωτεΐνη συνεισφέρει στην ανάπτυξη και διατήρηση της μυϊκής μάζας.
Lauren Dawes
Writer and expert
Προβολή του προφίλ του Lauren Dawes

Η Lauren είναι απόφοιτος αγγλικής λογοτεχνίας και προέρχεται από την Νότια Αγγλία. Αγαπούσε πάντα την κολύμβηση, έχει ανακαλύψει τη δύναμη που προσφέρουν τα βάρη τα τελευταία χρόνια, και έχει πολλά περιθώρια βελτίωσης στην εβδομαδιαία τάξη hot yoga.

Τα σαββατοκύριακα μαγειρεύει συνήθως ή τρώει κάποιο είδος brunch και απολαμβάνει να δοκιμάζει νέες συνταγές με τους συγκατοίκους της - ειδικά έχει μια παλιά μαθητική συνηθεία, όπως να επιβιώνει από τα ζυμαρικά. Πάνω απ 'όλα, είναι σταθερά πιστή στη διατήρηση ισορροπίας ανάμεσα στο γυμναστήριο και το τζιν.

Μάθετε περισσότερα για την εμπειρία της Lauren εδώ.

myprotein