Μετάβαση στο βασικό περιεχόμενο
Συμπληρώματα

Πρωτεΐνη για κουτάβια και σκύλους: ΜΟΛΙΣ ΚΥΚΛΟΦΟΡΗΣΕ!

Πρωτεΐνη για κουτάβια και σκύλους: ΜΟΛΙΣ ΚΥΚΛΟΦΟΡΗΣΕ!
Katerina Baka
Writer and expert7 χρόνια πριν
Προβολή του προφίλ του Katerina Baka

Καλή πρωταπριλιά σε όλους ! Δείτε εδώ  !!!

Θέλετε το σκυλάκι σας να γαβγίζει 17% πιο δυνατά; Θέλετε το Rottweiler σαν να κάνει πάγκο ένα μικρό αυτοκίνητο; Ή μήπως θέλετε το κουταβάκι σας να αποκτήσει μυϊκή μάζα; Ήδη η # 1 στον κόσμο εταιρεία συμπληρωμάτων Myprotein κυκλοφόρησε την πρωτεΐνη για σκυλάκια και ετοιμάζεται να κυριαρχήσει στην αγορά των σκύλων.

Puppy Protein

Η Myprotein, πάντα πρωτοπόρα σε ότι αφορά στην ανάπτυξη νέων καινοτόμων προϊόντων, βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσει το νεό της προϊόν: Puppy Protein. Μια ειδικά σχεδιασμένη Πρωτεΐνη για κουτάβια και σκύλους.  Η Puppy Protein περιέχει 24 γρ. Πρωτεΐνης ανά Scoop η οποία είναι μίγμα από υψηλής βιοδιαθεσιμότητες πηγές με αναλογία: 30% Whey Protein (10 % Casein, 10% Whey Isolate, 10% Concentrate) 30% Πρωτεΐνη Αυγού20% Πρωτεΐνη Μοσχαριού20% Πρωτεΐνη από άπαχο ψάρι.  

Οφέλη

1) Ανταποκρίνεται στις μέτριες ενεργειακές απαιτήσεις των μικρόσωμων και μεγαλόσωμων κουταβιών που έχουν μεγάλη περίοδο ανάπτυξης2) Στηρίζει την μυϊκή ανάπτυξη και υγεία του σκυλιού σας3) Παρέχει ένα ευρύ προφίλ αμινοξέων για συνεχή πρωτεϊνοσύνθεση και δύναμη του σκυλιού σας 

Δοσογία

1-3 Scoop ανάλογα με το βάρος του κουταβιού σας ή του σκυλιού σας.

THE PUPPY PROTEIN - ΣΕΙΡΑ

Impact Bark Protein

Puppatine Monohydrate

MyDoggy– προεξασκητικό για σκυλάκια. Για πριν την βόλτα.

Vitamin Pup– Πολυβιταμίνη για τα αγαπημένα σας σκυλάκια.

PawDrops – Σταγόνες γεύσεις για την σκυλοτροφή τους.

Dogmaster Shaker

Doggy Butter– Βούτυρο ξηρών καρπών

Τα άρθρα μας προορίζονται για εκπαιδευτικούς και πληροφοριακούς σκοπούς και δεν πρέπει να χρησιμοποιούνται ως ιατρικές συμβουλές. Για οποιαδήποτε διευκρίνηση, είτε αλλαγές στο διατροφικό σας πρόγραμμα είτε λήψη οποιουδήποτε συμπληρώματος διατροφής, συμβουλευτείτε τον προσωπικό σας επαγγελματία διατροφολόγο ή γιατρό.

Katerina Baka
Writer and expert
Προβολή του προφίλ του Katerina Baka
myprotein