Μετάβαση στο βασικό περιεχόμενο
Συνταγές

Συνταγή Γενεθλίων – Freakshake 6 Στρώσεων

Συνταγή Γενεθλίων – Freakshake 6 Στρώσεων
Lauren Dawes
Writer and expert5 χρόνια πριν
Προβολή του προφίλ του Lauren Dawes

Είναι τα γενέθλιά μας! Και όλοι γνωρίζουμε ότι στα γενέθλια ... ξεφεύγουμε λίγο από την δίαιτά μας.

Αυτή η συνταγή για το Freakshake είναι ακαταμάχητη και κορυφαία, ιδανική για μετά την προπόνηση! Φυλάξτε αυτή την συνταγή για τα γενέθλια του αγαπημένου σας γυμναστηριακού φίλου! Είναι ένα δώρο από μόνη της.

Μερίδες: 1

https://youtu.be/0qzY3OFMHtE

Συστατικά

Για το σέικ:

  • 350ml γάλα
  • 1 (μεζούρα) scoop Impact Whey Protein (Birthday Cake) διαθέσιμη στο Κουτί Γενεθλίων Περιορισμένης Έκδοσης

Για την γαρνιτούρα:

  • 100g άχνη ζάχαρη
  • 10ml ζεστό νερό
  • 3-4 σταγόνες FlavDrops (Φράουλα)
  • Πολύχρωμη γαρνιτούρα
  • 1 x Μπάρα 6 Στρώσεων (Birthday Cake)
  • Squirty κρέμα
  • Ένα κομμάτι από το κεικ γενεθλίων σας ή την τούρτα σας
Birthday Freakshake

Διαδικασία

  1. Πρώτα από όλα, φτιάξτε το icing ρίχοντας την άχνη ζάχαρη ένα μπολ και σιγά σιγά προσθέστε ζερό νερό μέχρι να δημιουργηθεί ένα μείγμα σαν κρεμούλα. Προσθέστε σταγόνες FlavDrops (Φράουλα) για έξτρα γεύση και χρώμα.
  2. Καλύψτε το εξωτερικό του δοχείου με icing και πολύχρωμη γαρνιτούρα. Στη συνέχεια, στηρίξτε την κούπα όρθια για να αφήσετε το icing να στάξει στα πλάγια.
  3. Στο μεταξύ, κόψτε μια μπάρα 6 Στρώσεων (Birthday Cake) στην μέση. Αφήστε το ένα κομμάτι όπως είναι, αλλά κόψτε σε φέτες το άλλο μισό σε κομμάτια πάχους περίπου 1cm.
  4. Στη συνέχεια, σε μπλέντερ ή μίξερ, ανακατέψτε το γάλα και τη σκόνη πρωτεΐνης μέχρι να έχετε ένα απαλό και κρεμώδες ρόφημα.
  5. Ρίξτε το σέικερ σε ένα γυάλινο ποτήρι ή jar και στην απλώστε την squirty κρέμα. Στη συνέχεια, χρησιμοποιήστε ξύλινα καλαμάκια για να εξισορροπήσετε ένα κομμάτι κέικ γενεθλίων και τη μισή από την μπάρα που αφήσατε να τοποθετηθεί στο επάνω μέρος.
  6. Τοποθετήστε 2 κομμάτια από την μπάρα πάνω από την κρέμα και ολοκληρώστε με πολύχρωμο γαρνίρισμα!

Καλή απόλαυση!

 

 

Lauren Dawes
Writer and expert
Προβολή του προφίλ του Lauren Dawes

Η Lauren είναι απόφοιτος αγγλικής λογοτεχνίας και προέρχεται από την Νότια Αγγλία. Αγαπούσε πάντα την κολύμβηση, έχει ανακαλύψει τη δύναμη που προσφέρουν τα βάρη τα τελευταία χρόνια, και έχει πολλά περιθώρια βελτίωσης στην εβδομαδιαία τάξη hot yoga.

Τα σαββατοκύριακα μαγειρεύει συνήθως ή τρώει κάποιο είδος brunch και απολαμβάνει να δοκιμάζει νέες συνταγές με τους συγκατοίκους της - ειδικά έχει μια παλιά μαθητική συνηθεία, όπως να επιβιώνει από τα ζυμαρικά. Πάνω απ 'όλα, είναι σταθερά πιστή στη διατήρηση ισορροπίας ανάμεσα στο γυμναστήριο και το τζιν.

Μάθετε περισσότερα για την εμπειρία της Lauren εδώ.

myprotein