Μετάβαση στο βασικό περιεχόμενο
Συμπληρώματα

Τι είναι η THEWHEY; Ανεβάζοντας τον πήχη.

Τι είναι η THEWHEY; Ανεβάζοντας τον πήχη.
Bασίλης Σκωλίκης
Ειδικός σε θέματα Fitness 7 χρόνια πριν
Προβολή του προφίλ του Bασίλης Σκωλίκης

Η Myprotein κυκλοφόρησε ένα καινοτόμο προϊόν το οποίο ανεβάζει τον πήχη στην αθλητική διατροφή. Η Thewhey είναι η ολοκαίνουργια ποιοτική πρωτεΐνη ορού γάλακτος (whey) η οποία έχει σχεδιαστεί με γνώμονα την μυϊκή ανάπτυξη και την αποκατάσταση.

Αυτή είναι η ευκαιρία σου να μάθεις όλα όσα χρειάζεται για την Thewhey.

Ποιοτική Πρωτεΐνη Ορού Γάλακτος (Whey)

Υπάρχουν αρκετές πρωτεΐνες ορούς γάλακτος, αλλά αυτό που κάνει την διαφορά είναι η ποιότητα. Και το σημείο αυτό είναι που κάνει την Thewhey να ξεχωρίζει από τον ανταγωνισμό.

Με 25 γρ. ποιοτική πρωτεΐνη ανά δόση και μόνο 2 γρ. υδατανθράκων και 1 γρ. λιπαρών, θεωρείται ένα ποιοτικό μείγμα συμπυκνωμένης, απομονωμένης και υδρολυμένης πρωτεΐνης η οποία περιέχει μια καθαρή μορφή ορογαλακτικής πρωτεΐνης με την καλύτερη διατροφική αξία ανά μερίδα που υπάρχει στην αγορά σήμερα.

Γιατί επιλέξαμε ένα τριπλό μείγμα συμπυκνωμένης, απομονωμένης και υδρολυμένης πρωτεΐνης;

✓ Συμπυκνωμένη πρωτεΐνη ορού γάλακτος

Απορροφάται γρήγορα και αποτελεί μια άριστη πηγή πρωτεΐνης η οποία προωθεί την μυϊκή ανάπτυξη και μυϊκή αναδόμηση. Είναι μια πλήρης πρωτεΐνη η οποία περιέχει και τα 9 απαραίτητα αμινοξέα που διεγείρουν την πρωτεϊνοσύνθεση.  

✓ Απομονωμένη πρωτεΐνη ορού γάλακτος

Η απομονωμένη πρωτεΐνη ορού γάλακτος (isolate) περιέχει 90% πρωτεΐνης και έχει χαμηλή περιεκτικότητα σε υδατάνθρακες και λιπαρά. Αυτό την καθιστά μια άριστη πηγή άπαχης πρωτεΐνης, ιδανική για μυϊκή ανάπτυξη.

✓ Υδρολυμένη πρωτεΐνη ορού γάλακτος

Αυτός ο τύπος πρωτεΐνης έχει προχωνευτεί. Αυτό σημαίνει ότι απορροφάται αρκετά γρήγορα από το σώμα και είναι κατάλληλη για καλύτερη αποθεραπεία μετά την προπόνηση.

Αυτό το τριπλό μείγμα είναι επιστημονικά αποδεδειγμένο ότι προωθεί την μυϊκή ανάπτυξη και αποθεραπεία μετά από έντονη άσκηση και προπόνηση.

thewhey

Τα βασικά συστατικά ¨κλειδιά¨

Είναι λογικό να αναρωτιέστε τι ειναι αυτό που κάνει την Thewhey να ξεχωρίζει από τα υπόλοιπα προϊόντα. Σίγουρα δεν είναι μόνο η ανώτερη διατροφική αξία ανά μερίδα, αλλά και ορισμένα συστατικά "κλειδιά".

✓ Digezyme®

Το Digezyme® είναι ένα σύμπλεγμα πολλαπλών ενζύμων που περιέχει μια σειρά ενζύμων όπως την: αμυλάση, λακτάση, κυτταρίνη, λιπάση και πρωτεάση. Ο ρόλος αυτών των ενζύμων είναι να διασπάσουν θρεπτικά συστατικά όπως τους υδατάνθρακες, την λακτόζη, τα λίπη και τις πρωτεΐνες. Βοηθά δηλαδή το σώμα να απορροφήσει αυτά τα θρεπτικά συστατικά.

Το Digezyme® εφοδιάζει το σώμα με μια αποτελεσματική ποσότητα αυτών των πεπτικών ενζύμων, τα οποία θα βοηθήσουν το σώμα σας να κάνει καλύτερη χρήση των πρωτεϊνών που καταναλώνετε ώστε να αυξήσει την μυϊκή ανάπτυξη, να ανακάμψει και επομένως να βελτιωθεί η δύναμη σας.

✓ Aminogen®

Το Aminogen® είναι ένα ένζυμο πέψης πρωτεϊνών, το οποίο επιτρέπει στο σώμα σας να αφομοιώσει αποτελεσματικότερα την πρωτεΐνη. Αυτό εξυπηρετεί στην αύξηση της ανάρρωσης και της μυϊκής ανάπτυξης.

Όταν η διατροφή σας είναι υψηλή σε πρωτεΐνες, το σώμα σας αγωνίζεται να αφομοιώσει και να διασπάσει την περίσσεια πρωτεϊνών. Εάν δεν μπορείτε να αφομοιώσετε σωστά την πρωτεΐνη που καταναλώνετε τότε δεν υπάρχει λόγος να την τρώτε. Το Aminogen® μπορεί να σας βοηθήσει να αξιοποιήσετε στο έπακρο την πρωτεΐνη που καταναλώνετε, επιταχύνοντας και βελτιώνοντας την αποτελεσματικότητα της διαδικασίας πέψης.

thewhey nutritionals

Πότε να καταναλώσω την THEWHEY;

Μπορείτε να καταναλώσετε την Thewhey οποιαδήποτε ώρα της ημέρας, είτε πριν και μετά την προπόνησή σας είτε στον δρόμο. Όποτε δηλαδή χρειάζεστε μια υψηλή πρωτεϊνική πηγή.

Για βέλτιστα αποτελέσματα πρέπει να καταναλώνετε ένα ρόφημα Thewhey μέσα στα 20 λεπτά μετά το τέλος της προπόνησής σας. Αυτό θα συνεισφέρει στην μυϊκή ανάπτυξη και αναδόμηση.

 

Τα βασικά πλεονεκτήματα

☐ 25 γρ πρωτεΐνης ανά μερίδα

☐ Τριπλό μείγμα ποιοτικής ορογαλακτικής πρωτεΐνης

☐ Μόνο 2 γρ. υδατανθράκων και 1 γρ. λιπαρών ανά μερίδα

☐ Μόνο 10 mg χοληστερόλης– η χαμηλότερη περιεκτικότητα στην αγορά

☐ 4 υπέροχες γεύσεις: σοκολάτα φουντούκι, μπισκότα & κρέμα, φράουλα μιλκσέικ και παγωτό βανίλιας

Με λίγα λόγια

Ο στόχος της Thewhey είναι να θέσει ένα νέο πρότυπο σε σύγκριση με άλλα παρόμοια προϊόντα. Όταν πρόκειται για την πρωτεΐνη ορού γάλακτος είναι καιρός να αρχίσετε να σκέφτεστε την ποιότητα και τι βάζετε πραγματικά στο σώμα σας. Η Thewhey, με τόσα πλεονεκτήματα που δεν θα βρείτε αλλού, αποτελεί την ιδανική καθημερινή πρωτεΐνη η οποία θα σας βοηθήσει να πετύχετε τους στόχους σας.

Δείτε την σειρά Myrange:

Τα άρθρα μας προορίζονται για εκπαιδευτικούς και πληροφοριακούς σκοπούς και δεν πρέπει να χρησιμοποιούνται ως ιατρικές συμβουλές. Για οποιαδήποτε διευκρίνηση, είτε αλλαγές στο διατροφικό σας πρόγραμμα είτε λήψη οποιουδήποτε συμπληρώματος διατροφής, συμβουλευτείτε τον προσωπικό σας επαγγελματία διατροφολόγο ή γιατρό.

Bασίλης Σκωλίκης
Ειδικός σε θέματα Fitness
Προβολή του προφίλ του Bασίλης Σκωλίκης
Είμαι ο Βασίλης Σκωλίκης, γεννήθηκα στην Αθήνα και λατρεύω το Fitness και τα συμπληρώματα διατροφής. Έχω MSc σε Marketing & Business Analytics από το University of Edinburgh Business School και έχω κάνει την έρευνα μου πάνω στο Μάρκετινγκ τωνΣυμπληρωμάτων Διατροφής με τίτλο “Health Consciousness and Perceived Risk as Moderators of Purchase Intention towards Dietary Supplements”. Δεν είμαι διατροφολόγος άλλα όλα τα άρθρα μου βασίζονται στην επιστημονική έρευνα και όλα έχουν παραπομπές και επιστημονική βιβλιογραφία από έγκυρα Journals. Η φιλοσοφία μου ταιριάζει με τη φράση «Extraordinary claims require extraordinary evidence».
myprotein