Μετάβαση στο βασικό περιεχόμενο
Συμπληρώματα

Τι να αγοράσεις αυτό το Πάσχα

Τι να αγοράσεις αυτό το Πάσχα
Emily Wilcock
Writer and expert2 χρόνια πριν
Προβολή του προφίλ του Emily Wilcock

Μεγαλώνοντας, το Πάσχα ήταν πάντα μια εποχή απόλαυσης. Θα κατέβαινες τις σκάλες την Κυριακή το πρωί για να σε υποδεχτούν ένα ή δύο πασχαλινά σοκολατένια αυγά και θα ξεκινούσες το παιχνίδι.

Τώρα, ενώ μπορεί να μην παίρνεις αυτά τα πασχαλινά σοκολατένια αυγά, αυτό δεν σημαίνει ότι η απόλαυση πρέπει να τελειώσει. Στην πραγματικότητα, τώρα που δεν έχεις τους γονείς σου να προσέχουν το πόσο θα φας, το Πάσχα πλέον είναι ακόμα πιο συναρπαστικό.

Για να σε βοηθήσω να απολαύσεις κι αυτό το Πάσχα, έχω συγκεντρώσει μια λίστα με τα πιο νόστιμα προϊόντα μας για να σε βοηθήσω να γιορτάσεις το Πάσχα με στυλ.

Τι να αγοράσω:

Πολυβιταμινούχα Gummies

Αν και σoυ συνιστούμε να μην πέσεις με τα μούτρα στις πολυβιταμίνες - σου προτείνουμε να παίρνεις μία την ημέρα - αυτό δεν απομακρύνει τον πειρασμό. Είναι τόσο νόστιμα και ο τέλειος τρόπος για να βάλεις μερικές απαραίτητες βιταμίνες στο σύστημά σου, ειδικά αν το μόνο που τρως την Κυριακή του Πάσχα είναι σοκολάτα.

ImpactProteinBar

Αυτή είναι μια πραγματική ευχάριστη μπάρα - γεμάτη γεύση, πρωτεΐνη και σοκολάτα. Η προσωπική μου προτίμηση είναι το Caramel Nut, αλλά αυτό συμβαίνει επειδή με βάζει σε μεγαλύτερο πειρασμό. Ίσως χρειαστεί να τις δοκιμάσεις όλες για να επιλέξεις την αγαπημένη σου. Ακόμα και τότε θα δυσκολευτείς να αποφασίσεις.

ProteinMugCake

Η απόλαυση που γίνεται viral τουλάχιστον μια φορά το χρόνο. Και ποια είναι καλύτερη στιγμή για ένα κέικ πρωτεΐνης σε κούπα από το Πάσχα; Ακόμα καλύτερα, αν σε εμπιστεύτηκαν να φέρεις το γλυκό για το οικογενειακό σου γεύμα την Κυριακή του Πάσχα, θα τους ξετρελάνεις όλους με αυτό.

VeganGooeyFilledCookie

Το όνομα λέει όλα όσα πρέπει να ειπωθούν πραγματικά. Γλυκό και γεμάτο — τα δύο καλύτερα χαρακτηριστικά ενός cookie. Και κρατήσου... είναι και vegan. *Προσθέτει στο καλάθι*. Επιπλέον, έχει 13 γραμμάρια πρωτεΐνης.

Φυσικό Βούτυρο Κάσιους

Η τέλεια προσθήκη σε μια φέτα ψωμί του τοστ, ένα μπολ με χυλό, ένα μπισκότο, ένα smoothie και σχεδόν ο,τιδήποτε άλλο. Πες ναι στα υγιή λιπαρά και φάε βούτυρο κάσιους. Είναι πεντανόστιμο.

VeganDoubleDoughBrownie

Ξεγέλασε τον ουρανίσκο σου με αυτό το νόστιμο μπράουνι. Θα πρέπει να ελέγξεις ξανά τη συσκευασία για να βεβαιωθείς ότι είναι vegan μετά την πρώτη σου μπουκιά.

Είναι.

Είναι επίσης ένα από τα αγαπημένα των vegan φίλων μας!

ProteinPancakeMix

Φήμες λένε ότι το κουνελάκι του Πάσχα είναι μεγάλος λάτρης των pancakes, ειδικά όταν είναι γεμάτα πρωτεΐνη. Ευτυχώς δεν χρειάζεται να αφήσεις κανένα στο κάτω μέρος της καμινάδας, γιατί είναι απλά ακαταμάχητα.

MyVeganSugar-FreeSyrup

Θα ήταν αγενές να συμπεριλάβουμε το Protein Pancake Mix μας και να ξεχάσουμε τις επικαλύψεις. Εδώ λοιπόν το έχουμε. Σιρόπι χωρίς ζάχαρη, αν και ποτέ δεν θα το ξέρεις όταν το τρως. Απλώς μην αφήσεις κανέναν να σε πιάσει να το ρίχνεις κατευθείαν στο στόμα σου.

Γυναικεία Φόρμα MP

Η άνεση είναι το κλειδί όταν έχεις πέσει σε κώμα μετά το τραπέζι. Και μπορείς επίσης να χαλαρώσεις με στυλ. Μην ανησυχείς, σε καλύψαμε — με εννέα χρωματισμούς , θα σε καλομάθουμε με τις επιλογές.

Ανδρική Φόρμα MP

Και κάτι για τους άντρες.

Με λίγα λόγια

Με όλα αυτά τα καλούδια, είναι βέβαιο ότι θα είναι ένα Πάσχα που δεν θα ξεχάσεις. Αλλά σοβαρά, αφιέρωσε λίγο χρόνο για να ξεκουραστείς, να δεις την οικογένειά σου και τους φίλους σου και να φας λίγο νόστιμο φαγητό. Η προπόνησή σου μπορεί να περιμένει. Αλλά εξίσου, αν θέλεις να συνεχίσεις να πηγαίνεις στο γυμναστήριο, να το κάνεις.

Τα άρθρα μας προορίζονται για εκπαιδευτικούς και πληροφοριακούς σκοπούς και δεν πρέπει να χρησιμοποιούνται ως ιατρικές συμβουλές. Για οποιαδήποτε διευκρίνηση, είτε αλλαγές στο διατροφικό σας πρόγραμμα είτε λήψη οποιουδήποτε συμπληρώματος διατροφής, συμβουλευτείτε τον προσωπικό σας επαγγελματία διατροφολόγο ή γιατρό.

Emily Wilcock
Writer and expert
Προβολή του προφίλ του Emily Wilcock
After completing an internship with Myprotein, Emily returned to university to finish her Bachelor of Science degree in Business Management and Marketing. With experience in lifestyle writing, Emily aims to entertain and educate through her work. Her focuses include recipes, real and inspiring stories, and working with writers to help provide easy-to-digest evidence-based research. Her work on recipes has been previously featured in The Supplement magazine, with a particular focus on high-protein, nutritious meals, plus advice on how to properly fuel your body. Outside of work, Emily’s top priority is food. She’s a self-professed star baker and a connoisseur of all things baked. In her spare time, she’s either cooking up a storm, our looking out for the opportunity to try out Manchester’s newest restaurants. But as a huge fan of carbs, if it’s not pasta or pasta-adjacent, she’s not interested. If she’s not in the kitchen, she’s tucked up with a book for an early night, or you’ll find her in the gym working up a sweat. Afterall, all those carbs require quite the appetite.
myprotein