Συνταγές

BCAA Mango Sorbet | Ανανέωσε τη ρουτίνα του καλοκαιριού σου

Διατήρησε τη ρουτίνα των συμπληρωμάτων σου φρέσκια αυτό το καλοκαίρι.

Φτιαγμένο με μόλις 4 συστατικά, αυτό το νόστιμο σορμπέ μάνγκο με BCAA γεμίζει με φρουτώδη γεύση, καθιστώντας το πιο νόστιμο τρόπο να λαμβάνεις πάντα τα απαραίτητα αμινοξέα σου (και να δροσιστείς μετά την προπόνηση).

Τα BCAA, ή αμινοξέα διακλαδισμένης αλυσίδας, περιλαμβάνουν 3 απαραίτητα αμινοξέα – λευκίνη, ισολευκίνη και βαλίνη. Αυτά δεν μπορούν να δημιουργηθούν από το σώμα σου, οπότε πρέπει να προέρχονται από τη διατροφή σου.

Μπορούν να είναι μια πολύ σημαντική προσθήκη στη ρουτίνα της προπόνησής σου, καθώς βοηθούν στην αύξηση του ρυθμού πρωτεϊνοσύνθεσης στο σώμα, 1 και σε ωθούν πιο κοντά στους στόχους για τους οποίους γυμνάζεσαι.

Ρίξε μια ματιά σε αυτό το άρθρο για περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με τα οφέλη των BCAA.

Ποιος καλύτερος τρόπος για να τελειώσεις μια δύσκολη προπόνηση;

Κάνε το τώρα!

Μερίδες 4

Συστατικά

Μέθοδος

1) Πρόσθεσε όλα τα συστατικά σε ένα μπλέντερ και ανακάτεψε μέχρι να τα συνδυάσεις καλά.

2) Ρίξε το μείγμα σε ένα ταψί και κατέψυξε το για τουλάχιστον 4 ώρες, κατά προτίμηση όλη τη νύχτα.

3) Χρησιμοποίησε ένα scoop παγωτού για να δημιουργήσεις μπάλες σορμπέ και να το απολαύσεις!

Nutritional Facts

Amount per serving

Calories 178
Total Carbohydrates 44g
Protein 5g

  1. Jackman SR, Witard OC, Phil A, Wallis GA, Baar K, Tipton KD. (2017). Branched-Chain Amino Acid Ingestion Stimulates Muscle Myofibrillar Protein Synthesis following Resistance Exercise in HumansFront Physiol. 7;8 :390, 2017


Lauren Dawes

Lauren Dawes

Writer and expert

Η Lauren είναι απόφοιτος αγγλικής λογοτεχνίας και προέρχεται από την Νότια Αγγλία. Αγαπούσε πάντα την κολύμβηση, έχει ανακαλύψει τη δύναμη που προσφέρουν τα βάρη τα τελευταία χρόνια, και έχει πολλά περιθώρια βελτίωσης στην εβδομαδιαία τάξη hot yoga.

Τα σαββατοκύριακα μαγειρεύει συνήθως ή τρώει κάποιο είδος brunch και απολαμβάνει να δοκιμάζει νέες συνταγές με τους συγκατοίκους της - ειδικά έχει μια παλιά μαθητική συνηθεία, όπως να επιβιώνει από τα ζυμαρικά. Πάνω απ 'όλα, είναι σταθερά πιστή στη διατήρηση ισορροπίας ανάμεσα στο γυμναστήριο και το τζιν.

Μάθετε περισσότερα για την εμπειρία της Lauren εδώ.


Κατέβασε το app για αποκλειστικές προσφορές Περισσότερα