Συνταγές

Μπουκιές γλυκού τυριού τσίλι με 3 συστατικά

Τυρώδεις μπουκίτσες με μία δόση τσίλι.

Όταν γυρνάς σπίτι μετά από μια κουραστική μέρα στη δουλειά και χρειάζεσαι (ναι, χρειάζεσαι) κάτι αμέσως, τίποτα δεν ξεπερνά αυτές τις εξαιρετικά εύκολες μπουκιές γλυκού τυριού τσίλι από την @hollyb_fitness. Συνδυάζοντας μια τραγανή επικάλυψη γλυκού τσίλι με ένα ακαταμάχητο κέντρο τυριού που στάζει, είναι τόσο χορταστικά όσο ακούγονται.

Αυτή η απλή, χωρίς δεξιότητες συνταγή είναι ιδανική για να ξεπεράσεις τις λαχταριστές λιγούρες μεταξύ των γευμάτων — και είναι έτοιμη ουσιαστικά σε ελάχιστο χρόνο. Και το μόνο που χρειάζεσαι είναι τρία υλικά και 10 λεπτά για να τα χτυπήσεις. Πού είναι η παγίδα;

Αυτή η συνταγή έχει σχεδιαστεί για το τέλειο σνακ σόλο, αλλά μπορείς εύκολα να την διπλασιάσεις ή να τριπλασιάσεις αν σκοπεύεις να το μοιραστείς. Απλό.

Μερίδες

Φτιάχνει 4

Συστατικά για μπουκιές γλυκού τυριού τσίλι 

Μέθοδος

  1. Ρίξε τα πρωτεϊνούχα πατατάκια σε ένα μπολ και θρυμμάτισε τα σε μικρά ψίχουλα (μπορεί να σου φανεί πιο εύκολο να το κάνεις όσο είναι ακόμα στη σακούλα, αρκεί να φροντίσεις να ανοίξεις και μετά να διπλώσεις πρώτα από πάνω).
  2. Στη συνέχεια, σπάσε το αυγό σε ένα ξεχωριστό μπολ ή κανάτα και χτύπα το με ένα πιρούνι.
  3. Ξετύλιξε κάθε τυρί και βύθισε στο μείγμα αυγών. Βεβαιώσου ότι τα έχεις καλύψει πλήρως και στη συνέχεια κύλησε τα τραγανά ψίχουλα μέχρι να καλυφθούν πλήρως.
  4. Τοποθέτησε στη φριτέζα αέρα για 4 λεπτά. Οι μπουκιές του τυριού σου θα πρέπει να είναι τέλεια τραγανές εξωτερικά και ωραίες και λαχταριστές εσωτερικά.
  5. Σέρβιρε με σάλτσα γλυκού τσίλι με μειωμένη ζάχαρη και απόλαυσε αμέσως όσο είναι ακόμη φρέσκα και ζεστά (πρόσεξε να μην καείς από κέντρο του τυριού!)

Nutritional Facts

Amount per serving

Calories 92
Total Fat 6g
Total Carbohydrates 1g
Protein 8g


Emily Wilcock

Emily Wilcock

Writer and expert

Emily is studying Business Management & Marketing at the University of Birmingham and is currently on her intern year. She has a keen interest in both writing and fitness, so is happy she can now combine the two. She likes to spend time with her friends, both in & out of the gym.


Κατέβασε το app για αποκλειστικές προσφορές Περισσότερα