Μετάβαση στο βασικό περιεχόμενο
Αθλητές

Influencer επιχειρεί «το πιο ακραίο assault course στην Ευρώπη»

Influencer επιχειρεί «το πιο ακραίο assault course στην Ευρώπη»
Emily Wilcock
Writer and expert1 έτος πριν
Προβολή του προφίλ του Emily Wilcock

Ο Mike Thurston είναι σαν πουλί. Μεταναστεύει σε όλο τον κόσμο καθώς αλλάζουν οι εποχές και έτσι δεν είναι ποτέ μακριά από τον ήλιο. Πρόσφατα βρέθηκε στη νότια Ισπανία, απολαμβάνοντας τον ζεστό καλοκαιρινό καιρό. Κατά τη διάρκεια της παραμονής του, αποφάσισε να παρακολουθήσει ένα από τα πιο διαβόητα assault courses στην Ευρώπη, στο Mike's Gym στη Μαρμπέγια.

Το Mike's Gym βρίσκεται στην ισπανική ύπαιθρο και δεν μοιάζει με καμία άλλη ειδική προπονητική εγκατάσταση. Έχει εκπληκτική θέα στις ακτές και βρίσκεται στο κατώφλι εκατοντάδων ορεινών μονοπατιών. Είναι επίσης το σπίτι για μια σειρά από extreme assault courses.

Ο Mike δεν είναι ο τύπος που θες να τα βάλεις μαζί του. Θα φροντίσει να πίεστεις πέρα από τους συνηθισμένους σου ρυθμούς. Προειδοποιεί τα αγόρια: «Όταν μπαίνεις μέσα δεν ξέρεις πότε θα βγεις».

https://www.youtube.com/watch?v=xa-x_DaAnD8

Το assault course

Ο Mike ανέβηκε στο γυμναστήριο με τον Ιρλανδό fitness influencer Rob Lipsett. Νομίζω ότι η ιδέα ήταν η δύναμη σε αριθμούς, αλλά δεν είμαι σίγουρος πώς κατέληξε αυτό για αυτούς.

Αν και δεν επιχείρησαν ολόκληρο το assault course, έκαναν πολύ καλή προσπάθεια σε αρκετές από τις προκλήσεις. Ακολούθησαν σπριντ σε λόφους, δοκούς ισορροπίας και κούνιες με σχοινιά, όλα στη ζέστη του καλοκαιρινού ήλιου.

Έκαναν ακόμη και farmer’s walk που θα έβαζε σε δοκιμασία ακόμη και τους Stoltman. Όχι μόνο ήταν πολύ βαρύ, αλλά είχαν και εμπόδια να περάσουν. Για να μην αναφέρουμε τις μεταλλικές λαβές οι οποίες ήταν στον ήλιο όλη μέρα. Ωχ...

Αλλά δεν ήταν όλα σωματικά. Μια πρόκληση περιελάμβανε την υπέρβαση ενός διανοητικού εμποδίου. Έπρεπε να πηδήξουν πάνω από ένα μεγάλο ύψος. Μπορεί να φαίνεται λιγότερο τρομακτικό στην κάμερα, αλλά ξέρω ότι δεν θα μπορούσα να το κάνω.

Με λίγα λόγια

Λίγα χτυπήματα, κάλους και εγκαύματα από το σχοινί αργότερα, ο Mike και ο συνεργάτης του τελικά απελευθερώθηκαν από το πιο ακραίο assault course της Ευρώπης. Κάτι μου λέει ότι δεν θα επιστρέψουν για να ολοκληρώσουν το πλήρες assault course.

Emily Wilcock
Writer and expert
Προβολή του προφίλ του Emily Wilcock
myprotein